Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Juz pomijając to porównanie, on jest po prostu absolutnie chujowy w wykonywaniu swojej pracy
idealny do ekstraklasy
to o to jest ta afera? twitter piłeczka to naprawdę muszą być piwniczne cwele
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
No dokładnie. Ale dobrze, że w końcu zwrócono na to uwagę.
Typ się nie nadaje do komentowania meczów.
Może i naciągana afera, sam Jagoda w Kanale był i się nie poczuwa, że coś źle powiedział, ale jeśli takie sytuacje chociaż trochę się przyczynią, że się chłopa pozbędą to oby takich aferek było więcej.
- scam_sakawa
200% prawdy
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Haha to jest wiadomość dnia. Wspaniale!!!!
A taki Żewłakow, który jest chodzącym generatorem białego szumu, dalej będzie zagłuszał mecze swoim pierdoleniem. Nie ma sprawiedliwości na świecie.
akurat Marcin Żewłakow zaliczył spory progres na przestrzeni lat i już nie jest taki miałki jak kiedyś, chociaż mówię to bardziej w oparciu o wystąpienia w programach o piłce niż samym komentowaniu
A czy mi się wydaje ale słuchając od jakiegoś dłuższego czasu Laskowskiego, kiedyś komentator neutralny z przebłyskami, teraz jak widzę że tylko że ma jakiś mecz do komentowania to mam pod nosem kurwa znowu on, dla mnie regres duży chłop zaliczył a przede wszystkim stał się jakiś wkuriwajacy, jak jakiś Leszek Orłowski może nie tak, ale to może tylko moje odczucia dotyczące jego osoby
- igorzastyy
Podoliński jest strasznie irytujący, już nawet nie chodzi o to co gada, ale jak sobie oglądam mecz na słuchawkach i się wpierdala w emocjonującym tonie, mówiąc głośniej niż zwykle, to ten ten jego wysoki głos sprawia, że robi się nieprzyjemnie. Niech sobie siedzi w studiu i gada o tym, że w Ekstraklasie mają grać tylko młodzi Polacy, ale niech już nie komentuje niczego.
podolinski dla mnie brzmi tak jakbym sobie wyobrazal wlasnie komentatora w fifie, do tego dochodzi jeszcze fakt ze wyglada teraz jak nazista z tym zaczesem
Koledzy dajcie polski odpowiednik takiego programu jak jest
https://m.youtube.com/@TheOfficialFNG
Oglądam footroll ale tam za dużo Barcy czasami. Z góry dzieki
https://m.youtube.com/@TheOfficialFNG
Oglądam footroll ale tam za dużo Barcy czasami. Z góry dzieki