kontrowersyjne wyznanie igorzastegoigorzastyy(w domyśle o Kinny Zimmer) pisze: ↑09 kwie 2026, 14:33 jedyny kawałek na repeacie, który miałem od niego
bagsik nie gadaj ze po zimmerze byś dojadał
kontrowersyjne wyznanie igorzastegoigorzastyy(w domyśle o Kinny Zimmer) pisze: ↑09 kwie 2026, 14:33 jedyny kawałek na repeacie, który miałem od niego
bagsik nie gadaj ze po zimmerze byś dojadał
Twoi kochankowie też to mieli na repeacie? Jak tak to mają dobry gust, dbaj o nich. Znamienne, że odniosłeś się tylko do kawałka, który cenię. Nie dziwne zatem, że nie masz ochoty na dalszą "dyskusję" i prosisz, żebym sobie poszedł i dał ci spokój.forcerfromdesert pisze: ↑09 kwie 2026, 14:53właśnie przyznałeś się, że miałeś na repeacie kawałek "Jeremy Sochan", co jest równoznaczne z mocnym homoseksualizmem. Wypierdalaj stądigorzastyy pisze: ↑09 kwie 2026, 14:33Idolaforcerfromdesert pisze: ↑09 kwie 2026, 14:22 to troche bardziej złożony pancz i atakuje twojego idola kolczastego cwelaNawet jego płyty jeszcze nie sprawdziłem, a jedyny kawałek na repeacie, który miałem od niego to "Jeremy Sochan". Weź cymbale następnym razem się lepiej przygotuj do dyskusji i sprawdź sobie ile postów najebałem w temacie o Okim. Najebałem dokładnie ZERO postów. Do tego nazwałem diss Okiego przeciętnym. To ty chłystku się rzucasz na mnie jakbym ci różowego idola obraził. Zabolało, bo uważam, że Oki rozjebał Zimmera? Lecz się albo dorośnij. Zresztą cymbałku poszukaj sobie postu gdzie odpowiadam @gods bidness, w którym wyjaśniam o co mi chodziło z tym punchem.
Już biegnę przepraszać, bo ci obraziłem zniewieściałego, różowego raperka. Zastanów się nad swoją głową, no chyba że masz 12 lat, to inna gadka. Wtedy broń swojego ulubieńca jak niepodległości. Jeśli jesteś dorosły, to jesteś cofnięty raczej.forcerfromdesert pisze: ↑09 kwie 2026, 14:22 ty może publicznie przeproś, że wyzywasz kinniego od zniewieściałych, a propsujesz okiego. Ty masz coś z głową nie tak?
kinego zimera widziałem to na moje oko jakoś 175cm
Za cwela kończymy dyskusję, więc co byś nie odpisał i tak nie odpowiem. Idź do lekarza, bo masz omamy wzrokowe. Wejdź w temat "Najbardziej ruchable raperka", gdzie kilkukrotnie podważałem urodę Bambi. To jest głupota co ty piszesz i wystarczy wejść w ten temat, żeby to sprawdzić. Bambi nie jest nawet w top 5 najładniejszych raperek dla mnie cymbałku brzęczący, więc o czym ty gadasz brzeszczocie stępiony?forcerfromdesert pisze: ↑09 kwie 2026, 14:49 do igorzastego cwela czy jak on tam
to ty bronisz bambi, spermiarzu i jeszcze śni ci się oki. Ja ci radzę usunąć konto natychmiast
Wtedy nie będzie to nic kontrowersyjnego, a status quo zostanie zachowany. Ludzie uznają po prostu, że różowa pizda dostała na pizdę.
do darka trzeba dojrzec, mowilem o tym zaraz po wyjsciu utworuqualite_de_schizoide pisze: ↑09 kwie 2026, 15:18 kiedyś to były beefy
teraz to jakieś żelki kurde bele
chłop nagrał jakieś spedalone gówno i spotkało się to z krytyką wszystkich
nie dostał odpowiedzi
i nagrał kolejne jakieś gówno jebane tylko trochę mniej i nagle go propsują w komentarzach
ja pierdole jak już się wybijesz w mainstreamie w pl rapie to naprawdę możesz być najwiekszym kasztanem a zrobisz cokolwiek na odpierdol i ludzie będą się jarali
I wiecej tresci w wiadomym temacie niz w piosenkach rapowych
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
1:1 jak nie przyjdzie, 2:0 jak przyjdzie, walkower + bambi dla tego ktory znokautuje drugiego
ten bit brzmi jak odrzut roberta mqualite_de_schizoide pisze: ↑09 kwie 2026, 15:28
nie no sprawdziłem tego chłopa, to trudno spotkać kogos bardziej antypatycznego
chłop nawet podpierdala piosenkę i klip od Justina Bibera jak gdyby nigdy nic xdSpoiler
no chujnie chlopaki robia co tu duzo mowic, kazdy czasem potrzebuje przytulic troche cashu