[beef] Oki vs Kinny Zimmer

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa?

Oki
2
1%
Kinny Zimmer
105
64%
Hip-hop przegrywa
57
35%

Liczba głosów: 164

forcerfromdesert

Re: [beef] Oki vs Kinny Zimmer

Post autor: forcerfromdesert »

igorzastyy pisze: 09 kwie 2026, 12:02
baqlashan pisze: 09 kwie 2026, 11:13 Jak jesteś wszędzie ja jestem nigdzie,
Na twoim miejscu to miałbym mnie w piździe
No chłop napisał punch na samego siebie, więc to już go stawia w pozycji klęczącej przed Okim.
to troche bardziej złożony pancz i atakuje twojego idola kolczastego cwela

Dodano po 1 minucie 7 sekundach:
igorzastyy pisze: 09 kwie 2026, 13:13
fakojdg pisze: 09 kwie 2026, 13:05 Weź tam igorzasty zwal se konika do Bambiny to może ci przejdzie ta braterska miłość do oskarka bo nie da się czytać twojego lizania stópek :damn:
Kinny 1:0 jest mięso jest dobrze nawijka trochę gejowata ale nadal mniej niż jezyka. Ciekawe czy dziś na popkillerach oki zwali mu listwę na dziąsło na chuj ci kamizelka jak nie walisz nigdy z ostrej :wall:
Ale weź chłopie poczytaj moje posty z "Najbardziej ruchable raperka", w których podważam urodę Bambi, wróć tutaj i przeproś. I jakie kurwa stopy? Dlaczego pomyślałeś akurat o lizaniu stóp? Wbijasz tu i od razu z fetyszem swoim wyjeżdżasz. Umiaru trochę i przepraszaj raz dwa za te bzdury.
ty może publicznie przeproś, że wyzywasz kinniego od zniewieściałych, a propsujesz okiego. Ty masz coś z głową nie tak?
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

fakojdg pisze: 09 kwie 2026, 13:19
igorzastyy pisze: 09 kwie 2026, 13:13
fakojdg pisze: 09 kwie 2026, 13:05 Weź tam igorzasty zwal se konika do Bambiny to może ci przejdzie ta braterska miłość do oskarka bo nie da się czytać twojego lizania stópek :damn:
Kinny 1:0 jest mięso jest dobrze nawijka trochę gejowata ale nadal mniej niż jezyka. Ciekawe czy dziś na popkillerach oki zwali mu listwę na dziąsło na chuj ci kamizelka jak nie walisz nigdy z ostrej :wall:
Ale weź chłopie poczytaj moje posty z "Najbardziej ruchable raperka", w których podważam urodę Bambi, wróć tutaj i przeproś. I jakie kurwa stopy? Dlaczego pomyślałeś akurat o lizaniu stóp? Wbijasz tu i od razu z fetyszem swoim wyjeżdżasz. Umiaru trochę i przepraszaj raz dwa za te bzdury.
Nic nie będę czytał będziemy się napierdalac
Ale nie o Okiego i Zimmera do chuja :D
Zwikk

Post autor: Zwikk »

Oki vs kinny zimmer > gówno > tede vs peja
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
99mayday

Post autor: 99mayday »

drugi diss Kinnego spoko - czuć luzik i są pstryczki, a OKI z kolei spięty max, ale coś tam próbuje uderzać agresywnie, ale raczej bez knockdownów

nie wiem nie wiem o co tym myśleć po przesłuchaniu dissów estrogen mi skacze i wszystko jakieś takie że różnie moze być ciężko określić
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
DeDoK

Post autor: DeDoK »

to bylo prowo teraz lece jak furia47
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

@Bambi chodz zaopiekuje sie tb na czas konfliktu zebys nie musiala na to patrzec pisz pw
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

forcerfromdesert pisze: 09 kwie 2026, 14:22 to troche bardziej złożony pancz i atakuje twojego idola kolczastego cwela
Idola :bowdown: Nawet jego płyty jeszcze nie sprawdziłem, a jedyny kawałek na repeacie, który miałem od niego to "Jeremy Sochan". Weź cymbale następnym razem się lepiej przygotuj do dyskusji i sprawdź sobie ile postów najebałem w temacie o Okim. Najebałem dokładnie ZERO postów. Do tego nazwałem diss Okiego przeciętnym. To ty chłystku się rzucasz na mnie jakbym ci różowego idola obraził. Zabolało, bo uważam, że Oki rozjebał Zimmera? Lecz się albo dorośnij. Zresztą cymbałku poszukaj sobie postu gdzie odpowiadam @gods bidness, w którym wyjaśniam o co mi chodziło z tym punchem.
forcerfromdesert pisze: 09 kwie 2026, 14:22 ty może publicznie przeproś, że wyzywasz kinniego od zniewieściałych, a propsujesz okiego. Ty masz coś z głową nie tak?
Już biegnę przepraszać, bo ci obraziłem zniewieściałego, różowego raperka. Zastanów się nad swoją głową, no chyba że masz 12 lat, to inna gadka. Wtedy broń swojego ulubieńca jak niepodległości. Jeśli jesteś dorosły, to jesteś cofnięty raczej.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Moim marzeniem co do tego beefu jest żeby Kinny Zimmer odpowiedział na groźbę liścia propozycją solówki i rozjebał na niej na kamerach Okiego :bowdown:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

a jak oki go rozjebie to co wtedy
swojo drogo niezla wajcha poszla ciekawe czy oki ma jeszcze szanse odzyskac prowadzenie w beefie wsrod fanow rap muzik
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Ja na twoim miejscu miałbym mnie w pizdzie
Tak jak ona w windzie
Troche nie moje lore, czy beef jest o tym że kinny zimmer zrobił babiszona gdy ten był w związku z okim? Bo jak tak to można zamykać temat
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

może dziś będzie okazja do dymów przy okazji popkilerów, będą tam na gali wgl?
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
DeDoK

Obrazek

tak oki zaprosil kinnego na popkillery by zajechac mu listwe
forcerfromdesert

do igorzastego cwela czy jak on tam
:wall: to ty bronisz bambi, spermiarzu i jeszcze śni ci się oki. Ja ci radzę usunąć konto natychmiast
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

kto to balbina47
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
forcerfromdesert

igorzastyy pisze: 09 kwie 2026, 14:33
forcerfromdesert pisze: 09 kwie 2026, 14:22 to troche bardziej złożony pancz i atakuje twojego idola kolczastego cwela
Idola :bowdown: Nawet jego płyty jeszcze nie sprawdziłem, a jedyny kawałek na repeacie, który miałem od niego to "Jeremy Sochan". Weź cymbale następnym razem się lepiej przygotuj do dyskusji i sprawdź sobie ile postów najebałem w temacie o Okim. Najebałem dokładnie ZERO postów. Do tego nazwałem diss Okiego przeciętnym. To ty chłystku się rzucasz na mnie jakbym ci różowego idola obraził. Zabolało, bo uważam, że Oki rozjebał Zimmera? Lecz się albo dorośnij. Zresztą cymbałku poszukaj sobie postu gdzie odpowiadam @gods bidness, w którym wyjaśniam o co mi chodziło z tym punchem.
forcerfromdesert pisze: 09 kwie 2026, 14:22 ty może publicznie przeproś, że wyzywasz kinniego od zniewieściałych, a propsujesz okiego. Ty masz coś z głową nie tak?
Już biegnę przepraszać, bo ci obraziłem zniewieściałego, różowego raperka. Zastanów się nad swoją głową, no chyba że masz 12 lat, to inna gadka. Wtedy broń swojego ulubieńca jak niepodległości. Jeśli jesteś dorosły, to jesteś cofnięty raczej.
właśnie przyznałeś się, że miałeś na repeacie kawałek "Jeremy Sochan", co jest równoznaczne z mocnym homoseksualizmem. Wypierdalaj stąd
Awatar użytkownika
Clay

Post autor: Clay »

Kinny Zimmer jak to czytasz dawaj na popkillery dzisiaj, robota jest. Chyba nie pozwolisz żeby tak cię traktował
DeDoK

wujot pisze: 09 kwie 2026, 14:50 kto to balbina47
bambiszon
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Jak Kinny przyjdzie dzisiaj na Popkillery to jest 2:0 dla Kinniego
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance