Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- igorzastyy
Re: Ekstraklasa
Poprzedni trener tego klubu rozstał się z nim, po tym jak zaatakował prezesa, który wezwał policję. Nie ma lepszego kandydata niż Feio, by pan prezes za trzy dni znów dzwonił po psy
spore zaskoczenie, że ktoś go przygarnął. trzeba obserwować
trójkąt bermudzki wola mokotów
z takim agentem to zaskoczenia brak ale dobrze by było jakby się spierdolił z ligii i można było w końcu między bajki włożyć jego mityczny warsztat taktyczny
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
7 kolejek do końca i najgorsze mecze za sobą, zostało tylko Porto. Ja tam panu trenerowi mocno kibicuje i liczę, że tym razem będzie to dla niego trampolina do poważnej piłki
Śnieg Garbatym Nosom
już bez przesady z tym "mityczny warsztat taktyczny". że psychol - zgoda, ale coś tam te kapsle przestawia
trójkąt bermudzki wola mokotów
-
radosczzycia
Przyjaciele, kojarzy ktoś taki tekst Stanowskiego na weszło, przed startem któregoś z sezonów, gdzie się opisuje jako osobę uzależnioną? Wiem że takie coś było, ale za cholerę nie mogę znaleźć.
- rozklad_gaussa
Od sezonu 2026/27 Górnik Zabrze będzie ubierany przez Reeboka. Kontrakt na 5 lat.
zaczął od 0:5 przeciwko Vitorii Guimaraes
świadomość swojej ignorancji
no faktycznie go wyjebali, daro banasik jest.
Z tego co wiem to chyba nie wyjebali, raczej dwie strony razem zasiadły do omówienia sytuacji teraźniejszej jak i przyszłości i doszli do konkluzji że lepiej będzie się rozstać, ale jak było nie wnikałem. W każdym razie dzisiaj dwa fajne gole dla Arki wpadły, dzięki temu wygrali 3:1 z Zagłebiem, które nie dogoni mi Górnika, a Arka odskoczyła od Widzewa 
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
- FruitOffTheWall
Ale giga chujowy futbol gra Pogoń, nie da sie kurwa na to patrzeć
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
arka gdynia ktora jest w spadkowej, jest aktualnie liderem jesli chodzi o wygrane punkty u siebie czyniac stadion miejski w gdyni prawdziwa twierdza

No tragedia jest, jak nic się nie zmieni to autostrada do spadku patrząc na terminarzFruitOffTheWall pisze: ↑08 kwie 2026, 12:00 Ale giga chujowy futbol gra Pogoń, nie da sie kurwa na to patrzeć
MalinowyJogurt 2
- FruitOffTheWall
zapomniałem dodać że klątwa nowego kontraktu, dojebie Ojrzyńskiego. Za pół roku go nie bedzie w Lubinie
rip zioloziolo
Oficjalnie wczoraj 8 kwietnia Radomiak został wpisany na listę klubów z zakazem transferowym. FIFA nałożyła karę na ten polski klub, która ma obowiązywać przez trzy kolejne okienka. To nie pierwszy taki przypadek. W poprzednim roku zespół z Mazowsza aż trzykrotnie trafiał na taką listę. Co to oznacza? Że w Radomiaku powtarza się problem z zaległościami finansowymi względem innych klubów oraz zawodników.
Stempniewski co tam wały robi w tym klubie to hit
Stempniewski co tam wały robi w tym klubie to hit
Śnieg Garbatym Nosom
xd a siano idzie do piłkarzy bezpośrednio z budżetu miasta, ten radomski koncept stypendyjny jest absolutnie wyjątkowy. wcześniej coś podobnego chyba w Stężycy robili, ale piłkarze Radunii byli - jeśli dobrze pamiętam - po prostu zatrudnieni przez gminę
-
Bisclavret
A to nie jedyne kreatywne rozwiązanie zastosowane w Radomiaku
nigdy ten klub nie będzie się rozwijał przy tej strategii kadrowej ale chyba nie o rozwój tam się rozchodzi tylko o spokojne trwanie

co do huja