Przydupasy w Polskim rapie
- SieKurwaNieInteresuj
Re: Przydupasy w Polskim rapie
Paluch - Słoń
-
MetinowyGosu
zarówno iceman jak i wiśniowy byli przydupasami rapera peja
-
MetinowyGosu
Stasiak przydupas Mesa
Rahim przydupas Fokusa
Gutek przydupas Abradaba
Marysia Starosta przydupas Sokoła
Nafas przydupas Enzo
Dodano po 6 minutach :
Taco Hemingway przydupas Quebonafide
Rahim przydupas Fokusa
Gutek przydupas Abradaba
Marysia Starosta przydupas Sokoła
Nafas przydupas Enzo
Dodano po 6 minutach :
Taco Hemingway przydupas Quebonafide
-
starydobryhiphop
z tym rahimem bym się nie zgodził - jednak rozbujał swoją wytwórnię itd itp.
Przypomnisz co to za akcje? Cos tam kiedyś czytalem, ale nie pamiętam. No bo wiadomo ze to ogólnie debil i chyba największy farciarz jeśli chodzi o popularność, że ktoś tak mierny utrzymywał się przez tyle lat z działalności pseudomuzycznej i pseudoorganizacyjnej. A, no i pseudodziennikarskiejjadeztematem pisze: ↑16 wrz 2025, 16:16 Siedział w branży eventowej to się załapał. Nie mam szacunku do niego za krzywe akcje sprzed lat
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
- SuperRapMaster
Czemu przydupas, skoro obaj są mega popularni?
- gods bidness
Stasiak, Arciu i Karciu.
- Haczapurjan
Tede z każdym bo ten typ jedynie się może waflować z lamusami co mu nie dorównują w niczym i będą przytakiwać na wszystko
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
-
MetinowyGosu
Bo taco to beta-cuckold, a Quebo to alfa.
To, taco wielokrotnie odnosił się i dał upust swego poddaństwa w tekstach wobec kolegi, Quebo chłodno nawet nigdy tego nie skomentował
- kaczuholek
coś kojarzę akcję, że do taconafide dołączony był jakiś #pretensjonalny dodatek w formie skrinszotów z rozmów między quebo i taco. i tam w większości quebo wczuty i przejęty mu coś wypisywał, jarając się że z nim nagrywa, a taco raczej zdawkowo coś tam pisał, jakby z wkurzającym kuzynem
co by bardziej stawiało właśnie quebo jako przydupasa taco. no ewentualnie po prostu różne osobowości, ekstrawertyk (probujacy udawac pod publike introwertyka z depresją) quebo vs. bardziej wycofany taco
może ktoś przywoła albo mnie sprostuje jeśli mam jakiś #efektmandeli
co by bardziej stawiało właśnie quebo jako przydupasa taco. no ewentualnie po prostu różne osobowości, ekstrawertyk (probujacy udawac pod publike introwertyka z depresją) quebo vs. bardziej wycofany taco
- SuperRapMaster
Chodziło o to, żeby płacić 5% vat za książkę (ze screenshotami), a nie 23% za płytę.
Tak było. Mam Somę w wersji preorderowej i tam było tak jak piszesz. Coś tak Quebo się jarał, że Multi nabił 500 tys. wyświetleń w dobę pod klipem i Quebo pisał do Taco coś w stylu, że dawaj ziom, tylko my możemy to przebić, razem rozniesiemy scenę, będzie git morda, uwierz mi. A Taco mu na to tylko odpisywał coś w stylu "ok" xD A przynajmniej tak to pamiętam. Ogólnie przez to, że Quebo złagodniał pod wpływem Taco raczej bym uznał Taco za bossa a Quebę za przydupasa. Jak był ostatni koncert to ludzie mam wrażenie bardziej przeżywali brak Taco niż sam koncert xDkaczuholek pisze: ↑03 kwie 2026, 13:05 coś kojarzę akcję, że do taconafide dołączony był jakiś #pretensjonalny dodatek w formie skrinszotów z rozmów między quebo i taco. i tam w większości quebo wczuty i przejęty mu coś wypisywał, jarając się że z nim nagrywa, a taco raczej zdawkowo coś tam pisał, jakby z wkurzającym kuzynem
Niezbyt.
Nie widziałem w temacie takich opcji:
Boxi - VNM
Jotuze - Eldo
Metrowy - Grubson
Kecaj - Majkel (?)
+te wszystkie ziomki ziomków zawsze będącę w cieniu lidera grupy i ograniczające się do roli hypemana/gościnnych zwrotek i pojedyńczych płyt, które nikogo nie obchodzą. Np Patokalipsa, gdzie tylko Penx się jakoś na plus wyróżnia, a reszta to tacy Eripe wannabe. Podobnych przykładów jest mnóstwo.
- scam_sakawa
Oczywiście, że Taco jest sigma i nie pchał się nigdzie, a płyta z Quebo dała więcej Quebo niż Taco (6 zer + Następna stacja wyszły w 2015 i wtedy już Filip poszedł viralem w całą Polskę).
Taco również rozpierdolił Sentino, gdy ten coś tam się pruł do Taco, a sympatyczny Filip po prostu olał go i zniszczył milczeniem.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Sentino przydupas Malika Montany
- SuperRapMaster
Cała Ganja Mafia to przydupasy Kalego i pewnie większość z nas nawet nie wie, jak się nazywają.