Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
No wszystko fajnie pięknie, ale Bournemouth to już chyba na wakacjach.
jezeli jakims cudem uda sie Tottenhamowi dowiezc ten remis, to w nastepnym wystarczy im punkt, aby pozostac w TOP4. Przy wygranej w nastepnym, zakladajac, ze dzisiaj remis, skoncza na trzecim. Mecz z Evertonem graja u siebie. Oczywiscie poprawka na to, ze mowimy o Tottenhamie, wiec nie zdziwi jak dwa razy w plecy i jeszcze w tygodniu oklep od Ajaxu. Standardowo siada psycha w kluczowych momentach. Szkoda jedynie Pochettino, bo z tym zespolem nic nie ugra.
nie no ogolnie zarty sobie robie, United jutro pewnie i tak przejebie z Huddersfield, a Tottenham chyba faktycznie dociagnie ten remis,Damian pisze: ↑04 maja 2019, 15:00 jezeli jakims cudem uda sie Tottenhamowi dowiezc ten remis, to w nastepnym wystarczy im punkt, aby pozostac w TOP4. Przy wygranej w nastepnym, zakladajac, ze dzisiaj remis, skoncza na trzecim. Mecz z Evertonem graja u siebie. Oczywiscie poprawka na to, ze mowimy o Tottenhamie, wiec nie zdziwi jak dwa razy w plecy i jeszcze w tygodniu oklep od Ajaxu. Standardowo siada psycha w kluczowych momentach. Szkoda jedynie Pochettino, bo z tym zespolem nic nie ugra.
Ake kc 
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Tak jest, brawo Nathan!
Wiśienki 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
wlaczylem sobie koncowke i taki prezencik, to co robia druzyny walczace o top4 przez ostatni miesiac nie miesci mi sie w glowie
no Spurs 6 porażka z rzędu na wyjeździe, tylko że cała trójka pod nimi od trzech kolejek nie potrafi wygrać chociaż jednego meczu, jeśli Chelsea i Arsenal jutro ugrają będzie ciekawie w ostatniej kolejce
swoją drogą w Hiszpanii jest podobnie jeśli chodzi o 4 miejsce
swoją drogą w Hiszpanii jest podobnie jeśli chodzi o 4 miejsce
Dajesz Gilbert
Ładne drukowanko pod Bayern z tą czerwona
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
O ja pierdole, to w takim przypadku Messi zawieszenie na 3 spotkania LM 
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."