Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Hahahah
Wyjazd makarony
Wyjazd makarony
Ostatnio zmieniony 31 mar 2026, 23:34 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Włosi

Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- scam_sakawa
Beka z Włochów 
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
mundial bez polski i włochuw nawet nie ma po co odpalać 
hahaha włosi poprawili spierdolony humor
Trochę śmiechu po potężnej dawce kurwicy 
Wielka Bośnia i Hercegowina 
ja pierdole mogłem se obstawić kurwa Szwecje i Bośnie a tak to nie wiem będę musiał zwalić konia tylko
Z ziemi wloskiej do polski
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
nie wiem z czego tu się cieszyć, lubimy niespodzianki, ale nie lubimy ich konsekwencji, teraz weź się pałuj na mundialu z jakąś jebaną szwecją, bośnią i czechami, będą tam czy nie będa jeden huj, może któraś z nich wejdzie po dwóch remisach do fazy pucharowej, bo tam już chyba wszyscy przechodzą
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
masz już Curacao, Jordanie, Haiti czy Uzbekistan, taki to będzie mundial