Sentino - King Sento 3 (2026) [Zapowiedź]
Re: Sentino - King Sento 3 (2026) [Zapowiedź]
Geriatryk vibe 
eee, wlasnie dobry wajb, jeden z lepszych numerow od dawna. jeszcze wieksze zaskoczenie to klip, w koncu cos co ociera sie o profesjonalny obrazek, az sprawdzilem autora - wg insta jakas ekipa z mediolanu ze 194 obserwujacymi, chuj wi skad ich wytrzasnal 
-
georgefloyd
Malik jak nagrywa te teledyski to zawsze taki wystraszony nie wiedzieć czemu. Sentino porobiony mediolańską kokainą wchodzi i wygląda jakby miał przejąć tam całe osiedle chociaż każdy wie, że oddałby zegarek jakby podbił do niego osmolony motorowerzysta, który na co dzień trudni sie dostarczaniem chłodnej pizzy. Props Sentino, plata o plomo.
Genów nie oszukasz, Malik to jednak syn afgańskiego uchodźcy, a Sento chillijskiego ogiera architekta, w którego żyłach płynie błękitna krew
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
Malika ojciec sprzedawał dywany ale czy to był Afgan to nie wiem, z reszta obojętne kim był
Ich bin unterwegs nachts in Berlin
Ich hab' kein'n Bock meine Waffe zu zieh'n
Ich hab' kein'n Bock meine Waffe zu zieh'n
Niech skurwiel wrzuca do alvarez bo refren siedzi pięknie
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
Jak Don Alvarez, Alemania, Dior, Ekwador, Artysta, Mr Officer, Attitude, Caracas, Mama Marbella, Bando wyjdą na King Sento 3 to same letniaczki i murowane hity się zapowiadają na tej płycie + jeszcze lata kilka snippetów utworów po hiszpańsku nawiniętych
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Wszystkie snippety z King Sento 3 w jednym miejscu
Don Alvarez
Alemania
Dior
Ekwador
Artysta
Mr Officer
Attitude
Caracas
Mama Marbella
Bando
Światem kręcą pieniądze
nie chcialem sprawdzac snippetow, przypadkowo trafilem na "don alvareza" i w kategorii KRAKHAŁS KARTEL to jest petarda
zajebista melodyjka w refrenie, mi wchodzi do bani bardziej niz to cale frisbee, co wielu nazywalo refrenem roku
Mr Officer ulubiony snippet narazie, a i tak same hity. Tutaj chyba mamy do czynienia z przebiciem kołysanek dla ulicy w kategorii płyt na lato. Po tym albumie 3 miliony słuchaczy na Spotify.
Światem kręcą pieniądze
- FruitOffTheWall
ekwador to pierdolone arcydzieło
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
King Sento 3: Prolog wyjdzie 04/24/2026. Pzdr.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
-
WesolyJozek
Przeciez ten chlop od x lat wydaje ciagle dokladnie ten sam kawalek. Glos jakby ktos go trzymal za jaja, w tekscie rzucanie nazw własnych i nazw jakichś przypadkowych marek. Melodyjki dla certyfikowanych przygłupów
- kaczuholek
w tych snippetach raf camora maxxing na potęgę, tyle fragmentów gdzie flow brzmi 1:1 to nawet u blachy 2115 nie było.
ze szczyptą autorskiego sentinowego wieśniackiego podśpiewywania obok beatu jak w discopolo. to co autorskiego dodaje sentino to prawie zawsze brzmi to jakoś w chuj przaśnie, jak słyszało się niemiecką / francuską wersję tej stylówy gdzie raper cały kawałek konsekwentnie rapuje zamiast wyć jak w remizie.
chyba każdy ma właśnie takie częste DISCOPOLOWE UNCANNY VALLEY słysząc tego sentina w tym wydaniu, może aż lekko przesadzamy z tym wykrywaniem tego przez niechęć do tego polskiego nurtu który niby muzycznie w teorii stoi nie tak daleko od tych szybkich marsylijskich rapów ale no... szybki beat leci a sentino przeciąga te śpiewy w nieskończoność. więcej RAPOWANIA, przecież umie to robić lepiej, tylko z lenistwa spamuje czymś takim. no i dobre liczby to robi...
no ale w natłoku tego spamu kawałków i 5 płyt rocznie czasem siądą fajne strzały. kawałek frisbee z last płyty imo dojebany, całkiem oryginalny, i bez wieśniactwa
ze szczyptą autorskiego sentinowego wieśniackiego podśpiewywania obok beatu jak w discopolo. to co autorskiego dodaje sentino to prawie zawsze brzmi to jakoś w chuj przaśnie, jak słyszało się niemiecką / francuską wersję tej stylówy gdzie raper cały kawałek konsekwentnie rapuje zamiast wyć jak w remizie.
chyba każdy ma właśnie takie częste DISCOPOLOWE UNCANNY VALLEY słysząc tego sentina w tym wydaniu, może aż lekko przesadzamy z tym wykrywaniem tego przez niechęć do tego polskiego nurtu który niby muzycznie w teorii stoi nie tak daleko od tych szybkich marsylijskich rapów ale no... szybki beat leci a sentino przeciąga te śpiewy w nieskończoność. więcej RAPOWANIA, przecież umie to robić lepiej, tylko z lenistwa spamuje czymś takim. no i dobre liczby to robi...
no ale w natłoku tego spamu kawałków i 5 płyt rocznie czasem siądą fajne strzały. kawałek frisbee z last płyty imo dojebany, całkiem oryginalny, i bez wieśniactwa
Ja tam słyszę tych melodyjnych Turków z Niemiec z KMN Gang - Azet, Zuna, Miami Yacine itp.
Światem kręcą pieniądze