Piters pisze: ↑26 mar 2026, 15:09
Widzieliście w ogole, że ADN wchodzi do Polski z platformą anime? Dubbing i napisy, 2 dychy za miesiąc, na start nie mają za dużo, ale fajnie że coś się rusza
Ja wezmę pewnie jak za 2 dychy, tak żeby wesprzeć nawet ten rynek w Polsce
A przepraszam, nie zauważyłem Parasite, a jest spoko. Dorohedoro czytałem jakiś czas temu, tłumaczone przez zajawkowiczów z AsuraScan czy jak oni się tam teraz nazywają i było o niebo lepiej tłumaczone niż to co jest w anime
Dobra, ale ja mam ciezary zeby przysiazc do 1 filmu wiec potrzebuje jeszcze mniejszej liczby polecen tbh @@dr zjeb Z tego co wiem to tez klasykiem jest ksiezniczka mononoke, i pewnie bym rozwazal zaczac od tego jakbym mial samemu w ciemno. Pozatym one wszystkie sa smutne tak?
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Też można od niej zacząć, jeśli tak Ci intuicja podpowiada, bo i czemu nie. Czy smutne? Nie powiedziałbym że smutne, jak już to melancholijne elementy mają raczej. Smutny to jest "Grobowiec świetlików", gdzie jest OG emocjonalny rozpierdol
bronek pisze: ↑14 kwie 2026, 11:42
Ej ktore filmy miyazakiego byscie na poczatek polecali? Nie ogladalem nigdy i sie tego wstydze, chce naprawic ten blad
Nigdy nie widziałem żadnego odcinka DB w całości. To leciało na RTL w tym samym czasie co na Polsacie Pokemony, prawda? Pokemony > DB, sorry. Wkurwiała mnie kreska (to jest to czego nie Lubie w animacjach) i sam sposób prowadzenia narracji. Musiałbym być nabuzowanym testosteronem chłopaczkiem żeby się tym podjarać, a jestem tylko pedałkiem w okularach