[beef] Tede vs Peja
Re: [beef] Tede vs Peja
Oprócz nieruchomości jest jeszcze jeden sposób inwestowania Polaków co widać często w Kuchennych Rewolucjach xD Schemat często tam się powtarzający: nie znam się na tym biznesie, nigdy nie pracowałem w gastronomii ale mam trochę kasy więc kupuje lokal, zatrudniam ludzi i samo ma się kręcić, ja co miesiąc tylko wyjmuje zarobioną kasę
yyy ale wieprz sprzedajny duren i kurwa z tvn bo prowadzil program o samochodzikach i gral psa a gdy Pener robi caly sezon w Azja Express to jest to tak dla zabawy!! czego nie rozumiecie hurr durr
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
No i jakby sie uprzeć na stopniowanie to co jest większą sprzedajnością, artystyczna kreacja postaci fikcyjnej na planie filmu/serialu czy swiecenie mordą we własnej osobie jako własna osoba w reality show i defakto epatowanie swoją prywatą
- gods bidness
Myślę, że wciskanie ludziom kurczaków KFC, bo Stano każe - I miejsce.
- igorzastyy
Akurat KFC pasuje do Tedego jak ulał.
Chimeryczna restauracja, która nigdy nie przygotuje tak samo skrzydełek. Raz chujowe, raz pyszne. Tak jak twórczość Tedego. Czasami potrafią zrobić ze dwa razy z rzędu zajebiste skrzydełka, tak jak Tede Elliminati i Kurta.
Restauracja typu fast food. Zupełnie jak Tede wydający co chwilę muzykę, w bardzo szybkim tempie.
Chimeryczna restauracja, która nigdy nie przygotuje tak samo skrzydełek. Raz chujowe, raz pyszne. Tak jak twórczość Tedego. Czasami potrafią zrobić ze dwa razy z rzędu zajebiste skrzydełka, tak jak Tede Elliminati i Kurta.
Restauracja typu fast food. Zupełnie jak Tede wydający co chwilę muzykę, w bardzo szybkim tempie.
tede powinien był reklamować kfc w czasach swojej świetności wagowej, to by było wiarygodne i przekonujące
- marmolad_k2
Wygrzebałem jakąś starą plytę, na ktorą moja mama chyba w 2010 piosenki nagrywała. Były tam jakieś Black Eyes Peas i Stachursky i tu nagle Frajerhejt 9.12 wlatuje na sam koniec,.mama chyba po stronie Poznania 
GTW mogłoby na tym pomyśle w swoim momencie dobry hajs przytulić
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
JanuszPawlikowski
Ej, ten serial w którym Tede grał policjanta to jakiś serial widmo. Nigdy nie widziałem nawet urywka tego. Szybko zdjęli z anteny, to wiem...
- marmolad_k2
Bo mu wstyd i kazał skasować.
- igorzastyy
Ten serial to było gówno niesamowite.
Kryminalni? kozak serial z tamtych czasów przecież i normalnie pare sezonów tego wyszło a nie widmo.
Basie chyba każdy pamięta ;d
Basie chyba każdy pamięta ;d
Ty i rap to nie pasuje jak James Gandolfini
Ty już nie będziesz bossem jak gej w Lamborghini
Ty już nie będziesz bossem jak gej w Lamborghini
- Haczapurjan
Serial, o którym mowa, a w którym Tede grał psa (pierwotnie ten pies miał być gejem), to „Wszyscy kochają Romana” i Tede był tam bodaj bratem głównego bohatera - Romana
W ogóle gdyby Tede zdecydował się odpowiedzieć Płomieniowi na świeżo na wersy Onara, to doszłoby do ciekawej sytuacji dla śledzących beef i oglądających serial jednocześnie. W Kryminalnych w tym samym odcinku co Tede zagrał też Pezet. Numer Płomienia wyszedł w październiku 2005, a odcinek z nimi w grudniu też 2005. Jakby Wieprz odpowiedział na jesieni zamiast na Esende Mylffonie kilka miesięcy później to z jednej strony można byłoby posłuchać sobie ich dissów a siebie a chwilę później zobaczyć razem w serialu xD
- igorzastyy
Podkomisarz Basia dała ci w serialu fuchę,
nie wiem za co tak naprawdę chciała dać ci niebieską pigułkę
nie wiem za co tak naprawdę chciała dać ci niebieską pigułkę
- Haczapurjan
Rysiek, zastanów się lepiej

No mają zagrać na koncercie OSTRego 50 przełomowych utworów w historii polskiego hip-hopu
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET