AdMa
Re: AdMa
Spoko zdrowa kobitka. Mam nadzieję, że będzie kontynuować ten trend. Niebezpieczny szowinizm panuje na ślizgu, czy to kolejny element żydowskiej kampanii polaryzacji kobiet i mężczyzn? Robią Was jak pelikanów i jeszcze Wam wkręcają że antysystemowi jesteście
Czas ogarnąć dupy i stać się mężczyznami.
- Haczapurjan
^Mam nadzieję, że prowo, bo jak nie, to już ciężkie, zaawansowane stadium białorycerzykowania
- Haczapurjan
No już wyginaj do Admy na PW, może nawet ci wiadomość zaserduszkuje. To będzie twoja pierwsza tak zaawansowana interakcja z kobietą
Pewnie tak, ale raperem w stylu „dla fazy nagrywane ryjek” nie zostaje się z wyboru zazwyczaj, w 99% procentach nie padły nigdy żadne propozycje to jak mieli wybierać. Niewielu pokazało dupę scenie i działało niezależnie/dorywczo z wyboru bo lubią na etacie pracować np albo chcieli być niezależni od początku, a jednocześnie byli konsekwentni i udało się zarobić nawet jak HNN jakieś
Ale sądząc po aparycji raczej ma mniejsze ciśnienie od Admy, w sytuacji odwrotnej od dawna by był ten of żeby być postacią wiodącą w relacji, jakoś trzeba nadgonić
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
- gods bidness
Vibe tej baby starej ze Ślepnąc od Świateł co brała kokainę od bohatera głównego.
Już to kiedyś pisałem
Boże to się tak źle zestarzało xD każdy prawie wers. O pastiszu, o byciem oryginalnym, a nie kopiowaniem, o tym budowaniu stylu latami... a 11 lat później:Moje idolki już nie żyją i nie były raperkami
Czy żeby czuć się artystką, muszę zginąć lub się zabić?
Pastisz, mami, do this, mami
Pragnę być oryginałem, kopiowanie mnie powali
Te kobiety, mam ich zarys, FEMEN jeszcze ich nie scalił
Budowały styl latami, sznyt latami, ideały
Dziś krytycy mają problem, by włożyć je w jakieś ramy
Dziś krytycy wspominają, a ja żyję ich dziełami
Prestiż, got it z aplauzami
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
akurat robię rewatch Ślepnąc od świateł i identyczne skojarzenie miałemgods bidness pisze: ↑27 mar 2026, 23:45 Vibe tej baby starej ze Ślepnąc od Świateł co brała kokainę od bohatera głównego.
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- jest_zasadzka
po lekturze ostatnich kilku stron tego tematu zapragnąłem poznać go od podszewki i nieźle świat zwariował zmądrzał w 6 lat 
8es pisze: ↑09 lip 2020, 20:36 Adma jest najpiękniejsza
Jest obdarzona zjawiskową urodą która trafia w moje gusta w stu procentach a jej uśmiech jest hipnotyzujący i smyra mnie coś w brzuchu jak go widzę a jej piersi są definicja piersi i kobiecych dźwięków i kształtów oraz te włosy w kolorze którego nie znam jezu kurwa działa w zawodzie? Jak tak dawać namiary umawiam się na wizytę zapłacę te 200 zł czy ile się płaci psychologom nie wiem ale godzina takiego spotkania nie ma ceny leżałbym i patrzał na nią
6 lat w przypadku kobiet w tym wieku to potrafi być przepaść, więc nic dziwnego. Lata tuż przed 30-ką to jest bardzo często jeszcze kobiecy prime time, a w okolicach 35 już na ogół schyłek, coraz częściej wjeżdża frustacja i Adma akurat idealnie się w ten schemat wpisuje
- Haczapurjan
^Dokładnie. Plus AdMa wkurwiona, że wcześniej aż tak nie kokietowała cycem jak dzisiejsze bezpruderyjne Fagaty, no ale obudziła się za późno, bo ten peron już odjechał
Ona wizerunkowo idealnie wpisuje się w target typów 40+ czyli mój, ale niestety rapowo nic już na tym nie ugra bo ten target ma już wyjebane na kupowanie płyt czy chodzenie na koncerty takich raperek. Ruchable jest i tylko tyle. Dobrze rapować to potrafi tylko Ryfa.
- igorzastyy
Oliwka Brazil potrafi rapować również. Wdowa także
-
WesolyJozek
Brutalny post, ale bardzo szczeryMaster pisze: ↑28 mar 2026, 1:34 Już to kiedyś pisałem
Boże to się tak źle zestarzało xD każdy prawie wers. O pastiszu, o byciem oryginalnym, a nie kopiowaniem, o tym budowaniu stylu latami... a 11 lat później:Moje idolki już nie żyją i nie były raperkami
Czy żeby czuć się artystką, muszę zginąć lub się zabić?
Pastisz, mami, do this, mami
Pragnę być oryginałem, kopiowanie mnie powali
Te kobiety, mam ich zarys, FEMEN jeszcze ich nie scalił
Budowały styl latami, sznyt latami, ideały
Dziś krytycy mają problem, by włożyć je w jakieś ramy
Dziś krytycy wspominają, a ja żyję ich dziełami
Prestiż, got it z aplauzami