EsDeeKid
Re: EsDeeKid
wybitnie świeża produkcja od wraith9, enigmatyczność, charakterystyczny akcent
mam to samo, niedawno dopiero o nim usłyszałem.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Ten album nie schodzi u mnie z głośników. Leci czasem 2-3 razy dziennie. Naprawdę świeża rzecz. Idealna długość... Bo niby tylko 20 minut ale zdecydowanie wolę żeby był lekki niedosyt niż wypełnienie tracklisty jakimiś średniawkami.
"Rebel" nie znalazł się w moim podsumowaniu 2025, a gdybym dziś tą topkę układał to z pewnością zająłby miejsce na podium.
Dziś ten album dotarł do mnie na winylu. Niesamowicie jaram się tym zakupem, tymbardziej że jest już dawno wyprzedany, a ceny w drugim obiegu są mocno zaporowe.
Liczę na dalsze ruchy, bo wspólny track z Yeatem wkręcił się równie mocno.
"Rebel" nie znalazł się w moim podsumowaniu 2025, a gdybym dziś tą topkę układał to z pewnością zająłby miejsce na podium.
Dziś ten album dotarł do mnie na winylu. Niesamowicie jaram się tym zakupem, tymbardziej że jest już dawno wyprzedany, a ceny w drugim obiegu są mocno zaporowe.
Liczę na dalsze ruchy, bo wspólny track z Yeatem wkręcił się równie mocno.
-
georgefloyd
Fakt, dobry jest ale mam przeczucie, że z tą stylówą może długo nie pociągnąć. Też u mnie długo już jest na słuchawkach. W ameryczce nie ma już kompletnie nic ciekawego więc europejskie dzieciaki robią zamieszanie. Chuj w tyn jankesów, ameryki czas już minął.
Rozumiem, że chodzi o to że gość ma charakterystyczną, wyrazistą barwę głosu i świeże produkcje, czyli ten sam case co Night Lovell kiedyś. Do tego produkcja oscyluje na cienkiej granicy między viralowym, tik tokowym gatunkiem jakim jest PHONK
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance