Najbardziej zmarnowany talent
- FruitOffTheWall
Re: Najbardziej zmarnowany talent
karwan to zamulił banie, wydał by z wiciem epke, tą która wyszedł singiel na sbm WICIU ZROBILES COS, JA NIE ZROBIŁEM NIC? i może by to poszło jakoś lepiej
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
strategiczny post bo zostało mi pięć do 666 postów (teraz już czterech) (edit: a nie nadal pięć, źle obliczyłem) (edit2: albo, nic)
Dodano po 5 minutach 9 sekundach:
Dodano po 5 minutach 9 sekundach:
Tak jest. Kajtek w chuj zmarnowany talent, chyba na własne życzenie no ale, życie nie kończy się tylko na rapie przecież. Ale posłuchałbym go w prime w chuuuuuj i nadal czekam aż będzie gotowy.
- marco_pantani
bajlando, pierrot, rogal ddl chyba mozna to powiedziec, leh, karwan, kuler, flojd, oxon, eis, reno, szafter, kuban
Dodano po 1 minucie 41 sekundach:
Dodano po 1 minucie 41 sekundach:
ostatnio sluchalem i wyprzedzone czasy
zwracam honor
Stochu, Golin, Finker, Sitek i troche kontrowersyjnie, ale imo Flint vel Raskall
- igorzastyy
Sitek jakby poszedł w emocjonalne podśpiewywanie jak Quebo i napierdalał co chwilę kawałki w stylu "Pomóż mi wstać" to by pewnie był znacznie wyżej finansowo, sprzedażowo i medialnie. I szacunek, że tego nie zrobił, tylko robił rap jaki chciał. Sam o nim pomyślałem w kontekście zmarnowanego talentu najpierw, ale wydaje mi się, że pomimo tego, że nie został drugim Quebo, Taco jeśli chodzi o sprzedaż, to swoje zrobił.
Czy mógł więcej? Być może osiągnął swój peak w tamtych latach. Przecież to nie był jakiś podziemny grajek, tylko gość, którego co chwilę follow up-owali w numerach, napierdalał mnóstwo gościnek i był popularny X lat temu. Jego największym problemem było to, że czekał tyle z płytą. Podobny przypadek jak Ero. Nie wydał płyty w szczycie hype'u swojego, gdy wszyscy się tego domagali słuchając gościnek.
Czy mógł więcej? Być może osiągnął swój peak w tamtych latach. Przecież to nie był jakiś podziemny grajek, tylko gość, którego co chwilę follow up-owali w numerach, napierdalał mnóstwo gościnek i był popularny X lat temu. Jego największym problemem było to, że czekał tyle z płytą. Podobny przypadek jak Ero. Nie wydał płyty w szczycie hype'u swojego, gdy wszyscy się tego domagali słuchając gościnek.
- scam_sakawa
Wymieniane ksywki Plejer, Pjentak, Golin itd. to raczej wyłapali tyle uwagi, ile się dało, bo panował truskul onegdaj w Polsce. Na dłuższą metę, taki rap nie ma prawa porywać tłumów i się sprzedawać z kolejnymi płytami.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
No właśnie żaden z tych potencjalnie zmarnowanych talentów nie pasuje do obecnego hip hop ale może gdyby złapali więcej fame/sława to scena wyglądałaby zupełnie inaczej
W sensie nie wyobrażam sobie karawn grającego na stadion narodowy imo że całkiem lubiłem tego rapera.
Imo fajnie że właśnie taki Golon nagrał kilka ciekawych projektów ale chyba tyle starczy i taki rodzaj muzyki poprostu nie ma szans na powodzenie w tej wersji symulacji
Belmondo jak na to że jest wykręconym ćpunem to jak na polskie standardy raperskie nagrał dużo muzyki (i to w kilku różnych wersjach generatora) ogólnie względem raperów których teraz uważamy jako dinozaurów to ci obecni napierdala mnóstwo muzyki problem nagrał ile z 12 płyt? Albo sentino 29 w ostatnich 3 latach
Jak dla mnie raper jeżozwierz miał sporo talentu żeby zostać chociaż kimś na poziomie uznany dinozaur.
Pozdro
W sensie nie wyobrażam sobie karawn grającego na stadion narodowy imo że całkiem lubiłem tego rapera.
Imo fajnie że właśnie taki Golon nagrał kilka ciekawych projektów ale chyba tyle starczy i taki rodzaj muzyki poprostu nie ma szans na powodzenie w tej wersji symulacji
Belmondo jak na to że jest wykręconym ćpunem to jak na polskie standardy raperskie nagrał dużo muzyki (i to w kilku różnych wersjach generatora) ogólnie względem raperów których teraz uważamy jako dinozaurów to ci obecni napierdala mnóstwo muzyki problem nagrał ile z 12 płyt? Albo sentino 29 w ostatnich 3 latach
Jak dla mnie raper jeżozwierz miał sporo talentu żeby zostać chociaż kimś na poziomie uznany dinozaur.
Pozdro
za dobrze jest w polsce żeby truskul się sprzedawał
- FruitOffTheWall
za truskulem panowie sznurem
rip zioloziolo
-
WesolyJozek
Wiciu tez mega zamulił, spokojnie obaj mogliby mieć dziś lojalny fanbase, wydawać sobie 1000 fizyków raz na 2-3 lata, pograć parę koncertów festiwalowych i mieć z zajawki fajny dochód. Nie każdy musi grać na narodowym, żeby być spełniony.FruitOffTheWall pisze: ↑14 mar 2026, 19:43 karwan to zamulił banie, wydał by z wiciem epke, tą która wyszedł singiel na sbm WICIU ZROBILES COS, JA NIE ZROBIŁEM NIC? i może by to poszło jakoś lepiej
- igorzastyy
Wiciu z tym wjazdem "Jak mój człowiek Plejer" to już do historii przeszedł i nikt go nie wykreśli z niej
- FruitOffTheWall
witon miał momenty jak np na tym remixie kid inka lub tutaj
rip zioloziolo
Gres - bo nigdy nie wydał pełnoprawnego solo, więc mamy tylko świetną Noc EP, niezłą płytę z Greenem i jakieś gościnki, not enough.
Jinx - podobnież, brak solówy boli, bo zwykle zajebiste zwroty rzucał, super głos, flow, a tak to ostatecznie gdzieś tam przepadł..
KaFF KaFF-L - Czarna Krew EP była zajebista, potem długo nic, potem rap ala Kękę, ogólnie jakieś 5-10 lat za pózno, a teraz robi jakiś szajs ala Diox:
Jinx - podobnież, brak solówy boli, bo zwykle zajebiste zwroty rzucał, super głos, flow, a tak to ostatecznie gdzieś tam przepadł..
KaFF KaFF-L - Czarna Krew EP była zajebista, potem długo nic, potem rap ala Kękę, ogólnie jakieś 5-10 lat za pózno, a teraz robi jakiś szajs ala Diox:
- igorzastyy
Tu Wiciu dojebaną zwrotkę położył. Urysnowski styyl, jak mogłeś zwątpić
lubiłem sobie posłuchać wicia do browara kiedy byłem młody, ale tak uczciwie patrząc z perspektywy, on za chuj się nie nadawał na mejstrimowego rapera, jak dla mnie wykorzystał to co miał i nic nie zmarnował
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
- FruitOffTheWall
no jest to rap pod licelane picie piwska, więcej niz ty trzezwy ja latam napierdlony itp...
wiciu umiał zaśpiewać, zanucić, no prostu refren zakurwić, o wiele bardziej był uniwersalny gracz niż wspominany wyżej karwan
wiciu umiał zaśpiewać, zanucić, no prostu refren zakurwić, o wiele bardziej był uniwersalny gracz niż wspominany wyżej karwan
rip zioloziolo
W liceum hektolitry piwska z ziomalami w lato pod NPS w siebie wlewałem pod poprawczakiem w Jerzmanicy Zdrój, zajebiste czasy
cztery żubry i dwie kurwy
-
WesolyJozek
PRZECIEZ TO JEST TAK ZAJEBISTY TRACKULEC ŻE GŁOWA BOLIFruitOffTheWall pisze: ↑16 mar 2026, 18:48 witon miał momenty jak np na tym remixie kid inka lub tutaj
Dodano po 3 minutach 34 sekundach:
Mainstreamowego to może nie, ale mógł sobie zostać gdzieś zamiast zniknac
- wilkstaryruchacz