Najbardziej zmarnowany talent
- ConeyIsland
Re: Najbardziej zmarnowany talent
Mówić o Tecie że nagrał jeden dobry album i powołać się na ten z 2012 roku a nie na Naturalnie to to jest wyjątkowo przestrzelony argument
-
georgefloyd
O tym 2012 roku chodziło mi bardziej o ich generację. Tetrisy, Zeusy i inne Bisze. Z tego co widzę to jest 2004 rok. Gościu, miałem wtedy 6 lat. Jak zacząłem słuchać rapu to już był na takim poziomie, że nie było sensu wracać do takich rzeczy. Po co słuchać naturalnie EP skoro można odpalić sose Haleluja.
dobry tejk, właściwie od pierwszego odsłuchu mi wpadł w ucho, rapowo całkiem kompletny- głos, flow, składał rymy, szeroki wachlarz tematów z zapadającymi w głowę linijkami, miał też coś co odróżniało go od reszty, tak że słuchając jego zwrotek nie wpada do szufladki- kolejny poprawny generyczny raper.
nie wiem czy miał charyzmę na bycie 1-ligowym raperem i czy udźwignąłby solowy projekt ale szkoda że odpuścił / życie go zmusiło do odpuszczenia.
homerun, butterfly i gościnka u guziora przekozackie, wiadomo trochę panczlajn era ale mimo wszystko to całkiem zabawnie i błyskotliwie poskładane te gry słowne, poza tym sam klimat jaki tam stworzył jest świetny taki trochę luzacki, trochę depresyjny, trochę magiczny, chvj wie jaki jeszcze. obawiam się jednak że w dłuższej perspektywie mógłby być trochę jednowymiarowy i jakby miał napisać więcej niż jeden track na rok, to jakość linijek by spadła vide te nowe wypusty.
świetny raper, przez to słynne rozjebanie się na psach trochę spalony w prawilnym środowisku hiphopowym, imo to jeszcze rzuci jakimś dobrym projektem(który ofc odbije się bez echa, oprócz kilku propsów na forum), tylko żeby nie szedł w tę gitarkową pedaliadę
+ww. zioło, leh, belmondo jeśli wgl może ich brać pod uwagę jako zmarnowane talenty,
z niewymienionych był kiedyś taki typ jak Pater, który był w młodych wilkach i otarł się o quequality czy tam bor/nnjl. taki ciumciok rap ale gostek przyjemnie rapował. i jeszcze chomiko/vdm od 'nagrali wreszcie album'- sry chłopaki nie wiem który to który ale ten z wyższym, głosem był lepszy w każdym atrybucie raperskiego rzemiosła niż 90% sceny
Green Grenade, gdyby nie rzucił rapu to dzisiaj pewnie topka sceny by była
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Joka, Magik, Leh
no Belmodno w sumie też
a oprócz tego no to w sumie Tede gdyby inaczej poprowadził swoją karierę mógłby mieć więcej uznania i szacunku, przez co i pęgi, a mniej hejtu i przypałowych akcji
a oprócz tego no to w sumie Tede gdyby inaczej poprowadził swoją karierę mógłby mieć więcej uznania i szacunku, przez co i pęgi, a mniej hejtu i przypałowych akcji
- oKulTywowany
Idąc tokiem rozumowania Kękę nie pijący moralizator to Medium/Tau
Medium napierdalający na trapowym bangerze o rozjebywaniu wacków i ruchaniu dziwek byłby ciekawym zabiegiem artystycznym
Medium napierdalający na trapowym bangerze o rozjebywaniu wacków i ruchaniu dziwek byłby ciekawym zabiegiem artystycznym
This page is no longer available.
-
georgefloyd
-
georgefloyd
Od kumpla
Potwierdzam. Teraz linku nie mam, ale jakieś pół roku temu trafiłem gdzieś na fejsie w komentarzach link do jego instagrama. Imię się zgadzało i twarz mniej więcej też (choć mocno się zmienił bo ja pamiętam go z kanapy w TVN 12 lat temu). Wyrósł z niego dobrze zbudowany chłop, jest jakimś tam sportowcem, tam też studiuje i ma dziewczynę amerykankę.
ja
znaki
znaki
staram sie
Mietek nagramy coś jeszcze, wierze
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Danny z SBM
- gods bidness
Pamiętam kiedyś puściłem jakiś album Tetrisa, a tam nagle taki śpiew jak na ognisku harcerskim, że coś tam wokół tylu ludzi bla bla, masakra to była jakaś. Więcej nie wracałem.ConeyIsland pisze: ↑10 mar 2026, 17:45 Mówić o Tecie że nagrał jeden dobry album i powołać się na ten z 2012 roku a nie na Naturalnie to to jest wyjątkowo przestrzelony argument
Haha a ja się wtedy zajarałem tym właśnie tetrisem