[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: Burak »

Więcej info w temacie Mesa
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

To ta druga smutna kurwa landlordzka.
Za mną kolejny fatalny Weekend nic mi nie wychodziło, a już najmniej wychodziła mi walka z moim nałogiem, z moimi słabościami, kompletnie zachlałem pałę, a to dramat. Znowu obudziłem się i czułem się jak najgorsze gówno na świecie, pełen poczucia winy, no ale Dzisiaj w nocy wraca mój syn z wczasów, więc spędzę z nim mnóstwo świetnych chwil. Noce, popołudnia, poranki nie tak, jak ci niektórzy ojcowie, co w życiu nie nocowali z własnym dzieckiem, a pozują na Instagramie na świetnych ojców. Nie, będziemy razem 24 przez wiele dni wtedy na pewno alkomat będę miał na Zero, taki plus dla niego i dla mnie. Nie interesują mnie historie typu, moja żona znowu gotowała wspaniały obiad, kocham ją od 20 lat, albo mój mąż zabrał mnie na kajta i razem kajtowaliśmy cały Weekend, a nasze 3 córeczki dokazywały obok nie, nie, nie to mnie zdołuje, tylko ja chcę poczuć, że nie tylko ja sam mam zakręty i życiowe dramaty Oraz nie tylko ja sam budzę się z poczuciem winy i z poczuciem bycia głównym. Więc jak macie smutne historie to zapraszam na priw, a może wylądują one na mojej następnej w mojej następnej książce
Dodano po 2 minutach 15 sekundach:
Burak pisze: 10 mar 2026, 19:17 Więcej info w temacie Mesa
Nikt nie wchodzi na tamten temat.
Ostatnio zmieniony 10 mar 2026, 23:25 przez marmolad_k2, łącznie zmieniany 1 raz.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

To niech zacznie bo nie dotyczy to beefu
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Ale jak to, przeciez terapia i trzezwosc? Co bedzie następne, oglosi ze nie rucha?
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Temat posiadania dzieci, nałogów i szczęścia życiowego nie dotyczy tego beefu? Oj, wy fani Mesa po banie dla 2rzyna już kompletnie gubicie swoją narrację :lol:
Burak pisze: 10 mar 2026, 19:16 Oprócz udostępnienia numeru Numer Raza, to żadnych innych wspomnień o Tede nie ma

Dodano po 23 godzinach 29 minutach 58 sekundach:

rozkminka
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Bizon Twoja Strata

Post autor: Bizon Twoja Strata »

Dobra panowie, żarty na bok - możemy trafić do książki. Proponuję zgromadzić tu zakręty, życiowe dramaty i smutne historie nas małych żuczków i wysłać w pakiecie Mesowi na podbudowanie samopoczucia.

Ja zaczynam.

Żona znowu ugotowała wspaniały obiad, kocham ją od 20 lat. Pech chciał, że jej mąż w porze obiadu zabrał mnie na kajta i kajtowaliśmy cały weekend, a nasze 3 córeczki dokazywały obok.

:(

Z innej beczki, może by tak jednak zamknąć temacik? Typ jest w rozsypce, jeszcze zrobi zamach na przeciętność i nam wszystkim spierdoli karmę jak w jakimś buddyjskim Grouponie.
Ostatnio zmieniony 10 mar 2026, 21:21 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Ja w życiu nie nocowałem z własnym dzieckiem, ale pozuję na Instagramie na świetnego ojca.
kadafir

Post autor: kadafir »

Ja też nie, moje śpi w budzie pod blokiem. Weź wpuść takie dziecko do domu na nocowanie i zaraz Ci powie „tate lizaka, tate zabawkę”.

Ja pierdole ale odlot, cierpienia młodego Wertera.

Z czasem ten beef stracił dla mnie na wartości (ogólnie) ale to co się z landlordem dzieje to już się przykre robi i krindżowe.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

W życiu nie nocowałem z zadnym dzieckiem
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Bizon Twoja Strata

Aż grozą powiało, jak zauważyłem, że przy życiu jest kropka, a przy zadzie nie.
stachu

Post autor: stachu »

Wlasnie skleilem, ze napis na okladce z Epitafium stylizowany jest na aluminium :D Fajny przytyk w strone Mesa, ktory propsowal ten kawalek.
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Mógł zamiast tego rzucić Jacek Graniecki follow up do to dobrze, bo trwa twój pogrzeb. Dosadniej by było i tacy nieuważni słuchacze jak ja łatwiej by znaleźli to nawiązanie
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Jacek Graniecki, zwykły pajac, komercja
Skończyłeś się z wybrzmieniem ostatniego vanillaherza
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

igorzastyy pisze: 11 mar 2026, 11:34 Mógł zamiast tego rzucić Jacek Graniecki follow up do to dobrze, bo trwa twój pogrzeb. Dosadniej by było i tacy nieuważni słuchacze jak ja łatwiej by znaleźli to nawiązanie
Nie mógłby bo sąd mógłby to uznać za groźby karalne, a jak wiadomo Tede ma sprawę sądową dlatego się tak hamował w dissach
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Ech, gdyby jeszcze nad Mesem nie wisiała utrata praw do widywania się z synem, to może by wpierdolił temu Tedemu :dunno:
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Kiełbasa by przyszedł pomóc i tak kopnął Mesa, że noga by mu spuchnęła. Temu Kiełbasie rzecz jasna.
Bizon Twoja Strata

Swoją drogą robienie przez ojca odwyku z czasu kontaktu z dzieckiem niesie ze sobą realne ryzyko. Nie obwiniam Mesa, bo będąc w szponach kombinuje, jak może. Niemniej zespół odstawienny wiąże się z podirytowaniem i o ile nie odbije się to bezpośrednio na samym, irytującym bądź nie, dziecku, to może być ono świadkiem duszenia jakiegoś irytującego rodzica na irytującym placu zabaw.
Awatar użytkownika
sychy

Post autor: sychy »

Bizon, nie analizuj tego, przecież to zwykły przygłup jest
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Bizon Twoja Strata

Wszyscy nimi jesteśmy, jak świat długi i szeroki. Jego tylko bardziej widać.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Bo ma więcej niż inni i trochę częściej go słychać
ODPOWIEDZ