Charyzma za dopłatą
najbardziej ruchable raperka
Re: najbardziej ruchable raperka
Czemu wy tu raz po raz rozkminiacie jakieś horyzonty intelektualne, zainteresowania i potencjał na żonę, skoro tytuł tematu nie mógł być jaśniejszy xd
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
może teraz temat "fuck, marry, kill - polskie raperki"
Śnieg Garbatym Nosom
A tymczasem Kara na storkach w samych galotach
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Jak szybko sprawdzili..
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Fuck Bambi, marry Tadżifi, kill adma
> Nie mogl byc jasniejszy
> X stron debaty i roznych interpretacji nazwy tematu
Mozesz wybrac tylko 1 opcje
Ja tam szanuje te dziwne interpretacje, mam nadzieje ze jeszcze ktos zaskoczy i kolejne dno wymysli
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- igorzastyy
Ja bym chciał usłyszeć motywację czterech fanów Ryfy Ri. Z czystej ciekawości. Chyba, że to dla żartu było, ale jeśli nie to ujawnijcie się i powiedzcie co Was w niej kręci.
zjebana ankieta, modelki sa w pakiecie i za fakt synergii dostaja boosta, z obecnych 42pkt łącznie mysle 6 moze 7 pkt wiecej byloby pewnikiem
A ta już była?
Wgle Adma co zwrota
Wgle Adma co zwrota
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
- igorzastyy
Z modelek najbardziej mi siedzi ta z dłuższymi, ciemnymi włosami, ale oczywiście blondynka też fajna
- igorzastyy
Bardzo chętnie
igorzastyy pisze: ↑04 mar 2026, 23:51 Ja bym chciał usłyszeć motywację czterech fanów Ryfy Ri. Z czystej ciekawości. Chyba, że to dla żartu było, ale jeśli nie to ujawnijcie się i powiedzcie co Was w niej kręci.
Spoiler