Rowery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
tomeczek2301
Re: Rowery
szukam roweru glownie do poruszania sie po miescie, ale tez w przyszlosci na jakies dluzsze trasy z opcja noclegu gdzies w przyrodzie takze przydadza sie mocowania na sakwy, podpowiedzi to gravel/trekking, co myslicie?
- zemsta1camzata
do czegoś takiego trekking
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
-
genocidegeneral
urwała mi się - przy samej manetce albo nawet w niej - żyłka od przedniej przerzutki i przez jakiś czas jeździłem na najmniejszej tarczy, więc kaseta i łańcuch też w stanie stabilnym krytycznym, mniej więcej jakiego kosztu części i zmontowania tego mogę się spodziewać? rower taki
- zemsta1camzata
Kaseta i łańcuch nie muszą być do wymiany, zależy ile km i jaki był stan łańcucha wcześniej.
Kasetę to się wymienia co 10-20k km, łańcuch jedni mają do wymiany po 2k, inni po 5k, dużo zmiennych jest.
Za linkę w przerzutce 50-100 zł
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kasetę to się wymienia co 10-20k km, łańcuch jedni mają do wymiany po 2k, inni po 5k, dużo zmiennych jest.
Za linkę w przerzutce 50-100 zł
- zemsta1camzata
Zmieniał ktoś pedały z spd sl na keo albo w drugą stronę?
Kusi mnie kupić favero z pomiarem mocy, ale od początku jeżdżę na spd sl (które są ok) i zastanawiam się jak wyszłaby mi zmiana na inne bloki
Kusi mnie kupić favero z pomiarem mocy, ale od początku jeżdżę na spd sl (które są ok) i zastanawiam się jak wyszłaby mi zmiana na inne bloki