Wu-Tang Clan @ Atlas Arena, Łódź / 5.03.2026

Kategoria poświęcona wydarzeniom odbywającym się w naszym kraju.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
erotsreppir

Wu-Tang Clan @ Atlas Arena, Łódź / 5.03.2026

Post autor: erotsreppir »

Wu w pełnym żyjącym składzie robi victory lap po świecie. Jednym z przystanków będzie Łódź :joint:

W trasie po US towarzyszyli im Run the Jewels. Niestety, na ten moment brak info o jakichkolwiek gościach specjalnych w EU legu. Niby "zostaną ogłoszeni wkrótce", ale mam wrażenie, że to dotyczy tylko koncertów w UK?

Bilety w sprzedaży w najbliższy czwartek na ticketmaster (o ile się uda, jebać ticketmaster prądem)

Ktoś się wybiera?

https://atlasarena.pl/wydarzenia/wu-tang-clan/
Po ogromnym sukcesie północnoamerykańskiej trasy koncertowej z początku tego roku, najbardziej znana grupa hip-hopowa na świecie – Wu-Tang Clan – ogłosiła międzynarodowe daty trasy Wu-Tang Forever: The Final Chamber. 15-koncertowa trasa rozpocznie się w Europie 2 marca w amsterdamskim Ziggo Dome, a następnie obejmie Niemcy, Polskę, Austrię, Włochy, Francję, Szwajcarię i Belgię. Europejska część zakończy się w Wielkiej Brytanii koncertami w londyńskiej O2 Arena i w Manchesterze (Co-op Live) – ze specjalnymi gośćmi, którzy zostaną ogłoszeni wkrótce.

Trasa następnie przeniesie się do Zjednoczonych Emiratów Arabskich, gdzie 22 marca Wu-Tang wystąpi w Coca-Cola Arena w Dubaju, a potem do Australii, z koncertami w Brisbane, Melbourne i finałem 28 marca w Qudos Bank Arena w Sydney.
Awatar użytkownika
jogi

Re: Wu-Tang Clan @ Atlas Arena, Łódź / 5.03.2026

Post autor: jogi »

Widziałem ich już na żywo i drewno straszne. Poza Methodem to tam jest jeden wielki trup w za dużych ciuchach. Serio.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Awatar użytkownika
erotsreppir

Szkoda, bo chciałbym się wybrać - głównie na Methoda, którego jeszcze nie widziałem na żywo. Byłem kiedyś na GFK i dał niezły koncert, ale to było 10 lat temu. Trochę się obawiam, że jeśli nie pójdę, to będzie case Outkastu na który nigdy się nie wybrałem i żałuję do dziś, bo okazji już nie będzie.
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

jogi pisze: 21 paź 2025, 11:05 Widziałem ich już na żywo i drewno straszne. Poza Methodem to tam jest jeden wielki trup w za dużych ciuchach. Serio.
Byłem w Berlinie jak grali z Nasem i było spoko, teraz też wbijam tymbardziej że rodzinne miasto i tym razem z Method Manem w składzie :joint:
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
erotsreppir

Bilet powinięty, 5 stów za płytę. Co ma być, to będzie. Oby faktycznie Meth się wyświetlił.
Travson pisze: 21 paź 2025, 12:27 rodzinne miasto
Da się w tej Atlas Arenie wyjść gdzieś na szluga podczas koncertu, jest jakiś taras? Czy jak raz wejdziesz, to już nie wyjdziesz na powietrze?

To będzie dla mnie niezła podróż w przeszłość. Byłem w tamtej okolicy z Lechem na wyjeździe, na starym stadionie ŁKSu, chyba w 2007. Stadion w ruinie, najebany Sypniewski próbujący rzucić w nas krzesełkiem, armatka wodna pod sektorem. Dookoła gimela, a teraz nowy stadion, nowa hala sportowa, Atlas Arena, Orientarium w okolicy... Ciekaw jestem sprawdzenia tej części Łodzi po prawie 20 latach.
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

też wbijamy na płytę, sektor GA :) Co do wychodzenia na szluga to na 50Cencie normalnie nas opaskowali i wychodziliśmy na dwór kiedy chcieliśmy, ale to chyba zależy od danego eventu. Organizacja niestety tam mocno kuleje i wejście na obiekt pewnie troche zajmie jak będzie dużo ludzi ( za to lubie koncerty w Berlinie bo jest wszystko lepiej ogarnięte i idzie sprawnie). Sama Łódź od 2007 mocno się zmieniła, trwa tam nieustanny remont wszystkiego ;)
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Travson pisze: 21 paź 2025, 12:27 i tym razem z Method Manem w składzie
Skąd ta pewność.

Ja bym wbił, gdyby się potwierdziło, że dwóch z trójki Meth, GFK, Rae jest.
Awatar użytkownika
erotsreppir

Gościem specjalnym na koncercie w Łodzi będzie Havoc.

Szkoda, że nie RTJ jak w poprzednim legu. Idę tam anyway
Bakan

Post autor: Bakan »

Chce ktoś kupić bilet? Plany mi się zmieniły.

Jak coś to pw.

Taki:

https://secure.ticketmaster.pl/rs/507261124/lxpx7m9s
Awatar użytkownika
erotsreppir

Meth był w Amsterdamie, także myślę, że można się go luźno spodziewać :cool:
Marekk

Post autor: Marekk »

Wyglada na to ze nadal nie nauczyli sie grac koncertow
Awatar użytkownika
Eloquent33

Post autor: Eloquent33 »

SIEMA, JA MAM BILET DO SPRZEDANIA, ZA 400ZŁ GO POGONIE, PISZ ŚMIAŁO JAK JESTEŚ ZAINTERESOWANY, TO I TAK TANIO
Bakan

Miałem jechać, ale rozkraczył mi się samochód. Sprzedam bilet na płycie za 350 zł. Sprawa pilna więc dzwońcie.

663-070-672
Awatar użytkownika
Dzonson

Post autor: Dzonson »

I jak koncert? Byli w pelnym składzie?
Pussyhole fatter than a Benz with a body kit

RYM LAST FM
Awatar użytkownika
Karleone

Post autor: Karleone »

To już po xd a miałem jechać xd
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Dzonson pisze: 06 mar 2026, 9:19 Byli w pelnym składzie?
Słuchaj gnoju
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Byłem, nagłośnienie ultra chujowe, ale koncert zajebisty, bo to nie jest muzyka do delektowania się na krzesłku, tylko do darcia ryja razem z nimi. Zresztą dla mnie takie są prawa fizyki na tak wielkiej hali, że nic się tam nie wymyśli. Zdziwiłem się ile ludzi się nazjeżdżało z całej Polski. Średnia wieku 40 lat, ale jednak boomerzy trzymają klimat, wszyscy praktycznie w merchu Wu. Co do składu, to można powiedzieć, że byli w najlepszym z możliwych. Nie wiem czy Inspectah był, bo nie ukrywam, że się trochę najebałem i np. wyrażałem głośne pretensje do mojej dziewuchy, że nie zagrali Teraz i Reunited, a potem oglądam filmiki jakie ponagrywałem, a tam i Tearz i Reunited. :bag:

Na pewno był RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface, czegóż chcieć więcej. Aha, był też Havoc zagrał dwa czy trzy kawałki. Spoko wydarzenie w klimacie, darłem ryja solidnie. A dziś kac i urlop.
Ostatnio zmieniony 06 mar 2026, 14:45 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Karleone

Post autor: Karleone »

Kurwa to szacun i zazdro
Bakan

Dla mnie jeden z najgorszych koncertów na jakich byłem. RZA ciągnął to jak mógł + Method nadal w formie, a reszta już po drugiej stronie rzeki. Przykro się patrzy na GZA, nie wiem czy jakaś choroba go nie zżera, bo w opór źle wygląda.

Nagłośnienie dramatyczne, linijek nie słychać plus bity zarżnięte żywymi instrumentami, które zamiast dodawać smaku, to sprawiały, że nie dało się skumać co za numer akurat wleciał. Przy takim Criminology, Ice Cream czy Above The Clouds jeszcze ok już np. Protect Ya Neck czy Shook Ones (bo Havoc) zajebane w opór.

Z tyłu ładne shaolinowe obrazki na ekranie, to akurat git.

No słabo. W porównaniu do Reda sprzed kilku miechów to lipa w opór.
Awatar użytkownika
jogi

Post autor: jogi »

Oni zawsze grali chujowo. W Krk 100 lat temu też tylko meth i przez 30 sekund RZA z szampanem. Cała reszta to stanie q miejscu i machanie łapami.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
ODPOWIEDZ