Warny/Bany

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Re: Warny/Bany

Post autor: gogi »

Gdyby nie poleciał za to, poleciałby za ostatni temat w offtopicu, bo tam też były już zgłoszenia.
pisze: 01 mar 2026, 0:42 Nie widzę powodów do przyznania ostrzeżenia, bo gdyby 2rzyn dostał za ten temat trzecie ostrzeżenie, to odwodniłby się od plucia na tych, co sugerują, że zrobił cokolwiek złego niezgodnego z regulaminem (a co by nie mówić, w regulaminie niczego o obrazie uczuć religijnych przecież nie ma).
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Niektórych miejscem jest ulica i nie mówię ani o moderacji ani psychofanie Mesa.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
myron

Post autor: myron »

Stało się. Ślizgawka kupiona przez Tedego.

Potrzebny osobny temat Zgłoszenia/Skargi oparty na jakimś bocie, który będzie z automatu postował zgłoszenia - kto kogo zgłasza i za co, żeby było wiadomo dlaczego Tede kurwą jest, dlaczego dobre chłopaki lecą na bana, a anonimowe rozjebusy dalej na wolności.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

to nie ban. to zjazd na cwelownie za strzelanie z ucha. jbc 60.
ODPOWIEDZ