Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
nie plakalbym nic a nic, no może trochę szkoda Marcina Kamińskiego
orlen Legia Warszawa-Płock tak się powinien nazywać klub i powinna być fuzja ośrodki treningowe i drużyna na młodzieżową LM w płocku reszta w warszawie tak to powinno wyglądać jak chcemy się liczyć w lidze mistrzów jak ktoś to czyta to prosze sie skontaktować na priv wystawie fakture za consulting
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
- FruitOffTheWall
Chovan, Hilbrycht to piłkarze którzy mogą na spokojnie zostać na następny sezon w esie z popualrnej TERMY. Ewentualnie Fasbender, bo ma fotke z sentino hehe

Spoiler

rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
prosze cie, a w legii to nie jest zbieranina zamiast druzyny?gambler pisze: ↑01 mar 2026, 0:09 przy tak płaskiej tabeli i 33-36pkt do zgarnięcia jeszcze mnóstwo się może wydarzyć, ale myślę że Arka się spierdoli.
Z dwójki Widzew/Legia, to jednak pierwsi wyglądają na zdecydowanie większą zbieraninę zamiast drużyny i z mniej ogarniającym trenerem. Dla samej fabuły ciekawie byłoby to zobaczyć, ale no nie wierzę że Legia poleci
świadomość swojej ignorancji
oczywiście że jest i fajnie się to teraz podklepuje w trakcie OCZYWISTEGO ruchania w Białymstoku,
Po prostu nadal ciężko mi to sobie wyobrazić szczególnie z Marasem, który jest w stanie wynikowo coś ulepić z kilku naprawdę niezłych pilkarzy, mimo Miodka i całego anturaż wokół Legii.
Po prostu nadal ciężko mi to sobie wyobrazić szczególnie z Marasem, który jest w stanie wynikowo coś ulepić z kilku naprawdę niezłych pilkarzy, mimo Miodka i całego anturaż wokół Legii.
yer a wizard, Harry
Też tak początkowo myślałem, ale Maras kolejny mecz z rzędu świadomie gra w 10, wystawiając w pierwszym składzie Rajovicia, więc nie wiem jak z tym lepieniem będzie.
na ten moment Legia nie jest w stanie sama sobie wywalczyć tego utrzymania. jeśli nie spadnie, to tylko dlatego, że znajdą się trzy drużyny, które grają/zagrają jeszcze większą chujnię, a o to może być bardzo trudno
trójkąt bermudzki wola mokotów
- FruitOffTheWall
jest w stanie sobie wywalczyć utrzymanie np. jeżeli będzie ,,cud" i widzew zacznie grać kurwa jak barcelona. Bo Arka i Termalica do spadku, dla mnie pewniaczki ( chociaż jak wiemy to polska liga)
Cracovia zaczyna grać, coroczną srake gdy jest sezon, może tam będzie punkt. Radomiak klasycznie może wam coś podarować, pogoń górnik i zagłębie, tutaj może wylosować się wszystko ale przewiduje, że punkt lub trzy możecie zdobyć z Pogonią, która w pierwszej połowie często ,,śpi" i jak to wykorzystacie, to kto wie kto wie...
Kluczowe są dla was cztery ostatnie spotkania, jak tam tacie dupy, to nic was nie uratuje. Oczywko że nie wygracie wszystko, to wiadomix jak murcix, lecz tam macie największe szanse na punkty. Legia wygląda lepiej niż Widzew, w legi są jasne punkciki jak np Kun ( specjalnie napisałem punkciki, bo punktem to jest Reguła w zagłębiu czy Nowak w gieksie)
Widzew to jest chujowy w każdej płaszczyźnie. Tam albo przyjdzie vuko albo pierwsza liga, u wwa jest nadzieja
ale jak wiemy to jest polska liga, chuj wi co bedzie
ja w życiu wiem tylko jedno
Cracovia zaczyna grać, coroczną srake gdy jest sezon, może tam będzie punkt. Radomiak klasycznie może wam coś podarować, pogoń górnik i zagłębie, tutaj może wylosować się wszystko ale przewiduje, że punkt lub trzy możecie zdobyć z Pogonią, która w pierwszej połowie często ,,śpi" i jak to wykorzystacie, to kto wie kto wie...
Kluczowe są dla was cztery ostatnie spotkania, jak tam tacie dupy, to nic was nie uratuje. Oczywko że nie wygracie wszystko, to wiadomix jak murcix, lecz tam macie największe szanse na punkty. Legia wygląda lepiej niż Widzew, w legi są jasne punkciki jak np Kun ( specjalnie napisałem punkciki, bo punktem to jest Reguła w zagłębiu czy Nowak w gieksie)
Widzew to jest chujowy w każdej płaszczyźnie. Tam albo przyjdzie vuko albo pierwsza liga, u wwa jest nadzieja
ale jak wiemy to jest polska liga, chuj wi co bedzie
ja w życiu wiem tylko jedno
Spoiler
PIAST NIGDY NIE SPADNIE 
rip zioloziolo
-
Bisclavret
Ten Płock za dużo punktów natlukl jesienią i jeszcze mają Arkę u siebie czyli 33 punkty zdobyte i 3 do zdobycia. Jak gdziekolwiek jeszcze zapunktuja to już wystarczy. A szkoda.
Z takich nieoczywistych kandydatów to Korona i Radomsko chociaz też już trochę za mało im brakuje. Musieliby serio zaliczyć katastrofalna końcówkę sezonu.
Nie no jak nic spadkowicze są w gronie ostatniej czwórki w tabeli ligowej, jeśli Widzew nie weźmie tego Vukovica to Legia utrzyma się ich kosztem bo to co oni grają to jest dramat jakis
Z takich nieoczywistych kandydatów to Korona i Radomsko chociaz też już trochę za mało im brakuje. Musieliby serio zaliczyć katastrofalna końcówkę sezonu.
Nie no jak nic spadkowicze są w gronie ostatniej czwórki w tabeli ligowej, jeśli Widzew nie weźmie tego Vukovica to Legia utrzyma się ich kosztem bo to co oni grają to jest dramat jakis

Lublin, Kielce, Białystok - stracone punkty przez ciebie cipko, a pewnie jeszcze by się coś znalazło
Śnieg Garbatym Nosom
- FruitOffTheWall
kurwa nie oglądałem lech-raków ehh, żałuje
rip zioloziolo
tbh nie wiem czy widziałem kiedyś lepszy mecz na żywo, WIDOWISKO
ja se po obejrzeniu obejrzałem jeszcze raz. W meczyku było kurwa wszystko. Mam nadzieję, że w Białymstoku Lech też pokaże klasę, że już kontuzje nie dojadą. Ali, biorąc pod uwagę sytuację w ojczyznie, jaja ze stali, co to jest za grajek. Przełamanie pięknego Honduranina też na plus. Z Rodrigueza imo będzie długofalowo więcej radości niż było z himerycznego Sousy. @wujot gdzie są Ci legioniści, co mówili że Agnero jest większym flopem od Rajovica?
Spoiler
Następny Kapustka i Krasnigi z dwoma trafieniami na 85 miejscu.
Jak do tego doszło? Elves Balde z Radomiaka ma więcej goli od Rajovica grając jakieś ogony po 30 minut
Śnieg Garbatym Nosom
- FruitOffTheWall
Pajacović
Zostawiam
dla Buricia. Broni kapitalnie
Zostawiam
rip zioloziolo
Czy ktoś siedzący bardziej w piłce wyrlumaczy co sie stalo ze Bartłomiej Dragowski jest obecnie w ekstraklasie i gra jakby nie patrzeć w drużynie zamieszanej w grze o spadek? Skąd ten zjazd i czemu gosc który powinien byc wlasnie w peaku kariery gra gdzie gra?