Baby Keem - Ca$ino (2026)
- gods bidness
Re: Baby Keem - Ca$ino (2026)
Zajebista ta płyta, bengery w chuj, tylko jeden skip, powtarzam JEDEN skip. Casin, House Money, trach z Too Shortem, bangery w piździec.
Dodano po 4 minutach 7 sekundach:
House Money wjeżdża jak w nos czyścioch ja pierdole
Dodano po 4 minutach 7 sekundach:
House Money wjeżdża jak w nos czyścioch ja pierdole
-
georgefloyd
Ptaki i pszczoły piekne, w szczególności i aint mad aint mad
DFMB najlepszy jego projekt tam bylo czuc taki gowniarski sznyt i luz i to bylo dobre, kolejne projekty sa spoko ale to tylko tyle
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
Kurde naprawdę dobra płytka, chyba też się przekonałem.
Birds & the Bees, I am not a Lyricist i Dramatic Girl najlepsze numery.
Birds & the Bees, I am not a Lyricist i Dramatic Girl najlepsze numery.
- gods bidness
A ja wczoraj pierwszy raz się przekonałem, żeby Dramatic Girl nie skipować. Ale nadal nie lubię takich radiowych gówienek. Już bym wolał do radia i na teledysku kawałem z Too Shortem, który jest imprezowym bangerem. Póki co płyta krótkiego 2026.
Dodano po 5 godzinach 21 minutach 45 sekundach:
Słucham se znowu i mimo lutego zdziwię się, jak coś tę płytę przeskoczy. Wspaniale zbalansowana między bangerami i kawałkami refleksyjnymi, niektórymi dramatycznymi. Zajebiście wyprodukowana, mimo że mocno sample based, to nowoczesna. Z zajebistym zakończeniem w postaci No Blame, które brzmi jak Dear Mama 2.0, tylko bardziej dramatyczne. House Money benger roku.
Dodano po 5 godzinach 21 minutach 45 sekundach:
Słucham se znowu i mimo lutego zdziwię się, jak coś tę płytę przeskoczy. Wspaniale zbalansowana między bangerami i kawałkami refleksyjnymi, niektórymi dramatycznymi. Zajebiście wyprodukowana, mimo że mocno sample based, to nowoczesna. Z zajebistym zakończeniem w postaci No Blame, które brzmi jak Dear Mama 2.0, tylko bardziej dramatyczne. House Money benger roku.
-
tybdo_yntogliw
B dobry kawałek z Kendrickiem. Ogólnie płyta typu robię swoje i wychodzi to jej tylko na dobre
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
Pięknie na słoneczku wchodzą Dramatic Girl, $ex Appeal i Good Flirts 
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Dramatic Girl kawałek roku jak na razie dla mnie. Przepięknie to wchodzi, positive vibes na fulla. Ogólnie Keem umie robić chwytliwe refreny.
Jeśli podoba wam się Dramatic Girl z Che Ecru na feacie, to polecam sprawdzić jego inne rzeczy. Jeden z ciekawszych gości z niszowego r&b.
Świetny album. Jeszcze ten numer z 60 letnim Too Shortem, tzw. truskawka na torcie.
fuck a friendzone when you huuug like this
fuck a friendzone when you huuug like this