Siłownia

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Jeśli trening to:

FBW
114
60%
Split
52
27%
Inny
25
13%

Liczba głosów: 191

Awatar użytkownika
Prez

Re: Siłownia

Post autor: Prez »

Piters pisze: 19 lut 2026, 14:21 imo jabłko z kfd to jest król
podbijam, mam teraz winogronową z wk i tęsknię za tą z kfd
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
2do5

Post autor: 2do5 »

jest_zasadzka pisze: 19 lut 2026, 17:02 Mogłbyś podesłać którą dokładnie stosujesz? Bo ja w tych wersjach extreme widzę tylko 250 dha...
no tą samą, którą wrzuciłeś, ogólnie proporcja epa > dha jest typowa dla każdego produktu pod nazwą omega-3, ale liczy się ogólna zawartość, czyli 500mg epa + 250mg dha, co daje łącznie 750mg w 1000mg oleju

Dodano po 13 minutach 7 sekundach:
a tu tylko 300 (180 + 120), w trochę bogatszej wersji z kfd 550 (330+220)
https://allegro.pl/oferta/kfd-ultra-ome ... d6604cf017
plusem jest podana forma trójglicerydowa
Awatar użytkownika
sheider

Post autor: sheider »

jeśli chodzi o omegę 3, to od siebie polecam tą z kfd - chyba top stosunek ceny do jakości, a w badaniach TOTOX'u przez niezależną fundacje wypadła dość solidnie
kreatyna? zdecydowanie team bezsmakowa, zamawiam z tej samej firmy, co omegę
dawniej brałem z sfd, ale po akcji, w wyniku której sprawdzałem numer partii, żeby obczaić, czy nafaszerowałem się proszkiem z przekroczoną normą na rtęć, już im podziękowałem
Awatar użytkownika
jest_zasadzka

Post autor: jest_zasadzka »

Dzięki Panowie.
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Nowy wojfer koledzy. Tym razem bicep curls kiblem.

2do5

brakuje okrzyków imitujących posiedzenie na tym tronie
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

mozesz dograc
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
2do5

Spoiler
Awatar użytkownika
pietrax

Post autor: pietrax »

Ale te przysiady to jest pompa, 90kg x8 na razie w trzeciej serii, a giry czuje przez cały dzień, także powoli sobie zwiększam. Postaram się też wpierdalac jakieś 2g bialka na 1kg masy ciała codziennie przy normalnej kaloryczności, czy muszę jeszcze o czymś wiedzieć panowie czy jebać i się nie bać?
tutaj pkp czytaj patszktopszyszet
859wielki

Post autor: 859wielki »

Panowie,
jak u Was z celami? Czy skupiacie się nad jakimś aspektem fizycznym/treningowym/jakimkolwiek innym? Czy może juz redukcja na lato w trakcie? :D

U mnie jak pisałem pare stron wcześniej, dalej praca nad wyskokiem - kończe 8 tyg. blok z dodatkiem plyometrii pod siatkówkę (box squaty, skoki z hantlami, broad jumpy, box jumpy, rzuty piłki o ściane) - pierwszy raz od 10 lat (kiedy jeszcze człowiek mógł grać codizennie w basket) złapane ponownie 3.05M. Czyli zakładam, że letni orlik zobaczy wsad.

Dodatkowo zbliżam się do -16KG na wadze, więc ile mogę, wyciskam wage. :)
Awatar użytkownika
Prez

U mnie obecnie focus przede wszystkim na wagę, bo się zapuściłem i chcę zrzucić jeszcze z 6-7kg, a siłowo to powolny powrót do konkretniejszych ciężarów po dłuższej przerwie
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

chciałbym jebnąć 110kg na płaskiej w niedalekiej przyszłości i na pewno zejść z wagi, na razie -4kg, ale ja się bujam często +10/-10, także no xd

w każdym razie na wiosnę już jakieś bieganie też wrzucę, bo chciałbym jebnąć półmaraton w końcu
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
jest_zasadzka

Post autor: jest_zasadzka »

Mnie wkurwia, że wróciłem po jakichś 3 latach i od kilku msc śmigam regularnie. kreatyna, białko, teraz weszły witaminy i wielki chuj w postępach siłowych. Teoretycznie na początku po przerwie powinno iść dynamicznie a dopiero później zastój, a u mnie zastój wleciał już na starcie i chuj mnie strzela.
Awatar użytkownika
sheider

Post autor: sheider »

u mnie na celowniku obecnie jest wybicie trzech cyfr na cyferblacie - czyli +16kg
ramy czasowe to mniej więcej 2 lata, więc jest nacisk na wolne tempo i jakość, żeby potem nie redukować tego w nieskończoność
Awatar użytkownika
pietrax

Jose pisze: 25 lut 2026, 13:42 chciałbym jebnąć 110kg na płaskiej w niedalekiej przyszłości i na pewno zejść z wagi, na razie -4kg, ale ja się bujam często +10/-10, także no xd

w każdym razie na wiosnę już jakieś bieganie też wrzucę, bo chciałbym jebnąć półmaraton w końcu
jaka waga ekolego po fachu?
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Przyznam się publicznie do największego ulaństwa jak już zejdę do odpowiedniej wagi, bo na razie wstyd jak chuj xd
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
pietrax

Oj tam, nie jest źle :D ja dzisiaj pierwszy raz się zdecydowałem pierdolnąć martwy, doszedłem do 90kg x4, ale kurwa te ćwiczenia, które angażują całe ciało dają wycisk, że kosmos normalnie. Na klatę max 115kg jak na razie, ale teraz zarówno przysiady, jak i martwy, będę łoił, jak tylko mięśnie się przyzwyczają do takich obciążeń 8)
Awatar użytkownika
Prez

Ciesz się siadami, ja przez problemy z plecami musiałem odstawić zwykłe siady i za nimi tęsknię, teraz tylko jakieś bułgarskie i zerchery ehh
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Ja na redukcji od początku roku, na ten moment -7 kg i mam 75 na liczniku. Ale ja jestem niski (168cm here), więc no i tak jeszcze trzeba zjechać nawet przy posiadaniu masy mięśniowej już wyrobionej trochę. Zawsze chciałem se spróbowac ogarnąć 6-pak, chuj wie po co, ale tak żeby zobaczyć że mogę. Także taki cel do lata

Od lat tego unikałem, ale zapisałem się do dietetyka po personalizowany jadłospis i nigdy mi tak łatwo to gówno nie szło jak teraz. Makro, kaloryka czy smaczność to nie był problem, ale no zawsze mi witamin brakowało i po prostu nie potrafiłem się trzymać tego "bo sam sobie to ułożyłem". A tak za 2 stówy (+2 stówy za wizytę pierwszą) jem zajebiste jedzonko, do fast foodów mnie praktycznie nie ciągnie, a jak są jakieś okazje to i tak se pozwalam. Szczerze polecam

Props też, że na razie mi siła nie spadła (a nawet lekko rośnie dalej), trzymam te 9 dych na klate w 4x6-8, jak kiedyś jebnąłem stówę raz to przestałem patrzeć na rekordy, ale ostatnio mnie grzeje trochę do tego, czekam aż jakiś ziomek mój będzie na siłce
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Ten Typ Gold

Post autor: Ten Typ Gold »

pietrax pisze: 26 lut 2026, 11:40 Oj tam, nie jest źle :D ja dzisiaj pierwszy raz się zdecydowałem pierdolnąć martwy, doszedłem do 90kg x4, ale kurwa te ćwiczenia, które angażują całe ciało dają wycisk, że kosmos normalnie. Na klatę max 115kg jak na razie, ale teraz zarówno przysiady, jak i martwy, będę łoił, jak tylko mięśnie się przyzwyczają do takich obciążeń 8)
Robisz 115 na płaskiej a robiłeś pierwszy raz martwy ciąg? Grubo :D
ODPOWIEDZ