afterlight pisze: ↑09 sie 2020, 11:36kiedys byl taki ziomek jak zey
ma tu chyba nawet konto
no to propsy zey gosciu ten kawalek tez kozak cloudzik
a od ka-meala tu wspomnianego w tych klimatach oprocz bardzo znanych instrumentals vol1 i 2 wyszla jeszcze taka perelka jak sesh instrumentals vol1 i jakos kompletnie przeszlo bez echa a album prezentowal tak wysoki poziom jak wczesniej
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Krw nie spodziewałem się, że ktoś bd wzmiankował, więc podrzucam materiał, który gdzieś tam kiedyś powstał jak się wczuwałem nawet i żyłem tym. Wtedy się wkurwiłem, bo uważałem, że jest niedoceniony, dziś natomiast uważam, że to guwno obesrane i nie jest mi w ogóle smutno z tego powodu, a bardziej wsm odczuwam tzw. cringe, bo parę numerów wyszło spoko, a parę dziwnych jest tak chujowych, że ja jebe xd
Później nie nagrałem już nic, znaczy nagrałem wsm, ale nie wypuściłem, bo mi się nie chciało, a potem znalazłem fajną pracę, stałem się poważnym człowiekiem (co oznacza też, że 420 i trippin' przestały być stylem życia, który chciałbym firmować swoją mordą) i olałem temat xd
SIEDZE NA KONARACH GENERUJE MGŁEEEE, mistyka był dla mnie zajebistym numerem w tamtych czasach i w sumie dalej sie jaram ale płyta nudna była mordzia, pozdrówki
Mi nic z pl cloud rapu nie siedziało, zawsze jak słuchałem tego jak był bum na cloud to słyszałem ze to jakieś łebki co myślą ze chris travis type beat zrobi ze stillllo będzie, no nie.
Jedyny album jaki zapetlalem to był taki album co @MoTyW na jakiejś autostradzie stał bodajże „trip raport” fajne było motyw masz może linka?
Q robił w złotych czasach pl rapu cloud rap. Nawet na QueQuality go wzięli, ale chyba finalnie nie wydał żadnego alubmu tylko rzucał luźne traczki do neta.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
8es pisze: ↑09 sie 2020, 1:23
Ja bym posłuchał po polsku czegoś w stylu PNL ale nie że zżynka 100 procentowa
Takie Cloud rap type beat tyle że nie Type beat i jakieś pokminione fajne wersy, takie żeby klimat zrobiło do blanta w nocy na balkonie z widokiem na inny blok z balkonem
I tez taki klimat jak słońce świeci i gdzieś się jedzie albo po prostu taki klimat no Chmury dym blanty lekkie nie ogarnięcie takie ja nie wiem jak zjarany w opór słucham pnl to mam taki kurde inny świat w głowie i chciałbym coś takiego ale po polsku bo Francuski dla mnie śmieszny czasem język i piękny też ale ni chuja nie rozumiem
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
koleszka nie chciał 100% zżynki, a ten kasztan to od podbitek po akcenty wszystko pieczołowicie zapierdolił i okazało się, że jak nie masz charyzmy no to nie ma nic