[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Ok, zrobiła się JESZCZE BARDZIEJ. Przykrych przeżyć nie mialem, ale wydoroślałem i zaczęło mnie to brzydzić, podobnie jak skrajna prawica. Dlatego teraz głupio mi se nawet puścić definicję kibol,a sportowa warszawa to gówno obesrane.
Kibole to jebane bydło, tu nie ma nad czym dyskutować, EOT.
oczywiście że jest efekt kuli śnieżnej bo w dzisiejszym społeczeństwie większość aspektów jest wiele bardziej skrajnych
gratuluję że wydoroślałeś lub po prostu przyjąłeś tok rozumowania bardziej korzystnych dla ciebie i twojej sytuacji wpływów zewnętrzych które ci mogą spróbować wytłumaczyć niektóre zjawiska
nie szukam głębi i filozofii w wyjazdach czy atrakcjach podwyższonego ryzyka natomiast robisz dziś sensacje pod swoją narrację z klimatu który w generalnej świadomości ma przybita te łatkę od samego początku
gratuluję że wydoroślałeś lub po prostu przyjąłeś tok rozumowania bardziej korzystnych dla ciebie i twojej sytuacji wpływów zewnętrzych które ci mogą spróbować wytłumaczyć niektóre zjawiska
nie szukam głębi i filozofii w wyjazdach czy atrakcjach podwyższonego ryzyka natomiast robisz dziś sensacje pod swoją narrację z klimatu który w generalnej świadomości ma przybita te łatkę od samego początku
Nie stary, chodzi mi o to, że kiedyś osoby w stylu Uszola czy śp Rybaka były wzorcami/idolami dla osób z klimatu, nie mającymi realnego wpływu na mózgi ówczesnej młodzieży. Teraz Załęckie, Wielkie Bu, Labrygi i inne Szachty są głównonurtowe.
uważam że w tej wiadomości napisałes prawde natomiast to nie było tak ze do tego nurtu influencerskiego wjebali się chłopaki tak po prostu tylko to był ruch w celu zalegalizowania środkow ktore posiadali z obrotu, bramek i po prostu becelowania małolatow bo tak działa łancuch w kazdej komitywie bandyckiej czy korporacyjnej
natomiast jako namiętny obserwator zjawisk społecznych jestem spokojny widząc upadek trendu lifestyle popularyzowanego przez żydów faryzeuszy, nigdy nie byliśmy wszyscy tacy sami, nie wszystko jest dla każdego a ukrainiec to nie brat polaka, bullying w szkołach był potrzebny żeby egzekwować ekstremalne wynaturzenia w mikro-społeczności
grande klaun
bonus klaun ale wkurwiony dzieciak czasem posłucham
a rozkminka o tym, czemu za wielkim bu czy resztą aparatów których wymieniłeś poszedł taki movement małolatów powinna być bardziej w strefie czy dzisiejsza polska młodzież sztucznie pompowana problemami ich rówieśników z zachodu/zza wielkiej wody nie stała sie masą krytyczną, dla której to w jakiś sposób zagrało i odświeżyło narracje aniżeli atrakcyjność czy medialność swastyki, ta flaga jest w chuj stara, przeżyła też reportaż o nazistach w lesie z tortem na urodziny adolfa 1488Według wytycznych plan w trakcie ulepszany
Nowe możliwości, no to z nich korzystamy
natomiast jako namiętny obserwator zjawisk społecznych jestem spokojny widząc upadek trendu lifestyle popularyzowanego przez żydów faryzeuszy, nigdy nie byliśmy wszyscy tacy sami, nie wszystko jest dla każdego a ukrainiec to nie brat polaka, bullying w szkołach był potrzebny żeby egzekwować ekstremalne wynaturzenia w mikro-społeczności
grande klaun
bonus klaun ale wkurwiony dzieciak czasem posłucham
Ta flaga jest z okolicy właśnie 2005 roku i jak dla mnie 95 jest stylizowane na krzyż celtycki, a nie swastę.
Jakby miała być stylizacja na swastę, to po co jest górna krawędź 5 zakrzywiona, tak samo jak dolna 9?
Intencja autora była raczej taka, żeby zrobić okrąg z 95.
- SieKurwaNieInteresuj
Jeszcze tu wysyłacie tych sradionowych przygłupów na zdjęciach jebać
- Pomiot_Liryczny
jak tak se myślę po czasie i przeczytałem jeszcze raz te oświadczenia i myślę że grande faktycznie jakiegoś asa może mieć ale żeby odzyskać tzw. renomę to by wszystko się musiało kłamstwo okazać więc nie wiem jak wiele to zmieni
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

- przemocnik
To oświadczenie Grande pisane w skrajnej desperacji jest totalnie żałosne.
-
arystokrata91
Porównałem dość dokładnie wystrój i otoczenie z filmiku detektywa i tych z filmów grande i moim zdaniem w stu procentach pasują, to znaczy to jest to samo miejsce i te same przedmioty, pasują kształty, wymiary, kanapa, zasłony itd.
Więc nie wiem jakiego asa w rękawie może mieć grande.
Więc nie wiem jakiego asa w rękawie może mieć grande.
To nie jest prawdziwa chata grande, tylko makieta zbudowana w studiu. Coś jak przy produkcji sitcomów typu kiepscy.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
-
arystokrata91
Zbyt podobna ta makieta.
To dałeś się nabrać na prowokacje Grande, wszystko było przemyślane i ustawione;)
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Mówię ci mordo, to było wyreżyserowane i zainscenizowane tak jak lądowanie na księżycu przez kubricka. Podobno grande zatrudnił do tego niewolskiego, żeby wszystko zainscenizował i wyreżyserował.
I'm enslaving women from Ukraine,
-
nescafeklasyg
Grande wiedział rok temu że wszyscy napiszecie dokładnie takie komentarze
- SieKurwaNieInteresuj
Grander dawaj filmik na CDA konusie wiem że to czytasz
Walka na noże, strzelaniny, skurwysyny to nie film
Coś musi być na rzeczy z działaniami Bonusa, bo Grande coś spoważniał w tych komentach. Wcześniej pisał prześmiewczo o konfrontacji z fanami TPS-a, że byli cieniasami, a teraz że wylądowal w szpitalu.
Jedni wart drugich - Oliwier Roszczyk vs Radosław Sidor - 60:60.
PS. Najlepszy moment tej sytuacji to rzekome sprzedanie swojej dziewczyny przez Grande. Nie zdradził ją z inną, tylko z prokuraturą xD
Jedni wart drugich - Oliwier Roszczyk vs Radosław Sidor - 60:60.
PS. Najlepszy moment tej sytuacji to rzekome sprzedanie swojej dziewczyny przez Grande. Nie zdradził ją z inną, tylko z prokuraturą xD
Nasi ludzie, wrogowie, gdyby cokolwiek mi sie stalo, walka na noże, sam przeciwko wszystkim, oni. Nie śledziłem typa za bardzo, ale czy jego fenomen nie bral sie troche z tego, ze sprawiał wrażenie zrelaksowanego i z jakimś tam dystansikiem? A teraz wjeżdża w mocno paranoiczną narrację, co świadczy o spustoszeniu, jakie spowodowała mu w bani reakcja Bonsona