[beef] Bonus RPK vs Grande Connection

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa

Bonus RPK
43
26%
Grande
54
33%
Obaj przegrywają
68
41%

Liczba głosów: 165

Awatar użytkownika
jajca

Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection

Post autor: jajca »

Ciekawe jak wyglądają groupie Bonusa, obstawiacie cos w stylu Kary?
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Obstawiam tych wszystkich kryptogeji
This page is no longer available.
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

To jakim cudem grande wie za co gibali ci dwaj od konserw skoro żaden z nich go nigdy na oczy nie widział?Szpieg z krainy deszczowców mu przewinął?I skoro ma te "twarde dowody" to niech je wykłada a nie jakieś elaboraty wrzuca z których wynika tyle co nic.
humberthumbert

Post autor: humberthumbert »

Niektóre pewnie dobre laski, ale jak mordę odezwą to coś w stylu "elo ryju, jestem Dżesika, sztywniutko z zasadami połykam dopiero na 3 randce"
Awatar użytkownika
IllEisenheim

Post autor: IllEisenheim »

Jak byłem małolatem to słuchały go te same dziewczyny które otwierały mi zimą browar na klatce schodowej własnymi zębami. Jakieś 15 lat później pewnie takie wariatki jak ta z łodzi z kosą :lol: Z tą Karą to nawet celne porównanie myślę, takie chłopczyce pewnie c'nie. Fizyczne i mentalne :bag:
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

Dużo uroczych dresdupek tez słuchało bońka
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

Tych z którymi bez koszulek trzymasz sie za rece, takich dagestanskich?
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
baqlashan

Milcz pedale
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
E-42

Post autor: E-42 »

Uroczość niestety mija z momentem osiągnięcia przez ciebie orgazmu, ale to ogólnie dupek na rapie dotyczy
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
kalikali
Zbanowany

Post autor: kalikali »

Ale się skompromitował Grande tym oświadczeniem, 10:0 Bonus.
Pokaż mi jednego porządnego człowieka, który mnie zna [..]. Nie ma takiego.
Możesz mnie nazywać kim chcesz - dla kogoś, kto buduje swoją karierę na fałszu, prawda zawsze będzie brzmiała jak atak.
Piękne samozaoranie.

Ale już wychodząc nawet na chwilę z konwencji i mówiąc totalnie poważnie - każdy kto w życiu miał styczność z chorym psychicznie manipulatorem dostrzeże w mimice, sposobie wypowiadania się i sposobie pisania Grande dokładnie ten sam element psychopatyczności. Tacy ludzie są groźni bo zawsze odwrócą kota ogonem i łatwo kupić im osobę postronną, podczas gdy ten kto faktycznie ma racje w sporze walczy zasapany, popełnia błędy, sprawia wrażenie mniej kontrolującego sytuację.
Ale to jedynie odwleka ich wyrok. Filmy się pojawią. Wtedy zobaczymy, czy zostałem „zatopiony", czy tylko zszedłem pod wodę, żeby odpalić torpedy.
Powiedzcie mi jaki normalny człowiek kurwa napisze takie zdanie :lol: Totalny pojeb i fajnie że dzięki Bonuskowi przyklepał życie szczura na kolejne lata. Chociaż w swojej głowie kryje za tymi kocami na kanapie wielkie bogactwo.
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

No to już taki lekki zbigniew stonoga mix z żuromem vibe, proszę państwa mam papiery, mam wszystko, jutro pokaże bo na wakacjach jestem, nie mam czasu, na wakacjach jestem, kmwtw, zablokowany kanał.
Chociaż te wynoszone konserwy nie dają mi spokoju, Bonus odnieś się mordo, weź tego motor lublin i niech rozwinienwątek.
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

kalikali pisze: 10 lut 2026, 8:54 Ale się skompromitował Grande tym oświadczeniem, 10:0 Bonus.
Pokaż mi jednego porządnego człowieka, który mnie zna [..]. Nie ma takiego.
Możesz mnie nazywać kim chcesz - dla kogoś, kto buduje swoją karierę na fałszu, prawda zawsze będzie brzmiała jak atak.
Piękne samozaoranie.

Ale już wychodząc nawet na chwilę z konwencji i mówiąc totalnie poważnie - każdy kto w życiu miał styczność z chorym psychicznie manipulatorem dostrzeże w mimice, sposobie wypowiadania się i sposobie pisania Grande dokładnie ten sam element psychopatyczności. Tacy ludzie są groźni bo zawsze odwrócą kota ogonem i łatwo kupić im osobę postronną, podczas gdy ten kto faktycznie ma racje w sporze walczy zasapany, popełnia błędy, sprawia wrażenie mniej kontrolującego sytuację.
Ale to jedynie odwleka ich wyrok. Filmy się pojawią. Wtedy zobaczymy, czy zostałem „zatopiony", czy tylko zszedłem pod wodę, żeby odpalić torpedy.
Powiedzcie mi jaki normalny człowiek kurwa napisze takie zdanie :lol: Totalny pojeb i fajnie że dzięki Bonuskowi przyklepał życie szczura na kolejne lata. Chociaż w swojej głowie kryje za tymi kocami na kanapie wielkie bogactwo.
Amen
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Grande od momentu de facto mentalnego przecwelenia przez tych Kojaków od Bonusa i wjazdu na chatę - jest przegrany. Tyle w tym temacie. Zostanie z nami obrazek beciaka a’la Jaglak przepraszaj do kamery chłopczyku
Awatar użytkownika
niuhniuh

Post autor: niuhniuh »

grande pisze: Planowałem odpowiedzieć filmem, ale jego panika i zgłaszanie moich treści jedynie potwierdzają, że każde moje słowo z filmu trafiło w dziesiątkę. Skoro próbuje się ratować blokadą kanału i pomówieniami - wypunktuję tę amatorszczyznę tutaj.
Nie nagram filmiku bo Boni być może próbowałby go zdjąć :lol:

Kim w ogóle jest Bonus RPK, żeby zdejmować komuś filmik jeśli nie pojawiłyby się w nim fragmenty jego kawałków?
grande pisze: Na tej gloryfikowanej przez ciebie ulicy
Spoiler
grande pisze: Jak wjeżdżasz na puchę to pokazujesz papier za co tam trafiłeś
grande pisze: spisywanie zeznań pod celą, gdzie nie masz sekundy prywatności, gdzie każdy patrzy ci na ręce i gdzie za taką czynność kończysz marnie w pięć sekund
grande pisze: Te kłamstwa są sprzeczne z logiką systemu i realiami życia za kratami
Wczuty dość ten Grande jest w więzienno-uliczne klimaty, jak na kogoś, kto pierdoli taką patologię.
grande pisze: to ty wszedłeś do mojego teatru i nagrałeś dokładnie to, co chciałem, żebyś nagrał
grande pisze: On myślał, że obserwuje mnie, a to ja obserwowałem jego
Fajny spin na końcu :bowdown: Tak miało być, wszystko idzie zgodnie z planem hehehe.
Awatar użytkownika
baqlashan

Najlepsze jest to ze są ludzie którzy wierzą w te psychozę
Awatar użytkownika
vidar

Post autor: vidar »

Grande bałagan na bani i sobie chłopaczek żyje w swoim świecie. Naprawdę przerażające jest, że on ma jakiś fanów, co łykają te wygrzewy.
TrifeLife

Post autor: TrifeLife »

Prawda jest tak, że cokolwiek by Grande nie zrobił to 95% sieci będzie za nim.
To trochę przypomina kult jednostki, a przynajmniej jest jego namiastką.

Natomiast cokolwiek by Bony nie zrobił to i tak jest przegrany wizerunkowo.
A teraz podejrzewam, że jeszcze nerwowa atmosfera mogła mu się zrobić w domu przez te dwuznaczne sugestie i nieważne, ile w tym prawdy.
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

Jak dla mnie Ci wszyscy krzywdziciele, złodzieje i mordercy mogą się dławić swoimi kutasami w więzieniach, o ile nie szukają rozgrzeszenia, ale nigdy nie zrozumiem przypierdalania się do gościa, który zgodnie z etosem bierze wyrok na siebie, bez zmiękczenia go zeznaniami na innych, a więzieniu robi się grzeczny żeby go wcześniej wypuścili. Wydaje mi się to W PORZĄDKU. Szczególnie, że to przeważnie nie jest prawdziwa skrucha i wracamy do pierwszej linijki mojego posta.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Grande i kult jednostki w jednym zdaniu hahahaah

mnie martwi słaba kondycja psychiczna bonusa. Ja rozumiem że artysta jest wrażliwy, ale człowiek zamiast olać tego grande, to sie strasznie napompował. A było to niepotrzebne zagranie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
kalikali
Zbanowany

Post autor: kalikali »

Żeby go tylko nie odstrzelił teraz jak Sentino Palucha.
ODPOWIEDZ