[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
- oKulTywowany
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Obstawiam tych wszystkich kryptogeji
This page is no longer available.
-
nescafeklasyg
To jakim cudem grande wie za co gibali ci dwaj od konserw skoro żaden z nich go nigdy na oczy nie widział?Szpieg z krainy deszczowców mu przewinął?I skoro ma te "twarde dowody" to niech je wykłada a nie jakieś elaboraty wrzuca z których wynika tyle co nic.
-
humberthumbert
Niektóre pewnie dobre laski, ale jak mordę odezwą to coś w stylu "elo ryju, jestem Dżesika, sztywniutko z zasadami połykam dopiero na 3 randce"
- IllEisenheim
Jak byłem małolatem to słuchały go te same dziewczyny które otwierały mi zimą browar na klatce schodowej własnymi zębami. Jakieś 15 lat później pewnie takie wariatki jak ta z łodzi z kosą
Z tą Karą to nawet celne porównanie myślę, takie chłopczyce pewnie c'nie. Fizyczne i mentalne 
Dużo uroczych dresdupek tez słuchało bońka
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
-
WesolyJozek
Tych z którymi bez koszulek trzymasz sie za rece, takich dagestanskich?
Milcz pedale
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Uroczość niestety mija z momentem osiągnięcia przez ciebie orgazmu, ale to ogólnie dupek na rapie dotyczy
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
Ale się skompromitował Grande tym oświadczeniem, 10:0 Bonus.
Ale już wychodząc nawet na chwilę z konwencji i mówiąc totalnie poważnie - każdy kto w życiu miał styczność z chorym psychicznie manipulatorem dostrzeże w mimice, sposobie wypowiadania się i sposobie pisania Grande dokładnie ten sam element psychopatyczności. Tacy ludzie są groźni bo zawsze odwrócą kota ogonem i łatwo kupić im osobę postronną, podczas gdy ten kto faktycznie ma racje w sporze walczy zasapany, popełnia błędy, sprawia wrażenie mniej kontrolującego sytuację.
Totalny pojeb i fajnie że dzięki Bonuskowi przyklepał życie szczura na kolejne lata. Chociaż w swojej głowie kryje za tymi kocami na kanapie wielkie bogactwo.
Pokaż mi jednego porządnego człowieka, który mnie zna [..]. Nie ma takiego.
Piękne samozaoranie.Możesz mnie nazywać kim chcesz - dla kogoś, kto buduje swoją karierę na fałszu, prawda zawsze będzie brzmiała jak atak.
Ale już wychodząc nawet na chwilę z konwencji i mówiąc totalnie poważnie - każdy kto w życiu miał styczność z chorym psychicznie manipulatorem dostrzeże w mimice, sposobie wypowiadania się i sposobie pisania Grande dokładnie ten sam element psychopatyczności. Tacy ludzie są groźni bo zawsze odwrócą kota ogonem i łatwo kupić im osobę postronną, podczas gdy ten kto faktycznie ma racje w sporze walczy zasapany, popełnia błędy, sprawia wrażenie mniej kontrolującego sytuację.
Powiedzcie mi jaki normalny człowiek kurwa napisze takie zdanieAle to jedynie odwleka ich wyrok. Filmy się pojawią. Wtedy zobaczymy, czy zostałem „zatopiony", czy tylko zszedłem pod wodę, żeby odpalić torpedy.
-
nescafeklasyg
No to już taki lekki zbigniew stonoga mix z żuromem vibe, proszę państwa mam papiery, mam wszystko, jutro pokaże bo na wakacjach jestem, nie mam czasu, na wakacjach jestem, kmwtw, zablokowany kanał.
Chociaż te wynoszone konserwy nie dają mi spokoju, Bonus odnieś się mordo, weź tego motor lublin i niech rozwinienwątek.
Chociaż te wynoszone konserwy nie dają mi spokoju, Bonus odnieś się mordo, weź tego motor lublin i niech rozwinienwątek.
Amenkalikali pisze: ↑10 lut 2026, 8:54 Ale się skompromitował Grande tym oświadczeniem, 10:0 Bonus.
Pokaż mi jednego porządnego człowieka, który mnie zna [..]. Nie ma takiego.Piękne samozaoranie.Możesz mnie nazywać kim chcesz - dla kogoś, kto buduje swoją karierę na fałszu, prawda zawsze będzie brzmiała jak atak.
Powiedzcie mi jaki normalny człowiek kurwa napisze takie zdanieAle to jedynie odwleka ich wyrok. Filmy się pojawią. Wtedy zobaczymy, czy zostałem „zatopiony", czy tylko zszedłem pod wodę, żeby odpalić torpedy.Totalny pojeb i fajnie że dzięki Bonuskowi przyklepał życie szczura na kolejne lata. Chociaż w swojej głowie kryje za tymi kocami na kanapie wielkie bogactwo.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- Haczapurjan
Grande od momentu de facto mentalnego przecwelenia przez tych Kojaków od Bonusa i wjazdu na chatę - jest przegrany. Tyle w tym temacie. Zostanie z nami obrazek beciaka a’la Jaglak przepraszaj do kamery chłopczyku
Nie nagram filmiku bo Boni być może próbowałby go zdjąćgrande pisze: Planowałem odpowiedzieć filmem, ale jego panika i zgłaszanie moich treści jedynie potwierdzają, że każde moje słowo z filmu trafiło w dziesiątkę. Skoro próbuje się ratować blokadą kanału i pomówieniami - wypunktuję tę amatorszczyznę tutaj.
Kim w ogóle jest Bonus RPK, żeby zdejmować komuś filmik jeśli nie pojawiłyby się w nim fragmenty jego kawałków?
grande pisze: Na tej gloryfikowanej przez ciebie ulicy
Spoiler
grande pisze: Jak wjeżdżasz na puchę to pokazujesz papier za co tam trafiłeś
grande pisze: spisywanie zeznań pod celą, gdzie nie masz sekundy prywatności, gdzie każdy patrzy ci na ręce i gdzie za taką czynność kończysz marnie w pięć sekund
grande pisze: Te kłamstwa są sprzeczne z logiką systemu i realiami życia za kratami
grande pisze: to ty wszedłeś do mojego teatru i nagrałeś dokładnie to, co chciałem, żebyś nagrał
Fajny spin na końcugrande pisze: On myślał, że obserwuje mnie, a to ja obserwowałem jego
Najlepsze jest to ze są ludzie którzy wierzą w te psychozę
Grande bałagan na bani i sobie chłopaczek żyje w swoim świecie. Naprawdę przerażające jest, że on ma jakiś fanów, co łykają te wygrzewy.
Prawda jest tak, że cokolwiek by Grande nie zrobił to 95% sieci będzie za nim.
To trochę przypomina kult jednostki, a przynajmniej jest jego namiastką.
Natomiast cokolwiek by Bony nie zrobił to i tak jest przegrany wizerunkowo.
A teraz podejrzewam, że jeszcze nerwowa atmosfera mogła mu się zrobić w domu przez te dwuznaczne sugestie i nieważne, ile w tym prawdy.
To trochę przypomina kult jednostki, a przynajmniej jest jego namiastką.
Natomiast cokolwiek by Bony nie zrobił to i tak jest przegrany wizerunkowo.
A teraz podejrzewam, że jeszcze nerwowa atmosfera mogła mu się zrobić w domu przez te dwuznaczne sugestie i nieważne, ile w tym prawdy.
Jak dla mnie Ci wszyscy krzywdziciele, złodzieje i mordercy mogą się dławić swoimi kutasami w więzieniach, o ile nie szukają rozgrzeszenia, ale nigdy nie zrozumiem przypierdalania się do gościa, który zgodnie z etosem bierze wyrok na siebie, bez zmiękczenia go zeznaniami na innych, a więzieniu robi się grzeczny żeby go wcześniej wypuścili. Wydaje mi się to W PORZĄDKU. Szczególnie, że to przeważnie nie jest prawdziwa skrucha i wracamy do pierwszej linijki mojego posta.
- FruitOffTheWall
Grande i kult jednostki w jednym zdaniu hahahaah
mnie martwi słaba kondycja psychiczna bonusa. Ja rozumiem że artysta jest wrażliwy, ale człowiek zamiast olać tego grande, to sie strasznie napompował. A było to niepotrzebne zagranie
mnie martwi słaba kondycja psychiczna bonusa. Ja rozumiem że artysta jest wrażliwy, ale człowiek zamiast olać tego grande, to sie strasznie napompował. A było to niepotrzebne zagranie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Żeby go tylko nie odstrzelił teraz jak Sentino Palucha.