Jay-Z
Re: Jay-Z
Nadal biedniejszy niż jego protegowany Kanyegods bidness pisze: ↑05 lut 2026, 19:19 Wiecie, że Jay-Z jest z 5x bogatszy od Epsteina i z 10 razy od Weinsteina. A to nawet Żyd nie jest, tylko Murzyn.
Heh.
![]()
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
- gods bidness
Beyonce to też już stara krowa.baqlashan pisze: ↑05 lut 2026, 19:53 ja myślę, że może i beyonce ma takie podejście do sprawy, ale facet tak na dłuższą metę nie potrafi, przywiązuje się, jest zazdrosny, wiesz o co chodzi. nawet po dżeju widać, że on taki jakiś przybity ostatnimi laty, że już nie jest najbardziej drapieżnym rysiem w puszczy i musi ustąpić młodszym, seksowniejszym, lepszym.
no niby jo, ale ma stały dopływ lokalnych dupczycieli, bo jest w tej wygodnej pozycji, że jest zgrabną, zadbaną lasią - a która lala może to samo powiedzieć o dżeju? autentycznego pożądania nie oszukasz, koleś może błysnąć tylko plikiem siana jak solorz.
- gods bidness
Dlaczego Kanye „wygląda” na bogatszego niż jest? W styczniu 2025 sam wrzucił screen z firmy Eton Venture Services, który wycenia go na $2.77 miliarda (głównie Yeezy trademark + katalog muzyczny).gawi pisze: ↑05 lut 2026, 20:05Nadal biedniejszy niż jego protegowany Kanyegods bidness pisze: ↑05 lut 2026, 19:19 Wiecie, że Jay-Z jest z 5x bogatszy od Epsteina i z 10 razy od Weinsteina. A to nawet Żyd nie jest, tylko Murzyn.
Heh.
![]()
To jego własna wycena. Większość analityków (Forbes, Bloomberg, Celebrity Net Worth) uważa ją za mocno zawyżoną – bo Yeezy bez Adidasa sprzedaje się dużo gorzej i nie ma już tych wielomiliardowych kontraktów.
W praktyce: po 2022 został z ~$400 mln i od tamtej pory powoli się odbija (nowe Yeezy, Vultures, Skims), ale nie wrócił do miliarda.
Podsumowanie Jay-Z jest obiektywnie najbogatszy – i to z bardzo dużą przewagą (prawie 3× Dr. Dre, 6× Kanye wg Forbesa).
Sasquatch, Godzilla, King Kong, Loch Ness
Goblin, ghoul, a zombie with no conscience
Question, what do these things all have in common?
Everybody knows I'm a motherfuckin' monster
Goblin, ghoul, a zombie with no conscience
Question, what do these things all have in common?
Everybody knows I'm a motherfuckin' monster
Spoiler

Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- ConeyIsland
Ale żeś przypomniał, Nicky co tam poleciała 
Zależy jak na to spojrzysz. Czemu mamy nie wierzyć EVS a wierzyć Forbesowi (czyli Żydomgods bidness pisze: ↑05 lut 2026, 20:37Dlaczego Kanye „wygląda” na bogatszego niż jest? W styczniu 2025 sam wrzucił screen z firmy Eton Venture Services, który wycenia go na $2.77 miliarda (głównie Yeezy trademark + katalog muzyczny).gawi pisze: ↑05 lut 2026, 20:05Nadal biedniejszy niż jego protegowany Kanyegods bidness pisze: ↑05 lut 2026, 19:19 Wiecie, że Jay-Z jest z 5x bogatszy od Epsteina i z 10 razy od Weinsteina. A to nawet Żyd nie jest, tylko Murzyn.
Heh.
![]()
To jego własna wycena. Większość analityków (Forbes, Bloomberg, Celebrity Net Worth) uważa ją za mocno zawyżoną – bo Yeezy bez Adidasa sprzedaje się dużo gorzej i nie ma już tych wielomiliardowych kontraktów.
W praktyce: po 2022 został z ~$400 mln i od tamtej pory powoli się odbija (nowe Yeezy, Vultures, Skims), ale nie wrócił do miliarda.
Podsumowanie Jay-Z jest obiektywnie najbogatszy – i to z bardzo dużą przewagą (prawie 3× Dr. Dre, 6× Kanye wg Forbesa).
A tak w ogóle to ciekawe czy kiedyś Jay skończy jak Diddy, ktoś się wczytywał w te epstein files?
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
No też tego nie ogarniam.
Najlepsza zwrotka Nicki w całej jej karierze.
Najlepsza zwrotka Nicki w całej jej karierze.
wiesz, niektórzy lubią dupiaste. jak dla mnie trzyma się dobrze jak na swój wiek. tu w miarę aktualne fotogods bidness pisze: ↑05 lut 2026, 20:43 Gdyby tak było, nie użyłbym określenia krowa. Spasła się jak każda murzynka po 40stce.

poczucie dobrego smaku. MBDTF to jebitny stolec eleganckiego rapu przez wielkie E, jak Eazy. a nicki tam odjebała taką wieś że idź pan w huj. damska wersja eminema.
so appalled to jest tak dokurwiony kawałek, że mógłby trwać z pół godziny
a w temacie jaya-z, to ostatnio wróciłem do 4:44 i zdecydowanie gorzej ją zapamiętałem
a bit w kill jay z umieściłbym w osobistej topce jednych z najlepszych, cudo, genialny, mam nadzieję ze no id dostał za niego dużo pęgi
linijki w tym utworze również dowożą
a w temacie jaya-z, to ostatnio wróciłem do 4:44 i zdecydowanie gorzej ją zapamiętałem
a bit w kill jay z umieściłbym w osobistej topce jednych z najlepszych, cudo, genialny, mam nadzieję ze no id dostał za niego dużo pęgi
linijki w tym utworze również dowożą
- gods bidness
cYTUJĘ TYlko po to, bo mi się podoba jak przy scrollowaniu tematu co rusz wyskakuje ten star trekowy ryj.gods bidness pisze: ↑05 lut 2026, 20:37Dlaczego Kanye „wygląda” na bogatszego niż jest? W styczniu 2025 sam wrzucił screen z firmy Eton Venture Services, który wycenia go na $2.77 miliarda (głównie Yeezy trademark + katalog muzyczny).gawi pisze: ↑05 lut 2026, 20:05Nadal biedniejszy niż jego protegowany Kanyegods bidness pisze: ↑05 lut 2026, 19:19 Wiecie, że Jay-Z jest z 5x bogatszy od Epsteina i z 10 razy od Weinsteina. A to nawet Żyd nie jest, tylko Murzyn.
Heh.
![]()
Okropne jest to zdjęcie, nie cytuj już tego. 
- gods bidness
Jeszcze mi się przypomniało jak nagrywał wszystkich pierścieniem.