duszność tych lokacji wkurwiała ostro pamiętamgenocidegeneral pisze: ↑22 sty 2026, 22:50 jedynkę rozszerzoną na PC wygrałem w 2005/6 w jakimś CD-Action i przeruchałem ją na wszystkie strony wtedy
Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Jestem zadeklarowanym wyborcą Grzegorza Brauna i otwartym zwolennikiem Konfederacji Korony Polskiej
free smly
rip komunistompodprad
free smly
rip komunistompodprad
Myślicie że ten koreański wiedźmin ma szansę być tak zwana "dojebana giereczka" oglądałem gameplay i obawiam się że może być spierdoline 
https://store.steampowered.com/app/2624 ... e_Reunion/
jedna gra im fajnie wyszła i dziesiąty rok próbują na tym doić xD
jedna gra im fajnie wyszła i dziesiąty rok próbują na tym doić xD
Inni devi już. Za jedynkę i dwójkę odpowiadało Don't Nod.
-
genocidegeneral
wszyscy konia do tego walą, a na moje to będzie jakiś niedojebany wannabe ass creed, którym po 10 minutach będziesz zachwycony, a po 10 godzinach pierdolniesz w kąt
Wygląda super, zapowiadają sporo zawartości więc może będzie co w tym robić. ALE faktycznie może być kolejny fail.
ktoś się czai na Nioha 3, a może ogrywał demko i może podzielić się wrażeniami? niby spoko mi się grało i w 1 i w 2, ale po kilkunastu godzinach ta powtarzalność poziomów mnie nudziła i odbijałem się, jednocześnie korci mnie powinąć 3, bo brakuje mi jakiegoś soulsike'a
próbowałem ogrywać dwójkę, ale nawarstwienie ataku japońszczyzny na sekundę wyjebane poza skalę
Jestem zadeklarowanym wyborcą Grzegorza Brauna i otwartym zwolennikiem Konfederacji Korony Polskiej
free smly
rip komunistompodprad
free smly
rip komunistompodprad
No i trudne w chuj to jest
Generalnie fajnie jakby wprowadzili poziom łatwy do tych souls gierek nie mam czasu na podchodzenie do bossa 298 razy
Generalnie fajnie jakby wprowadzili poziom łatwy do tych souls gierek nie mam czasu na podchodzenie do bossa 298 razy
to se odpal metal gear solid 5, najlepsza gierka ostatnich piętnastu laty
free smly
rip komunistompodprad
free smly
rip komunistompodprad
Tak podobała mi się tak gra dziękuję baklazanek
a jeśli chcesz ograć jakiś soulslike ale tak jak ja jesteś wackiem w tego typu gierki to polecam dark souls 2, wcale nie takie trudne i nie ma takiego przytłaczającego klimatu, tylko fajne wesołe kolorowe lokacje.
free smly
rip komunistompodprad
free smly
rip komunistompodprad
Tez mi się podobała 2 część wbrew temu co mówią inni spoko gierka
ale dragons dogma dwa to kupa, japierdole
tutaj pkp czytaj patszktopszyszet
straszne gowno, pamietam ze ledwo to zmeczylem do konca, tam chyba z 10 rodzajow przeciwnikow jest w calej grze 
-
genocidegeneral
Nie gadaj ze nie bawiłeś się fajnie gdy w ciągu steamowego okna na zwrot gry zostałeś po raz ósmy zaatakowany przez jakichś takich goblinów czy innych cweli niskopoziomowych
Zmieniłem klasę na thiefa i jest trochę lepiej, nawet ok, ale czarę goryczy przepełniło bieganie 2h po głównym mieście żeby zrobić questy z dupy. Tylko nostalgia z DD1 mnie trzyma
tutaj pkp czytaj patszktopszyszet
Lies of P taki poziom posiada i powinni sie od nich uczyć bo łatwo nie jest, ciężko tez nie, po prostu w punkt. Polecam.
F1 to królowa. Zawsze była.