offtopic książkowy
Moderatorzy: gogi, con shonery
- Bunnymen77
Re: offtopic książkowy
Ale sero, co Ci sie w tej książce podobało? Język, sposób narracji, błyskotliwość, spostrzeżenia, suspens?
nie no, przecież jest na poziomie "Może być", trzeba to odczytywać w kontraście z gownami z poziomu niżej
ciekawy imo mimo wszystko jest wgląd w umysł człowieka wynarodowionego, jałowego, pozbawionego przystani, który moze probowac i ze wszystkich sił, a i tak wraca do punktu wyjścia, tzn nijakości przy przeświadczeniu o czymś wiecej (ale tu faktycznie starczy chwila rozmowy z losową osoba z tindera, efekty podobne, chociaż w sumie Przemieszczenie jest tak diabelsko krótka książka, że nawet zapoznawcza kawa potrwa dłużej niż lektura)
ciekawy imo mimo wszystko jest wgląd w umysł człowieka wynarodowionego, jałowego, pozbawionego przystani, który moze probowac i ze wszystkich sił, a i tak wraca do punktu wyjścia, tzn nijakości przy przeświadczeniu o czymś wiecej (ale tu faktycznie starczy chwila rozmowy z losową osoba z tindera, efekty podobne, chociaż w sumie Przemieszczenie jest tak diabelsko krótka książka, że nawet zapoznawcza kawa potrwa dłużej niż lektura)
sory że wam przerywam ciekawą dyskusję, ale wkurwia mnie to co zrobili na lubimyczytać, że bez logowania możesz przeczytać tylko 2 pierwsze od góry opinie użytkowników. dawajcie już tego książkowego odpowiednika RYMa i niech ten pej zdycha w pizdu.
Jestem zadeklarowanym wyborcą Grzegorza Brauna i otwartym zwolennikiem Konfederacji Korony Polskiej
free smly
rip komunistompodprad
free smly
rip komunistompodprad
Jest goodreads ale jakieś to takie nie wiem. Też mi brakuje czegoś jak RYM do książek
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
myślę, że kwestia czasu bo niedawno zrobili ryma do gierek i glitchwave to sie nazywa i jest w pyte
Jestem zadeklarowanym wyborcą Grzegorza Brauna i otwartym zwolennikiem Konfederacji Korony Polskiej
free smly
rip komunistompodprad
free smly
rip komunistompodprad
no ja korzystam z tego goodreads, ale nie jestem fanem niestety
-
Nicmadrego
Lubimyczytac to jest najgorszy rak polskiego internetu. Abstrahując od poziomu recenzji i ocen, które generalnie są chuja warte i wysoka ocena tam to jest dla mnie raczej ostrzeżenie, to jeszcze sama ta strona przez najebanie reklamami i wymaganie logowania nie nadaje się do jakiegokolwiek korzystania. Mało co mnie ostatnio wkurwia tak jak ci idioci stamtąd, którzy jeszcze są w chuj dobrze spozycjonowani w googlach i ciągle mi wyskakują jak chcę coś sprawdzić o jakiejś książce. Nie no, podobne emocje wzbudza u mnie chyba tylko próba zakupu biletu przez PKP.pl (jebać).
Istnieje jeszcze Storygraph jbc, ale sam nie uzywam. Tylko read/currently reading/to-read na goodreads i oznaczanie DNFow, na lubimyczytac nie moge patrzec bo maja zjebane UI. Prostactwo goodreads jest dla mnie piekne.
Poza tym ocenianie w jakiejstam skali jest dla mnie totalna abstrakcja, robie to tylko na filmweb ale sam nie wiem po chuj.
Poza tym ocenianie w jakiejstam skali jest dla mnie totalna abstrakcja, robie to tylko na filmweb ale sam nie wiem po chuj.
goodreads przede wszystkim dziala jak gówno osrane orzygane, a aplikacja mobilna jest jeszcze gorsza
spolecznosc nieco wyzszy poziom niz lbcztc, nie ma przede wszystkim plakania o OLABOGA LEWACTWO z kazdej strony, ale i tak pod kątem spierdolenia do filmweba nie ma nawet co porownywac, ci troglodyci są nie do przebicia XD
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
goodreads dla mnie ma layout jak prog archives po roku w rosji.
Dodano po 1 minucie 13 sekundach:
Dodano po 1 minucie 13 sekundach:
nie wiem, jakoś lubię poczytać na kiblu opinie z lubimyczytać i nie za bardzo dostrzegłem taki fenomen. chociaż ja mało beletrystyki lukam, to może w tym rzecz. jeśli chodzi o userskie recki książek historycznych / popularnonaukowych / naukowych to uważam, że bardzo często trafiają się tam kumate osoby.
free smly
rip komunistompodprad
free smly
rip komunistompodprad