2rzyn pisze: ↑30 sty 2026, 20:36
Zeby porownac nate dogga do millera to trzeba byc turbo gluchym. To jakis sluch wsteczny kurwa no nie wiem jak to nazwac. Tupajcie nozka do flakowej chujni
Ja wlqczam Tede to frajer
Oho, przyszedł Pan maruda.
Ale Ty się tam o mój słuch nie martw. Możesz już wracać do siebie, puścić sobie Mesa i stasowac pikla do kibla
Mezo pierwszy w Polsce rap, pamiętam napinje wtedy kurczaq że jeśli masz kasetę 18l albo Mezo to pedal i chuj jesteś i nie wpadasz w ekipę dobrych chłopaków
Chief Keef pisze:
I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Wkrótce stuknie osiemsetna (!) strona, proponuję uczcić ten jubileusz w ten sposób że przez kolejnych 200 każdy z top dyskutantów będzie bronić tezy przeciwnej.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Tak sobie posłuchałem dzisiaj tego typa na bicie reda ten typ...wyglądał jak zjeb to raz,lepiej płynął na bicie niż dziś to dwa,swój kawałek podłogi jak perfect to niezły babol porównywany do zamku w Książu czy Lenina i walki klas to trzy
Mezo przeżywałby drugą młodość, gdyby teraz zdecydował się zdissować scenę. Jego asem w rękawie jest to, że pomimo robienia miałkiej muzyki dla grażyn, jest bardziej utalentowany od większości dinozaurów hip hopu i rozjebałby ich w beefie. Powinien im wygarnąć to, że jebali po nim, a nabierają wody w usta na temat Leosi, Fagat, Smolastych i całej tej reszty niedojebów.
myron pisze: ↑30 gru 2024, 20:05
Kompromitacją, to jest zdjęcie w wannie u Rafalali, albo płyta(pudełko?) świecące w ciemności, a nie pomylenie Perfectu z Mr Zoobem xD.
Ja tu widzę taką typową skurwysyńską zazdrość. Jebany Mes taki mądrala hehe, a pomylił perfect z zoobem. Mam Cię kurwo, chuja się znasz, taki z Ciebie erudyta jak z @jajca zdrowy psychicznie człowiek xD
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
VerminatorX pisze: ↑31 sty 2026, 11:43
Mezo przeżywałby drugą młodość, gdyby teraz zdecydował się zdissować scenę. Jego asem w rękawie jest to, że pomimo robienia miałkiej muzyki dla grażyn, jest bardziej utalentowany od większości dinozaurów hip hopu i rozjebałby ich w beefie. Powinien im wygarnąć to, że jebali po nim, a nabierają wody w usta na temat Leosi, Fagat, Smolastych i całej tej reszty niedojebów.
Mezo musisz.
No jak nabierają wody w usta na temat Leosi?Tede chwali na przykład