[beef] Bonus RPK vs Grande Connection

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa

Bonus RPK
43
24%
Grande
57
32%
Obaj przegrywają
76
43%

Liczba głosów: 176

Awatar użytkownika
SieKurwaNieInteresuj

Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection

Post autor: SieKurwaNieInteresuj »

Oczywiście,że tak. BOSS Grande jest nietknięty i nietykalny - i chwalmy pana bo już mam hurtowe zamówienie na te poradniki życiowe.
DjPendzel

Post autor: DjPendzel »

ej bo tu dużo osób pisało, że to wielka zagrywka grande i prowo i fejk, i gdzie teraz jesteście choooye? Kompromitacja waszego idola
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Awatar użytkownika
SieKurwaNieInteresuj

Post autor: SieKurwaNieInteresuj »

Pendzel to nie zagrywka to PSYOPS na pełnej kurwie

Zara Grande wjeżdża i rozkurwia system

wnioskuje o Grande Connection CFD na XTB
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

A moze grander sie naogladal przemka fergusona na bookingu i chcial dorownac idolowi 🤔
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

resurrection pisze: 26 sty 2026, 18:46
Na co dzień Grande mieszka zupełnie gdzie indziej, w lepszych warunkach, a odwiedzony adres służy jedynie za studio nagraniowe i siedzibę zarejestrowanych działalności (padł już lata temu w filmie tego typa, co powiązał go z biznesem domniemanego brata). Nagrany chłop to randomowy pracownik-magazynier dorwany w trakcie pakowania paczek do wysyłki, stąd taki burdel i zablurowana twarz, kot jest jedynie rekwizytem do filmów (lub również pracownikiem na B2B).
Kurwa, następna wyimaginowana wersja fanów Grande, którzy chcą zaprzeczyć rzeczywistości :crazy:

https://www.instagram.com/p/DT2mzBUDVVH/

W sensie te zdjęcia Grande co wypłynęły z chaty to jest ten magazynier, tak???

Poza tym, burdel w chacie to nie stojące kartony do wysyłki, tylko kurwa sztanga, yoga mat, brudne majtki, koty, koce i owoce, jeśli ktoś wierzy w tę wersję z magazynem i SIEDZIBĄ WIELKIEJ FIRMY, to kurwa gratuluję :D
Stary...nie zdajesz sobie chyba sprawy, jakie cuda potrafi w teraz wyczarowywać AI (sztuczna inteligencja).

Zdjęcie z instagrama które wrzuciłeś pojawiło się ponad 24h po filmiku. Zleceniodawcy zauważyli, że kumaci ludzie nie łykają zablurowanej wersji, więc postanowili dorzucić taki "dowód", tylko zastanów się - czemu nie cały nieocenzurowany filmik? Ano dlatego, że pod jedną klatkę możesz sobie podstawić dowolną twarz.

Obrazek

I co, jednak detektyw przesłuchiwał mojego znajomego z pracy? No nie, bo AI (sztuczna inteligencja) zrobiła mi te przeróbke w 20 sekund :)

Co do porozpierdalanych rzeczy to też lipna poszlaka...u mnie w pracy leżą porozpierdalane albumy, jakieś gadżety erotyczne, rozkładane łózko polowe, a pracuję w służbie zdrowia :razz: Rejestrowanie firmy pod adresem jakiejś meliny żeby tylko mieć co podać zamiast swojego faktycznego zamieszkania to też stara, znana praktyka.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

tournament winner znowu pan granders :joint:
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

Pisanie o starym gangusie na forum podpada pod współpracę???
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

przecież na zdjęciu jest anal connection
Obrazek
Awatar użytkownika
ART

Globe pisze: 26 sty 2026, 19:08 Pisanie o starym gangusie na forum podpada pod współpracę???
Nie ma mowy

rym| last.fm
DjPendzel

Post autor: DjPendzel »

SWN pisze: 26 sty 2026, 19:05
resurrection pisze: 26 sty 2026, 18:46
Na co dzień Grande mieszka zupełnie gdzie indziej, w lepszych warunkach, a odwiedzony adres służy jedynie za studio nagraniowe i siedzibę zarejestrowanych działalności (padł już lata temu w filmie tego typa, co powiązał go z biznesem domniemanego brata). Nagrany chłop to randomowy pracownik-magazynier dorwany w trakcie pakowania paczek do wysyłki, stąd taki burdel i zablurowana twarz, kot jest jedynie rekwizytem do filmów (lub również pracownikiem).
Kurwa, następna wyimaginowana wersja fanów Grande, którzy chcą zaprzeczyć rzeczywistości :crazy:

https://www.instagram.com/p/DT2mzBUDVVH/

W sensie te zdjęcia Grande co wypłynęły z chaty to jest ten magazynier, tak???

Poza tym, burdel w chacie to nie stojące kartony do wysyłki, tylko kurwa sztanga, yoga mat, brudne majtki, koty, koce i owoce, jeśli ktoś wierzy w tę wersję z magazynem i SIEDZIBĄ WIELKIEJ FIRMY, to kurwa gratuluję :D
Stary...nie zdajesz sobie chyba sprawy, jakie cuda potrafi w teraz wyczarowywać AI (sztuczna inteligencja).

Zdjęcie z instagrama które wrzuciłeś pojawiło się ponad 24h po filmiku. Zleceniodawcy zauważyli, że kumaci ludzie nie łykają zablurowanej wersji, więc postanowili dorzucić taki "dowód", tylko zastanów się - czemu nie cały nieocenzurowany filmik? Ano dlatego, że pod jedną klatkę możesz sobie podstawić dowolną twarz.

Obrazek

I co, jednak detektyw przesłuchiwał mojego znajomego z pracy? No nie, bo AI (sztuczna inteligencja) zrobiła mi te przeróbke w 20 sekund :)

Co do porozpierdalanych rzeczy to też lipna poszlaka...u mnie w pracy leżą porozpierdalane albumy, jakieś gadżety erotyczne, rozkładane łózko polowe, a pracuje w służbie zdrowia - bywa różnie :razz: Rejestrowanie firmy pod adresem jakiejś meliny żeby tylko mieć co podać zamiast swojego faktycznego zamieszkania to też stara, znana praktyka.

To nie jest QAP Connection?
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
resurrection

Post autor: resurrection »

SWN pisze: 26 sty 2026, 19:05Stary...nie zdajesz sobie chyba sprawy, jakie cuda potrafi w teraz wyczarowywać AI (sztuczna inteligencja).

Co do porozpierdalanych rzeczy to też lipna poszlaka...u mnie w pracy leżą porozpierdalane albumy z modelkami, jakieś gadżety erotyczne, rozkładane łózko polowe, a pracuje w służbie zdrowia - bywa różnie :razz:
To chyba prowo, bo aż nie dowierzam, co czytam XD

Magazynier w dresach z dupeczką (nie zapominajmy, że to kobieta otworzyła drzwi) sobie siedzi na chacie, pranie robi, ma owoce na stole, ręczniki papierowe, porozrzucane ciuchy, na kanapie komp otwarty, kot śmiga dookoła, ALE ON TYLKO SZYBKO WSZEDŁ SPAKOWAĆ PACZKI DLA SZEFA :rotfl:

Tak swoją drogą, to szczerze sobie myślę, że to straszne, że internet już tak odrealnił młodych ludzi i wkręcił w te reżyserowane akcje pod content, że widząc tę sytuację z Grande, nie mogą przestać wymyślać jakichś alternatywnych historii, odłączyć emocje i spojrzeć na typa obiektywnie, a nie jak na SUPER OGARNIĘTEGO IDOLA, i przyswoić sytuację. Tak naprawdę właśnie ten mechanizm jest dla mnie powodem takiego zainteresowania tą sprawą; na własne oczy widzę jak działa mechanizm sekciarski i jest to ciekawe.
Ostatnio zmieniony 26 sty 2026, 19:18 przez resurrection, łącznie zmieniany 3 razy.
2do5

Post autor: 2do5 »

grande cwellection znany user
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Awatar użytkownika
ART

@resurrection myslisz ze grande wpuscilby obcego typa do domu na chate ?

rym| last.fm
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

resurrection pisze: 26 sty 2026, 19:16
SWN pisze: 26 sty 2026, 19:05Stary...nie zdajesz sobie chyba sprawy, jakie cuda potrafi w teraz wyczarowywać AI (sztuczna inteligencja).

Co do porozpierdalanych rzeczy to też lipna poszlaka...u mnie w pracy leżą porozpierdalane albumy z modelkami, jakieś gadżety erotyczne, rozkładane łózko polowe, a pracuje w służbie zdrowia - bywa różnie :razz:
To chyba prowo, bo aż nie dowierzam, co czytam XD

Magazynier w dresach z dupeczką (nie zapominajmy, że to kobieta otworzyła drzwi) sobie siedzi na chacie, pranie robi, ma owoce na stole, ręczniki papierowe, porozrzucane ciuchy, na kanapie komp otwarty, kot śmiga dookoła, ALE ON TYLKO SZYBKO WSZEDŁ SPAKOWAĆ PACZKI DLA SZEFA :rotfl:

Tak swoją drogą, to szczerze sobie myślę, że to straszne, że internet już tak odrealnił młodych ludzi i wkręcił w te reżyserowane akcje pod content, że widząc tę sytuację z Grande, nie mogą przestać wymyślać jakichś alternatywnych historii, odłączyć emocje i spojrzeć na typa obiektywnie, a nie jak na SUPER OGARNIĘTEGO IDOLA, i przyswoić sytuację. Tak naprawdę właśnie ten mechanizm jest dla mnie powodem takiego zainteresowania tą sprawą; na własne oczy widzę jak działa mechanizm sekciarski i jest to ciekawe.
a co kurwa magazynier na galowo ma siedzieć i gadać do siebie, widocznie ma luźnego szefa

Dodano po 43 sekundach:
polak wraca ze swojego open space'u, widzi kogoś kto ma lepiej i nie może z zazdrości
Obrazek
resurrection

@resurrection myslisz ze grande wpuscilby obcego typa do domu na chate ?
XD

Nie muszę myśleć, bo widzę -- no kurwa, wpuścił :dunno: Chłopy sobie tak wmawiają, że wierzą, że detektyw został wynajęty, żeby odnaleźć Grande, zajechał pod adres, co znalazł w internecie, ZASTAŁ TAM MAGAZYNIERA, ale mimo to, odbył z nim całą rozmowę, cały czas OMYŁKOWO MYŚLĄC, że to jednak jest Grande... Magazynier przyznaje się do współpracy w 2020r., jego data przypadkowo zgadza się ze sprawą na którą są papiery w internecie na nazwisko Grande XD, a jednocześnie okazuje się, że też prowadzi kanał na YouTube, bo tekst detektywa o filmikach wcale go nie dziwi :bag: :dunno: :rotfl:

Dobra, czekam na rozwój wydarzeń i nie dyskutuje już, bo chyba prowo XD
Ostatnio zmieniony 26 sty 2026, 19:24 przez resurrection, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

@SWN niezle fikoly robisz, zeby tylko nie przyznać ze twoj idol i bozek okazal sie rozjebusem
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Dorzuciłeś zdjęcie z innej perspektywy jakby to miał być game changer, tylko co z tego, skoro też jest zablurowane, bo nie chcą pokazać kto tam był xD

Zdążyłem zapisać przed tym jak edytowałeś posta: https://imgur.com/a/dT7EGk5

resurrection pisze: 26 sty 2026, 19:16 Magazynier w dresach z dupeczką (nie zapominajmy, że to kobieta otworzyła drzwi)
No a w czym ma pakować zamówienia? W chinosach czy spodniach od garnituru? Drzwi otworzyć mógł ktokolwiek, najwidoczniej siedzi tam więcej niż jedna osoba :dunno:
resurrection pisze: 26 sty 2026, 19:16 ma owoce na stole, ręczniki papierowe, porozrzucane ciuchy
Zabawne, bo dokładnie takie same rzeczy znajdziesz u mnie w robocie, a jak powiedziałem - pracuje na izbie lekarskiej i nie przeszkadza to, żeby walało się pełno zużytych ręczników i chusteczek zostawionych przez ochrone.
resurrection pisze: 26 sty 2026, 19:16 Tak swoją drogą, to szczerze sobie myślę, że to straszne, że internet już tak odrealnił młodych ludzi i wkręcił w te reżyserowane akcje pod content, że widząc tę sytuację z Grande, nie mogą przestać wymyślać jakichś alternatywnych historii, odłączyć emocje i spojrzeć na typa obiektywnie, a nie jak na SUPER OGARNIĘTEGO IDOLA, i przyswoić sytuację.
No to właśnie patrzę obiektywnie i widzę:

- dostałem zablurowane nagranie gdzie zamazana jest nie tylko twarz, ale też głos, skąd mam wiedzieć kto tam jest??
- detektyw nie musiał się nawet starać ze znalezieniem adresu, bo latał w filmiku już parę lat i wskazywał na nim ADRES FIRMY
- kot wyraźnie łasi się do detektywa, wszystko wskazuje że już wcześniej go znał

Nie łykam w ciemno jak pelikan gotowej gadki "macie tutaj filmik, to na pewno on, do tego na 100% konfident bo macie tutaj zdjęcie połowy jakiejś zmiętej kartki zapełnionej wydrukowanym tekstem" :lol:

Dodano po 1 minucie 50 sekundach:
+ dobrze zauważył @ART, nikt normalny nie wpuściłby od tak zamaskowanych typów do siebie na chate, a to klity w której mają studio i magazyn co im zależało jako pracownikom

+ chciałem znaleźć oświadczenie detektywa na instagramie, ale...JEST UKRYTY :lol: czego się boi??
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
resurrection

Nie muszę myśleć, bo widzę -- no kurwa, wpuścił :dunno: Chłopy sobie tak wmawiają, że wierzą, że detektyw został wynajęty, żeby odnaleźć Grande, zajechał pod adres, co znalazł w internecie, ZASTAŁ TAM MAGAZYNIERA, ale mimo to, odbył z nim całą rozmowę, cały czas OMYŁKOWO MYŚLĄC, że to jednak jest Grande... Magazynier przyznaje się do współpracy w 2020r., jego data przypadkowo zgadza się ze sprawą na którą są papiery w internecie na nazwisko Grande XD, a jednocześnie okazuje się, że też prowadzi kanał na YouTube, bo tekst detektywa o filmikach wcale go nie dziwi :bag: :dunno: :rotfl:
I co, z magazynierem gadali przez ten cały czas, tak? XD
Ten detektyw nie rozpoznał, że to jednak nie Grande, tylko pan Zenek, co przyjeżdża paczki wysłać i go męczył tam, tak? XDDD

Już po wybuchu całej tej sprawy ten detektyw dalej utwierdza wszystkich w przekonaniu, że to Grande, ale to jednak pan Zenek i okaże się na końcu, że detektyw chciał zrobić sztuczną aferę, żeby dostać walkę w Fame MMA

Dodano po 34 sekundach:
Wyobrażasz sobie takiego detektywa??? XD Co kasę wziął od klienta, pojechał, nakręcił magazyniera i zadowolony??? XD

Kurwa, Benny Hill. Nie wierzę
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

resurrection pisze: 26 sty 2026, 19:30 I co, z magazynierem gadali przez ten cały czas, tak? XD
Ten detektyw nie rozpoznał, że to jednak nie Grande, tylko pan Zenek, co przyjeżdża paczki wysłać i go męczył tam, tak? XDDD
Jeden stosunkowo młody chłop, drugi stosunkowo młody chłop, fryzury średnio podobne.

A teraz odstaw na chwile gotową narracje jaką ci podstawiają i pomyśl - po co detektyw zapytał gościa o dowód? Właśnie dlatego, że miał wątpliwości i chciał się upewnić, porównać zdjęcie itd. Po co miałby pytać Grande o dowód wiedząc że to Grande?
resurrection pisze: 26 sty 2026, 19:30 Już po wybuchu całej tej sprawy ten detektyw dalej utwierdza wszystkich w przekonaniu, że to Grande
Jeśli wrzucanie zablurowanych stopklatek jak z twojego ostatniego posta ma być utwierdzaniem to xdd
resurrection pisze: 26 sty 2026, 19:30 Wyobrażasz sobie takiego detektywa??? XD Co kasę wziął od klienta, pojechał, nakręcił magazyniera i zadowolony??? XD
No właśnie tłumaczę że średnio zadowolony, bo aż ukrył instagrama, a zleceniodawca (o ile był) nie chce się oficjalnie przyznać, bo wie że wyszła popelina XD

https://www.instagram.com/detektyw_miklaszewski/

Wołajcie detektywa i Bonusa o niepociętą, nieocenzurowaną wersje, wtedy będziemy mogli zacząć gadać na poważnie...
resurrection

A teraz odstaw na chwile gotową narracje jaką ci podstawiają i pomyśl - po co detektyw zapytał gościa o dowód? Właśnie dlatego, że miał wątpliwości i chciał się upewnić, porównać zdjęcie itd.
Tak, dokładnie - i po tym, jak sprawdził, że to jednak pan Zenek, postanowił go zapytać o współpracę w 2020r. i jeszcze się z nim kłócił o to, żeby się dogadać, CHYBA ŻE PAN ZENEK PRZEPROSI ZA TE VIDEO CO NAGRYWAŁ :dunno:

A pan Zenek udawał Grande, cały czas niczemu nie zaprzeczając :crazy:
Jeśli wrzucanie zablurowanych stopklatek jak z twojego ostatniego posta ma być utwierdzaniem to xdd
Chłop chodzi po mediach i staje się to powoli viralem; już Konopski nagrał na ten temat odcinek. I on całe dobre imię swojej firmy stawia teraz właśnie na fejkowej historii, którą dogadał z magazynierem Grande, żeby taką inscenizację zrobili -- czy jak to niby miało wyglądać, ta cała akcja? XD Jak sobie ją tłumaczysz, co tam zaszło? XD
Wołajcie detektywa i Bonusa o niepociętą, nieocenzurowaną wersje, wtedy będziemy mogli zacząć gadać na poważnie...
Detektyw nie będzie chciał ryzykować swoją licencją, bo nie może pokazać publicznie nagrania prywatnej osoby, z jej prywatnego mieszkania. On na pewno tego nie udostępni.

A tymczasem Grande sprytnie w swoich oświadczeniach ani nie zaprzecza, ani nie potwierdza; i w ten sposób dalej utrzymuje swoich fanów w walce o jego dobre imię.
ODPOWIEDZ