Pokahontaz / Fokus I Rahim

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Jumsky

Re: Pokahontaz / Fokus I Rahim

Post autor: Jumsky »

Mam wrażenie, że od kilku ładnych lat oni nagrywają cały czas jeden kawałek. Teraz sprawdziłem i jestem w szoku, że oni mają tyle albumów wydanych, ja zatrzymałem się na "Recepturze". Co ich słyszę to mam wrażenie, że jedno i to samo biadolenie. Tak btw to Kara w tym tracku pasuje jak Zenek Martyniuk do Cannibal Corpse, no ni chuja mi to nie bangla
Obrazek
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

mogliby wziąc OG Kamkę i nagrać album jako Paktofonika
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Kamka nie słyszała nigdy o Rahimie i Fokusie.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
edenmar

Post autor: edenmar »

Piroks pisze: 23 sty 2026, 16:38 najlepszą zwrotkę ze wszystkich dała Kara
koniec świata, ale to prawda
Awatar użytkownika
Soob

Post autor: Soob »

Zajebisty kawałek. Osoby hejtujący to strzelam, że rocznik 2010 są i powtarzają frazesy, bo mówić, że oni nic ciekawego nie nagrali przez 20 lat to grubo trzeba mieć odklejone xD

Kara zajebiście. Ciężko znaleźć laskę na scenie lepiej rapującą od niej obecnie chyba.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Young Leosia
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
DjPendzel

Post autor: DjPendzel »

J.wors

Fagata

Kotolga

Bambi
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Soob pisze: 24 sty 2026, 10:42 Zajebisty kawałek. Osoby hejtujący to strzelam, że rocznik 2010 są i powtarzają frazesy, bo mówić, że oni nic ciekawego nie nagrali przez 20 lat to grubo trzeba mieć odklejone xD

Kara zajebiście. Ciężko znaleźć laskę na scenie lepiej rapującą od niej obecnie chyba.
Ty tak na poważnie?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Kysys

Post autor: Kysys »

Soob pisze: 24 sty 2026, 10:42 Zajebisty kawałek. Osoby hejtujący to strzelam, że rocznik 2010 są i powtarzają frazesy, bo mówić, że oni nic ciekawego nie nagrali przez 20 lat to grubo trzeba mieć odklejone xD

Receptura była spoko albumem, Rekontakt z 2012 roku po długiej przerwie był słabym albumem, Reversal miał spoko single jak W Ruch, Habitat czy Przestań (Remix), następnie REset to momenty jak utwory Nowy Rodział czy 404 z Kalibrem. Ostatnia płyta Poka "Renesans" nawet mi się podobał ze względu na bity Magiery i single które nawet siadały. Jeśli chodzi o nowy singiel to utwór raczej na jeden odsłuch góra dwa i do zapomnienia.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

kurwa ale ten duet to jest żerowanie na ludziach dla których kinematografia jest najlepszym albumem. na ludziach z podejściem typu te nowe wyjce na "audiotiunie" nie maja przekazu. rahim na tym kawałku z karą ma tak wkurwiającą manierę w głosie, że chciałem wyłączyć po wersie. z fokusa zwrotki nie zapamiętałem nic. a karą to było słuchanie zwrotki kary. na której też poległem
dziwki basen i machanie kutasem
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Rahim jak to on niepoczytalny za czyny swe odpowiedzialny
Fokus zapomniał że takie rymy sie składało w 2010
Kara props
Jebać fagate
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Całkiem spore wyświetlenia to robi jak na numer Pokahontaz Fokus & Rahim, 100 koła już ponad
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
Pteh

Post autor: Pteh »

Kysys pisze: 24 sty 2026, 19:12 Receptura była spoko albumem, Rekontakt z 2012 roku po długiej przerwie był słabym albumem, Reversal miał spoko single jak W Ruch, Habitat czy Przestań (Remix), następnie REset to momenty jak utwory Nowy Rodział czy 404 z Kalibrem. Ostatnia płyta Poka "Renesans" nawet mi się podobał ze względu na bity Magiery i single które nawet siadały. Jeśli chodzi o nowy singiel to utwór raczej na jeden odsłuch góra dwa i do zapomnienia.
To oni aż tyle tego najebali razem? :shock:

Fokus to kojarzę, że się tam miotał solowo raz lepiej raz gorzej, a raz przekurwatragicznie, ale myślałem, ze po recepturze to max 1 album wspólny (ktory kojarzę z jakichś pojedynczych singli), a tu widzę, że się chłopaki rozkręcili xD

A numer chujowy i podbijam, ze Kara najlepiej, no ale nie wiem czy jest to jakies wybitne osiagniecie w tym przypadku
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Zajebisty rebranding w Fokus i Rahim z Pokahontaz, co za banda cwela. Jak dla mnie powinni się nazywać Seba i Wojtas i grać po weselach.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

gods bidness pisze: 26 sty 2026, 21:25 Zajebisty rebranding w Fokus i Rahim z Pokahontaz, co za banda cwela.
Jak dla mnie powinni się nazywać Seba i Wojtas i grać po weselach.
niech ktos pokoloruje wielokrotne (ja nie umiem slucham wyjcow na autotune)
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Mogli w sumie jak sokol oglosic ze to ich debiut, albo ze pierwszy album po rozpadzie pokahontaz
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Fokus i Rahim po raz pierwszy w duecie, bez żadnego zespołu!
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

rahim w koncu bez zespolu?
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Kysys

Post autor: Kysys »

Pteh pisze: 26 sty 2026, 19:09
Kysys pisze: 24 sty 2026, 19:12 Receptura była spoko albumem, Rekontakt z 2012 roku po długiej przerwie był słabym albumem, Reversal miał spoko single jak W Ruch, Habitat czy Przestań (Remix), następnie REset to momenty jak utwory Nowy Rodział czy 404 z Kalibrem. Ostatnia płyta Poka "Renesans" nawet mi się podobał ze względu na bity Magiery i single które nawet siadały. Jeśli chodzi o nowy singiel to utwór raczej na jeden odsłuch góra dwa i do zapomnienia.
To oni aż tyle tego najebali razem? :shock:

Fokus to kojarzę, że się tam miotał solowo raz lepiej raz gorzej, a raz przekurwatragicznie, ale myślałem, ze po recepturze to max 1 album wspólny (ktory kojarzę z jakichś pojedynczych singli), a tu widzę, że się chłopaki rozkręcili xD

A numer chujowy i podbijam, ze Kara najlepiej, no ale nie wiem czy jest to jakies wybitne osiagniecie w tym przypadku
Jeszcze po drodze Fokus

Zrobił 3 solowe albumy „Alfa i Omega” , „Prewersje” i „Arogant EP” no i Pijanych Powietrzem z Śliwką.

Natomiast Rahim zrobił jedno solo „Podróże Po Amplitudzie” jeden Remix album solo „Amplifikacja” płyty w duecie z L.U.C i Buką. Projekt ARKanoid z Kleszczem i Abradabem. No i zrobił dwa albumy producenckie „Experyment Psyho” i „DynamoL” no i jeszcze ten 3xKlan z początku.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

Fokus jeszcze zrobił techno
ODPOWIEDZ