Pokahontaz / Fokus I Rahim
Re: Pokahontaz / Fokus I Rahim
Mam wrażenie, że od kilku ładnych lat oni nagrywają cały czas jeden kawałek. Teraz sprawdziłem i jestem w szoku, że oni mają tyle albumów wydanych, ja zatrzymałem się na "Recepturze". Co ich słyszę to mam wrażenie, że jedno i to samo biadolenie. Tak btw to Kara w tym tracku pasuje jak Zenek Martyniuk do Cannibal Corpse, no ni chuja mi to nie bangla

- marmolad_k2
Kamka nie słyszała nigdy o Rahimie i Fokusie.
Zajebisty kawałek. Osoby hejtujący to strzelam, że rocznik 2010 są i powtarzają frazesy, bo mówić, że oni nic ciekawego nie nagrali przez 20 lat to grubo trzeba mieć odklejone xD
Kara zajebiście. Ciężko znaleźć laskę na scenie lepiej rapującą od niej obecnie chyba.
Kara zajebiście. Ciężko znaleźć laskę na scenie lepiej rapującą od niej obecnie chyba.
- marmolad_k2
Young Leosia
J.wors
Fagata
Kotolga
Bambi
Fagata
Kotolga
Bambi
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
Ty tak na poważnie?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Receptura była spoko albumem, Rekontakt z 2012 roku po długiej przerwie był słabym albumem, Reversal miał spoko single jak W Ruch, Habitat czy Przestań (Remix), następnie REset to momenty jak utwory Nowy Rodział czy 404 z Kalibrem. Ostatnia płyta Poka "Renesans" nawet mi się podobał ze względu na bity Magiery i single które nawet siadały. Jeśli chodzi o nowy singiel to utwór raczej na jeden odsłuch góra dwa i do zapomnienia.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
kurwa ale ten duet to jest żerowanie na ludziach dla których kinematografia jest najlepszym albumem. na ludziach z podejściem typu te nowe wyjce na "audiotiunie" nie maja przekazu. rahim na tym kawałku z karą ma tak wkurwiającą manierę w głosie, że chciałem wyłączyć po wersie. z fokusa zwrotki nie zapamiętałem nic. a karą to było słuchanie zwrotki kary. na której też poległem
dziwki basen i machanie kutasem
- oKulTywowany
Rahim jak to on niepoczytalny za czyny swe odpowiedzialny
Fokus zapomniał że takie rymy sie składało w 2010
Kara props
Jebać fagate
Fokus zapomniał że takie rymy sie składało w 2010
Kara props
Jebać fagate
This page is no longer available.
Całkiem spore wyświetlenia to robi jak na numer Pokahontaz Fokus & Rahim, 100 koła już ponad
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
To oni aż tyle tego najebali razem?Kysys pisze: ↑24 sty 2026, 19:12 Receptura była spoko albumem, Rekontakt z 2012 roku po długiej przerwie był słabym albumem, Reversal miał spoko single jak W Ruch, Habitat czy Przestań (Remix), następnie REset to momenty jak utwory Nowy Rodział czy 404 z Kalibrem. Ostatnia płyta Poka "Renesans" nawet mi się podobał ze względu na bity Magiery i single które nawet siadały. Jeśli chodzi o nowy singiel to utwór raczej na jeden odsłuch góra dwa i do zapomnienia.
Fokus to kojarzę, że się tam miotał solowo raz lepiej raz gorzej, a raz przekurwatragicznie, ale myślałem, ze po recepturze to max 1 album wspólny (ktory kojarzę z jakichś pojedynczych singli), a tu widzę, że się chłopaki rozkręcili xD
A numer chujowy i podbijam, ze Kara najlepiej, no ale nie wiem czy jest to jakies wybitne osiagniecie w tym przypadku
- gods bidness
Zajebisty rebranding w Fokus i Rahim z Pokahontaz, co za banda cwela. Jak dla mnie powinni się nazywać Seba i Wojtas i grać po weselach.
niech ktos pokoloruje wielokrotne (ja nie umiem slucham wyjcow na autotune)gods bidness pisze: ↑26 sty 2026, 21:25 Zajebisty rebranding w Fokus i Rahim z Pokahontaz, co za banda cwela.
Jak dla mnie powinni się nazywać Seba i Wojtas i grać po weselach.
- marmolad_k2
Fokus i Rahim po raz pierwszy w duecie, bez żadnego zespołu!
Jeszcze po drodze FokusPteh pisze: ↑26 sty 2026, 19:09To oni aż tyle tego najebali razem?Kysys pisze: ↑24 sty 2026, 19:12 Receptura była spoko albumem, Rekontakt z 2012 roku po długiej przerwie był słabym albumem, Reversal miał spoko single jak W Ruch, Habitat czy Przestań (Remix), następnie REset to momenty jak utwory Nowy Rodział czy 404 z Kalibrem. Ostatnia płyta Poka "Renesans" nawet mi się podobał ze względu na bity Magiery i single które nawet siadały. Jeśli chodzi o nowy singiel to utwór raczej na jeden odsłuch góra dwa i do zapomnienia.
Fokus to kojarzę, że się tam miotał solowo raz lepiej raz gorzej, a raz przekurwatragicznie, ale myślałem, ze po recepturze to max 1 album wspólny (ktory kojarzę z jakichś pojedynczych singli), a tu widzę, że się chłopaki rozkręcili xD
A numer chujowy i podbijam, ze Kara najlepiej, no ale nie wiem czy jest to jakies wybitne osiagniecie w tym przypadku
Zrobił 3 solowe albumy „Alfa i Omega” , „Prewersje” i „Arogant EP” no i Pijanych Powietrzem z Śliwką.
Natomiast Rahim zrobił jedno solo „Podróże Po Amplitudzie” jeden Remix album solo „Amplifikacja” płyty w duecie z L.U.C i Buką. Projekt ARKanoid z Kleszczem i Abradabem. No i zrobił dwa albumy producenckie „Experyment Psyho” i „DynamoL” no i jeszcze ten 3xKlan z początku.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
- TooMuchSmoke
Fokus jeszcze zrobił techno