[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

forcerfromdesert

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: forcerfromdesert »

2rzyn pisze: 24 sty 2026, 22:57 Ale co ty pierdolisz ze ja ksywek slucham xD jak sam napisalem ze nigdy nie bylem super fanem mesa i nie mam jego dyskografii na polce.

Dżizas kurwa co tu za ludzie nalurwiaja posty xD
Łopatą tlumaczuc trzeba

Jakbym ksywek sluchal to dzis rano bym sobie nie puszczal tedego swiat zwariowal w 23 lara obok tede to frajer kuuuuuhwa
Rozszczepienie duszy, rozdwojenie jaźni
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Słuch po prostu
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

To sie moze doedukuj turzyn z jego dyskografii bo piejesz nad nim kurwa jakby tutaj wyzyny hip hopa osiagal a sam zapierdolil taki regres przez 15 lat, ze jedyne co go rozni z Jackiem to to ze Tede wie ze jako raper jest skonczony wiec napierdala jakies dzikie harce na festynach w Lubulskim, a ten udaje wybitnego artyste, zapominajac ze jego artyzm konczy sie na szybkim, rymowanym mowieniu na bicie.
Awatar użytkownika
2rzyn

No regres jak chuj skoro leci na ostatnich trackach jak zly i robi co chce z bitem wyginajac flow z taka lekkoscia i linijkami ze sam tede zesrany po nocach laduje to sobie do ucha na sluchafonach. Wez sie jebnij w leb bo dajesz takie farmazony jak ten cymbal ktory pisal ze to brzmi jak ai rap :bag:

Ale props ze dodales ze tede jest skonczony jako raper
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Jak to jest, że kiedy ktoś nazwie cię debilem, lecisz spłakany do moderatorów, ale twoje wyzywanie innych od cymbałów, zjebów, głuchych, głuchych gejów (???) i polecanie im jebnięcia się w łeb albo podawania sobie końcówy już jest w porządku?
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
2rzyn

No jebnij sie w leb to nie wyzwisko tylko dobra rada jak żeś przygłuchy
Zglaszam tylko jak ktos mnie zglosi

Cos ci jeszcze wytlumaczyc? Wolisz porownania z restauracja?
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

2rzyn pisze: 24 sty 2026, 23:15 Zglaszam tylko jak ktos mnie zgłosi
?
Tylko dzisiaj rozjebales się na dwóch userow, którzy nigdy cię nie zgłosili
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Bane

Hahahahahaha.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
2rzyn

Ale skad mam wiedziec kto mnie zglosil.zglosilem posty podpadajace pod ren sam paragraf zeby cie sprawdzic co odpierdolisz. Nie wiem czy ty czy ktos madrzejszy wyjebal wszystkie zdjevia mesa z ostatnich stron gdzie to mozna bylo okreslic spamem i utrudnianiem przegladania , jednak warnow brak.

Skad mam wiedziec kto mnie zglosil. Ty bez przypalu przyfrajerzyles piszac dokladnie za co kogo zglaszam.
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

@@2rzyn i jego przerośnięte ego. Wyrocznia, która będzie całemu światu mówić kto jest głuchy, a kto nie. Rozjebał się i teraz się gęsto tłumaczy niczym rzępolak w wywiadach. :sleep:
Awatar użytkownika
Krew

Sam się jebnij baranie, ja w przeciwienstwie do Ciebie mam plyty Mesa na polce, i wiem jak ten typ potrafil rapować, jest lepszy od Jacka, ok, ale ja chce beefu ja chce by Mes mial delivery jak w "My" flow jak w "Otwarcie" i zajebal refren jak w "studio scena łóżko" a nie kurwa Tedeeee to fraajeeer jakims pizdowatym glosikiem rodem z pop hitu wczesnych dwutysiecznych. Niech robi mieso jak zaczal beef albo niech zamknie ryj bo go stary cep porozkladal tym swoim zdechnietym gardlem jak kundla, no kurwa Karramba dal lepszy diss niz Mes dotychczas
Awatar użytkownika
Bane

2rzyn pisze: 24 sty 2026, 23:15 Zglaszam tylko jak ktos mnie zglosi

Cos ci jeszcze wytlumaczyc?
2rzyn pisze: 24 sty 2026, 23:15 Ale skad mam wiedziec kto mnie zglosil.zglosilem posty podpadajace pod ren sam paragraf zeby cie sprawdzic co odpierdolisz.
Chciałem spytać, czy ty naprawdę jesteś taki głupi, czy to tylko jakiś eksperyment społeczny, którego być może nie rozumiem (ślepi oraz głusi już tak mają, wiadomo), ale po tym już nie muszę.
Awatar użytkownika
2rzyn

@Krew w no wlasnie nie poskladal tym pustslowiem w ktorym tak sie zapetlil ze powtarzal wersy zapominajac ze juz ich uzyl :rotfl:

Elegancko ze wiesz ze mes jest lepszym raperem. Jestes juz 2 polki wyzej od gluchych fanow. Moze nawet masz z cwierc ucha. Tyle ze jesli chodzi o flow to mes jest w swojej top formie obecnie wiec niech on nie wraca do czasow otwarcia

@Bane jestes jak jaca, znowu nie skumales
Awatar użytkownika
Bane

To wina twojego pisania w zbyt skomplikowany sposób. Za bardzo wyszukane dla plebsu.
Rymekk

Post autor: Rymekk »

Krew pisze: 24 sty 2026, 23:27 ja w przeciwienstwie do Ciebie mam plyty Mesa na polce, i wiem jak ten typ potrafil rapować, jest lepszy od Jacka, ok, ale ja chce beefu ja chce by Mes mial delivery jak w "My" flow jak w "Otwarcie" i zajebal refren jak w "studio scena łóżko" a nie kurwa Tedeeee to fraajeeer jakims pizdowatym glosikiem rodem z pop hitu wczesnych dwutysiecznych. Niech robi mieso jak zaczal beef albo niech zamknie ryj bo go stary cep porozkladal tym swoim zdechnietym gardlem jak kundla, no kurwa Karramba dal lepszy diss niz Mes dotychczas
+1 true story

Tak to piękne pomieszanie z poplątaniem, gdy próbuje się ocenić średniej jakości beef dwóch "wielkich" ksyw łącząc ich kariery z dissami i całą resztą otoczki.
Ja się zgodzę z 2rzynem, że Mes rapowo > Tede, jeśli mowa o talencie stricte muzycznym, ale co z tego, jak też krew mnie zalewa, bo mięcha w tych dissach brak. I Ten Typ przekombinował, nie postawił kropki nad i i ogólnie zamiast być prawdziwym wojownikiem to sprawia wrażenie zakompleksionego artysty, który na siłę z marnym skutkiem próbuje udowodnić, że jego sztuka to sztuka, a Tede to frajer :dunno:

A tak swoją drogą to piękny wieczór był, gdy ślizgawka była donejtowana na strimie, a potem te dissy wyszły o północy :lol: zwłaszcza, że w ogóle się nie spodziewałem obu eventów
Awatar użytkownika
Krew

Ja zawsze uwazalem ze Mes ma duzo wiekszy talent niz Tede, tym bardziej mnie rozpierdala ze on z nim przegrywa beef.
Awatar użytkownika
Wormjot

Post autor: Wormjot »

Krew pisze: 24 sty 2026, 23:49 Ja zawsze uwazalem ze Mes ma duzo wiekszy talent niz Tede, tym bardziej mnie rozpierdala ze on z nim przegrywa beef.
Dobra moze inaczej. RAPOWO - w jakim aspekcie wedlug ciebie tede pokazal sie lepiej niz Mes? (kurwa absolutnie w zadnym)
Treść nie forma
DjPendzel

Post autor: DjPendzel »

Jose pisze: 24 sty 2026, 22:48 a ty czytałeś swoje posty w tym temacie czy tylko je piszesz?

napierdoliłeś z 1000 postów w tym wątku o tym, jaki Tede jest chujowy od nastukafszy, a brałeś od niego flaka z połykiem słuchając... dissu na Wujka Samo Zło
Ty piszesz swoje posty, a czy je czasem czytasz

Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Post autor: Lowrider »

małgorzata thatcherowa potrafiła czasem błysnąć jakimś bonmotem, w biografii jaruzelskiego czytałem, że na mistrzostwach świata w strzelaniu do górników rzuciła being powerful is like winning a beef with tede - if 2rzyn potrzebuje napisać o tym 700 postów, to w chuj nie warto tego czytać
KubbasOG

Post autor: KubbasOG »

Prosba, w chuju mam kto z was kogo zraportowal, gdzie jak i za co

Rapowo, stylowo, technicznie, lirycznie (w jakims sensie, bo argumentow i odpowiedzi dawal za malo), muzycznie (ten bit z wyprowadz psa jest niesamowitym sztosem)

wygral Mes

ale spierdolil to wszystkim innym

czyli klasycznym swoim byciem bufonem, obrazajac ludzi

odpowiadajac miesiacami

wstawiajac zjebane posty na insta

Tede wygral PRowo i tekstowo (o tu wygral na pewno iloscia tekstow i moca punchy)

a muzycznie, lirycznie wszystko inne, przejebal, bo Mes po prostu jest lepszy w te klocki, lepiej sklada, lepiej nazwijmy to komponuje

lepiej sklada calosc w kawalek

na prawde suka, suka 2, wyprowadz psa (poza tym drugim jacek to frajer czy jak to sie tam tytuluje ma fajne linijki, ale na prawde jest mega czerstwy, zwlaszcza ten refren jest kurwa tragiczny, kilka fajnych wersow thats it) maja topowy repeat value, jak slucham kawalkow z beefu i wracam do wiekszosci kawalkow obu stron, tak te Mesa maja mega mocny repeat value i slucha sie ich mega przyjemnie, tych od Tedego oczywiscie tez, ale nie az tak

ja bym to podsumowal ogolnie tak, tu Mes przejebal a nie Tede wygral

i Mes nie potrafil wygrac, a nie Tede go zniszczyl w beefie, bo w swoim artystycznym kunszcie uznal ze jesli zrobil kawalek o 20% lepszy podczas beefu i przez to przesunie czas wydawania odpowiedzi o x czasu to mu pomoze, a mogl wydac szybciej cos o 20% gorszego i itak by go zjadl

bo jest kurwa lepszy w te klocki, tak jak Tede jest lepszy w klocki internetowe prowadzac live, dopierdalajac do pieca w roznych programach (tu tez aspekt ktory wygral)

a to nie oznacza ze Tede jest chujowy, jest gorszy bo

Jesteś debilem ze skillem i w sumie tyle

no w pewnym sensie jest, przez to w sumie przejebal

ale czy przejebal na pewno? sam wracajac do kawalkow zmieniam zdanie co chwile

Dodano po 5 minutach 15 sekundach:
Rymekk pisze: 24 sty 2026, 23:41 Ja się zgodzę z 2rzynem, że Mes rapowo > Tede, jeśli mowa o talencie stricte muzycznym, ale co z tego, jak też krew mnie zalewa, bo mięcha w tych dissach brak. I Ten Typ przekombinował, nie postawił kropki nad i i ogólnie zamiast być prawdziwym wojownikiem to sprawia wrażenie zakompleksionego artysty, który na siłę z marnym skutkiem próbuje udowodnić, że jego sztuka to sztuka, a Tede to frajer :dunno:
Preach, dlatego wlasnie mowie ze bardziej Mes jesli juz to to przejebal, niz Tede wygral
ODPOWIEDZ