Poprawiłemzemsta1kadluba pisze: ↑17 lis 2019, 16:40 [mention]oyche[/mention] w tym temacie najbardziej zjebane posty dawał hejtuję za całość
Kartky
Re: Kartky
No ale kadłubek dobrze napisał xD Też się na początku strasznie w to wczuwałem, a prawda jest taka, że tylko się typowi przysłużyliśmy. Dopóki laska od Euforii nie zabierze głosu, to w sumie Kartky może sobie cicho siedzieć i patrzeć, jak mu cyferki rosną, bo jego fanbase będzie miał wszystko w dupie. Gość ma za sobą takich ludzi, że wybroniliby go nawet, gdyby zobaczył Żabsona posuwającego V i ich oboje zajebał. Lepiej stać z boku i pisać wyważone posty niż dawać się wciągać w tę grę.fpn pisze: ↑17 lis 2019, 16:56Poprawiłemzemsta1kadluba pisze: ↑17 lis 2019, 16:40 [mention]oyche[/mention] w tym temacie najbardziej zjebane posty dawał hejtuję za całość
nie ma dowodów na to, że kartky uderzył jakąś kobietę
nie ma dowodów na to, że hitler wiedział o holokauscie
nie ma dowodów na to, że hitler wiedział o holokauscie
Prawda jest taka, że to czy jej zajebał czy nie to temat poboczny, liczy się to jak mają oboje spierdolony łeb, co słychać na nagraniach i jak chujowy raper z niego.
Takie krótkie podsumowanie.
Takie krótkie podsumowanie.
#kartkydoniszczarky
Ten wilk to jest jakiś trap? Czy identyfikuje się jako mężczyzna? Trochę nie ogarniam.
Ten wilk to jest jakiś trap? Czy identyfikuje się jako mężczyzna? Trochę nie ogarniam.

Mezo i Kasia Wilk - Sacrum
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
- rakieta_rakieta
Wilk ma forme (hehhe) męska więc mowi o sobie jak o wilku
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
"Głos w sprawie zabrała także modelka posługująca się w sieci pseudonimem evilwolfie, która brała udział w kilku teledyskach rapera na początku jego kariery. Na swoim instagramowym profilu zamieściła fragmenty maili, które Kartky otrzymywał od swoich byłych partnerek. W trosce o prywatność ofiar, dane wrażliwe zostały ocenzurowane.
"Przykro mi, że stało się to sprawą medialną, ale nie chcę, by ofiary były dalej niszczone w internecie. W drugim poście wrzucam więc screeny pochodzące ze skrzynki mailowej Kuby i wierzcie mi, że jest to zaledwie wierzchołek góry lodowej. Są ocenzurowane, by chronić prywatność innych ofiar. Jak widzicie po datach, trwa to od wielu lat i spotkało niejedną osobę" - napisała Wilk".
Szokujące są te maile, Kartky jest nieźle popierdolony, szkoda, że dziewczyny wcześniej nie zdecydowały się zgłosić sprawy na policję. Z drugiej strony, jak zobaczyć na reakcję części społeczeństwa, które obwiniają ofiarę, to wcale się nie dziwię. Po takiej traumie kolejną traumą byłoby zeznawanie na policji i opisywanie brudów z prywatnego życia, tym bardziej, że jego ojciec podobno jest wpływową osobą w policyjnych szeregach.
zemsta1kadluba pisze: ↑16 lis 2019, 22:43 Albo Kartky jest gejem który nienawidzi kobiet więc wchodzi z nimi w związki żeby je napierdalac, a rucha się na boku z Przyłu
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
To wcale nie takie niemożliwe. Od tego Przyłu na kilometr wali homo, Kartky też tak naprawdę jest gejem ale tego nie akceptuje co topi w alkoholu(wyrzuty sumienia). Kartek rozgryziony, Kubuś no nie wstydź się.
No wiecie
Spoiler
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
-
dziendobry
kartky to frajer pierdolony , co na to quebo
- KillerCroc
Czemu gdy Kartky bił kobiety to go nie zabiłem?
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Wie ktoś dlaczego nie było jeszcze ŻADNEGO oświadczenia ze strony quequality?
-
TheGreatestGolota
chłopcy jak usłysza że mogą zajebać geja, damskiego boksera oraz syna policjanta i do tego chujowego rapera to rozpłacza sie że szczęścia
On się czuję bezkarny, potrzymajcie mi piwo...
On się czuję bezkarny, potrzymajcie mi piwo...
- chilipvlmer
- sugarhill_notausgang
Jak ktoś ma ochotę sobie podnieść ciśnienie to zapraszam do lektury komentarzy na cgm:
https://www.facebook.com/codziennagazet ... 0908206708
https://www.facebook.com/codziennagazet ... 0908206708
Spoiler
Robert Krawenda nawet jak kogos uderzyl, to po chuj z nim byly, głupie baby
- rakieta_rakieta
o kurwa jaka pogarda. tak samo jak dla każdego kolesia który był na koncercie w łodzi i nie zajebał mu liścia.
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 7:13 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.