HAHAHAHAHA, po tym wpisie widze ze nie byloby sensu z toba dyskutowac na temat flow
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Treść nie forma
No nie warto z Mesowcami to trzeba w ich jezyku, czyli mes to pederasta co rucha transy, a Tede ma genialne flow, fantastyczna technike i punche niczym Tyson w prime, jebac gluchych mesowcow
mes niby tak kozak wirtuoz a prawda jest taka, że w tym beefie, zostawmy płyty i poprzednie dokonania, dostał baty jak szkolna oferma
3 komory i epitafium będą pamiętać wszyscy, a wysrywki mesa, tylko kilku, że niby z dobrym słuchem co nie, no raczej z podobnym zaburzeniem 
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
- marmolad_k2
Zabawne, że fani Mesa cały czas piszą o Tede to frajeeeeer, ale ile było postów o tym drugim utworze? Było z 7 chociaż? CZEGO SIĘ BOICIE RZĘPOLAKI
w obydwu kawałkach zwrotki rozpierdalajamarmolad_k2 pisze: ↑24 sty 2026, 18:09 Zabawne, że fani Mesa cały czas piszą o Tede to frajeeeeer, ale ile było postów o tym drugim utworze? Było z 7 chociaż? CZEGO SIĘ BOICIE RZĘPOLAKI
Treść nie forma
Mes.jest lepszym raperem, ale beef przepierdolił z kretesem, straty wizerunkowe raczej nie do odbudowania.
zajmował się rapowaniem.. to chyba nie widziałeś storek mesa z insta i co on wgl gadał w wywiadachWormjot pisze: ↑24 sty 2026, 16:40
Naprawde myslisz ze Mes przez 3 miesiace zajmowal sie tylko nagraniem dissow na tedego HAHAHAHA? ja mysle, ze ten refren w ogole nie byl napisany ,tylko nawiniety na spontanie juz w trakcie nagrywek. Jedyne w jaki sposob tede wygral ten beef, to wygral go na plaszczyznie PR-owej, ale tu nie chodzi o PR, tylko o jakosc kawalkow, wiec chuj w to kto wychodzi lepiej wizerunkowo, poniewaz raperzy nie maja zajmowac sie PR-em - MAJA ZAJMOWAC SIE RAPOWANIEM.![]()
Skąd ty to wziałeś że Tede kocha nasistów?gods bidness pisze: ↑24 sty 2026, 17:03 Ponoć Tede od 2 dni ostro wkurwiony, zwłaszcza za to powiedzenie mu, że dziewczyna traktuje go jak bankomat i pasują do siebie jak twerk do nazisty. Tede kocha nazistów i się nimi fascynuje - więcej w Paradoksach polskiego rapu, czy jak to tam się nazywa. Piszcie mu kochani na instagramie, że prawdziwy facet nie pozwoliłby sobie na obrażanie jego kobiety i beef is alive.
Z tego samego źródła co jak twierdzisz że siedzie Tede we wszystkich live'ach okołodisowyćh? Każdy inny co ogląda twierdzi inaczej.
Ponoc Tede od dwóch dni ostro wkurwiony?...masz w jego otoczeniu swojego człowieka?
- marmolad_k2
Powiedział mu to ten sam głos, który 2rzyn codziennie słyszy w swojej głowie.
-
forcerfromdesert
spoken pisze: ↑24 sty 2026, 18:16Skąd ty to wziałeś że Tede kocha nasistów?gods bidness pisze: ↑24 sty 2026, 17:03 Ponoć Tede od 2 dni ostro wkurwiony, zwłaszcza za to powiedzenie mu, że dziewczyna traktuje go jak bankomat i pasują do siebie jak twerk do nazisty. Tede kocha nazistów i się nimi fascynuje - więcej w Paradoksach polskiego rapu, czy jak to tam się nazywa. Piszcie mu kochani na instagramie, że prawdziwy facet nie pozwoliłby sobie na obrażanie jego kobiety i beef is alive.
Z tego samego źródła co jak twierdzisz że siedzie Tede we wszystkich live'ach okołodisowyćh? Każdy inny co ogląda twierdzi inaczej.
Ponoc Tede od dwóch dni ostro wkurwiony?...masz w jego otoczeniu swojego człowieka?![]()
Nie chodzi ci o serie absurdów i fragment z nazistami 41:10? Zajawka na adolfaW paradoksach polskiego rapu?
Adolf Hitla bo 88 ten bit ma
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Slava ukranie tez podpinamy pod banderowcow i nazistow czy nie?
-
forcerfromdesert
Ciekawe jak zapatruje się na kontakty bonusa z naziolami.
Swoją drogą -
~ 6 lat temu.Kiedy ktoś blisko ciebie okazuje się pomówiony, to otwiera ci się nóż w kieszeni
I słynne
- może on wcale się nie odkleił, tylko zawsze taki byłBo on by to polubił, ty kosę byś poślubił.
jak ktoś znów poruszy temat poziomów, to niech sobie przemyśli schemat od początku
- mes - szukam atencji, kogo by tu zaczepić
- tede - ki huj co za gamoń, olać
- mes + wini - naćpam się i będę zgrywał chojraka
- tede - a co mi tam, w sumie mogę wykończyć leszcza
- mes - o kurwa, to teraz trzeba odpowiedzieć, co by tu... wiem, najpierw kreska potem... su... suuu sssuuuka
- tede - o mój boże co za dzban, mógłby chociaż stawiać opór
- mes - taaak, tak wam nie siadło, to pa tera
- tede - 3 komory
- mes - ....
- tede - epitafium
- mes - ....
- tede -
- mes -
- tede -
- mes -
- mes - szukam atencji, kogo by tu zaczepić
- tede - ki huj co za gamoń, olać
- mes + wini - naćpam się i będę zgrywał chojraka
- tede - a co mi tam, w sumie mogę wykończyć leszcza
- mes - o kurwa, to teraz trzeba odpowiedzieć, co by tu... wiem, najpierw kreska potem... su... suuu sssuuuka
- tede - o mój boże co za dzban, mógłby chociaż stawiać opór
- mes - taaak, tak wam nie siadło, to pa tera
- tede - 3 komory
- mes - ....
- tede - epitafium
- mes - ....
- tede -
- mes -
- tede -
- mes -
Frajer to zdecydowanie najlepszy diss ze strony Mesa w tym konflikcie, a pozostale 3 (?) są dla przeciętnego słuchacza MUZYKI raczej niestrawne.
Mesa zgubiła arogancja. Po prostu. To był beef dwóch narcyzów, ale to Piotrowi S. zabrakło samokrytyki. Dodatkowo przez cały ten konflikt próbuje nas przekonać- ale to on jest tym złym! Te wywiady u Numera, tłumaczenia, niezła dziecinada.
Wracając do frajera. Lirycznie- ciekawie, oryginalnie- Mes zawsze był topką w tym kraju, jeśli chodzi o władanie słowem. Natomiast pancze są słabe, refren no to klasyka- wypominanie Tedemu po raz setny zeznań na policji, nuda. Chociaż muzycznie ten refren jest naprawdę bardzo dobry.
Podoba mi się energia tego utworu- klasyczny hip hopowy bit, szybkie tempo, od razu skojarzył mi się diss na Mezo, Jak to jest, który miał podobny vibe.
Jak juz zostało napisane- Mes lepszy raper, ale beef przejebał. Mimo iż Frajer to naprawdę dobry diss, to przez poprzednie ludzie już nie traktują go poważnie
Mesa zgubiła arogancja. Po prostu. To był beef dwóch narcyzów, ale to Piotrowi S. zabrakło samokrytyki. Dodatkowo przez cały ten konflikt próbuje nas przekonać- ale to on jest tym złym! Te wywiady u Numera, tłumaczenia, niezła dziecinada.
Wracając do frajera. Lirycznie- ciekawie, oryginalnie- Mes zawsze był topką w tym kraju, jeśli chodzi o władanie słowem. Natomiast pancze są słabe, refren no to klasyka- wypominanie Tedemu po raz setny zeznań na policji, nuda. Chociaż muzycznie ten refren jest naprawdę bardzo dobry.
Podoba mi się energia tego utworu- klasyczny hip hopowy bit, szybkie tempo, od razu skojarzył mi się diss na Mezo, Jak to jest, który miał podobny vibe.
Jak juz zostało napisane- Mes lepszy raper, ale beef przejebał. Mimo iż Frajer to naprawdę dobry diss, to przez poprzednie ludzie już nie traktują go poważnie
Ostatnio zmieniony 24 sty 2026, 19:05 przez Karkovsky, łącznie zmieniany 1 raz.
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
- SieKurwaNieInteresuj
Tego to już po prostu nikt po pierwszym nie słuchałmarmolad_k2 pisze: ↑24 sty 2026, 18:09 Zabawne, że fani Mesa cały czas piszą o Tede to frajeeeeer, ale ile było postów o tym drugim utworze? Było z 7 chociaż? CZEGO SIĘ BOICIE RZĘPOLAKI
13 tysięcy wyświetleń dissu
13 tysięcy
KOMPROMITACJA

13 tysięcy
KOMPROMITACJA

Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
- SieKurwaNieInteresuj
Czyli Mes to już głęboki Underground, mógłby zrobić jakiś indie gfunk dla postaci negatywnie zakręconych jak Turzyn 
jak do tego doszlo nie wieeeeeeesz
skurwiony z gownem gdzies od '07
(imo śmiała teza, bo wg mnie tede juz wczesniej byl jedynie ciekawostka, typu kiedys cos tam)
sugar dziadek, weird pan w różu
ps. polski rap chyba potrzebuje tego beefu do konca swiata, z tempem mesa jest to mozliwe
skurwiony z gownem gdzies od '07
(imo śmiała teza, bo wg mnie tede juz wczesniej byl jedynie ciekawostka, typu kiedys cos tam)
sugar dziadek, weird pan w różu
Spoiler