[beef] Bonus RPK vs Grande Connection

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa

Bonus RPK
41
25%
Grande
53
33%
Obaj przegrywają
68
42%

Liczba głosów: 162

Awatar użytkownika
SieKurwaNieInteresuj

Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection

Post autor: SieKurwaNieInteresuj »

Burak pisze: 22 sty 2026, 17:56 Kto to jest odwrócony? Gdzie ten filmik można obejrzeć albo co na nim można było zobaczyć?

Btw komentarz grande pod filmikiem z mieszkania na Ig hiphopnonstop
Obrazek
I pisze komentarze kutas na Instagramie zamiast filmik dodawać

Co za grzyb :bag:
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

ty myślisz że taki filmik się w 5 minut z telefonu z ręki nagrywa?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

ugulem to chujowy ten beef, wyszedl juz diss i akcja detektywistyczna udokumentowana na video a my dalej nie wiemy czemu bonus nie wstydzi sie brania nazioli do klipow, moze wyjasnienie tego watku bedzie dodawane do preorderu jakiegos nadchodzacego musicalu ciemnej strefy tak zeby tylko fani mieli dostep do prawdy ale beda musieli za nia zaplacic bo w koncu bonus zainwestowal w detektywa
Nie sledzilem grande wiec nie za bardzo rozumiem dlaczego ludzie mysla ze on mieszkal w penthousie na ksiezycu i ruchal sydney sweeney i ze jest wilkiem z wall street a nie jakims randomowym piotrkiem z lublina co sobie nagrywa filmiki gdzie daje swoje opinie o raperach ale no widac ze wielu potrzebowalo sie o tym dowiedziec i dziekujemy bonusowi za mozliwosc udowodnienia nam tego bo bez tego moze jeszcze ktos by niedowierzal (zreszta to nie ma w ogole znaczenia w tej calej sprawie kim jest kurwa grande wiec to jeszcze bardziej sie doklada do pojebania tej calej sytuacji :lol: )
Chuj mnie to obchodzi ale komentowac moge
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
Pomiot_Liryczny

Post autor: Pomiot_Liryczny »

Burak pisze: 22 sty 2026, 18:07 ty myślisz że taki filmik się w 5 minut z telefonu z ręki nagrywa?
filmik w stylu Grande Connection w 5 minut :rotfl:
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło :crazy: :oops:
Awatar użytkownika
SieKurwaNieInteresuj

Post autor: SieKurwaNieInteresuj »

Nie no myślę że w 4.5 minuty na spokojnie realizację opierdolisz
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Hej Twardzielu, w dzisiejszym materiale powiem ci czemu dałem swój dowód komuś kto się nie podował za policję i się nie wylegitymował
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
TrifeLife

Post autor: TrifeLife »

Nie wiem, kim jest Odwrócony dokładnie, przedstawia się jako były gangster, chyba z Górnego Śląska.

https://www.facebook.com/story.php?stor ... cale=pl_PL

Jedno, co mu trzeba przyznać, że całą robotę zrobił i dobrze to wszystko przekminił.
Gdybym to ja bym był Grande, to po tym dissie Bonusa bym przynajmniej posprzątał mieszkanie, bo skoro Bonus mu cisnął od rozjebusów, to musiał się liczyć, że już wie kim on jest. Bonus nie jest aż takim idiotą, żeby mu lewe afery kręcić w takiej sytuacji. Także skoro wiedział Bonus, to i jeszcze kilka nieżyczliwych osób też mogło.
Awatar użytkownika
hexxxen

Post autor: hexxxen »

Dodano po 1 minucie 18 sekundach:
O co chodzi z tym Odwróconym? Ominęło mnie to, co o Grande mówił?
[/quote]

osobne uniwersum, ogólnie w skrócie chłop od 10 lat wyciąga hajs od ludzi na swoje urojenia na temat osoby Pershinga poprzez zbieranie na jakiś książki i inne takie rzeczy, ja jestem w szoku, ze ktoś się na to jeszcze lapie, bo weryfikacja urojeń tego typa to jakieś dwie minuty szukania w google, to jest ciężko zaburzony mitoman, w realnym życiu ścigany obecnie listem gończym za alimenty, wyżej padło, ze niby kiedyś tam juz grande został przez niego rzekomo rozkminiony :lol: polecam wpisać daniel kowalski odwrócony w google, ale od razu mówie że to srogie piguły i przypadek dla psychiatry, bo widzę, że ostatnio nawet twierdził, że jest zaginionym synem pershinga hah
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Reup powyższego filmiku poza fejsbukiem:

jeszcze nie oglądałem ale już się za to zabieram

Dodano po 35 minutach 15 sekundach:

Lewe afery Grandemu są kręcone czy też nie lewe? Hmm 🤔

Dodano po 1 minucie 32 sekundach:
Obrazek
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

bronek pisze: 22 sty 2026, 18:08 Nie sledzilem grande wiec nie za bardzo rozumiem dlaczego ludzie mysla ze on mieszkal w penthousie na ksiezycu i ruchal sydney sweeney i ze jest wilkiem z wall street a nie jakims randomowym piotrkiem z lublina co sobie nagrywa filmiki gdzie daje swoje opinie o raperach
Po prostu bardzo wielu ludzi przyjmuje jako 100% prawdę to co jakiś nieznany im typ mówi w sieci.

Grande robił z siebie zarobasa i szarą eminencję polskiej sceny rapowej, która pisała teksty największym raperom. Wystarczyło, że mówił, a ludzie mu wierzyli. Jakieś dowody? A po chuj.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
bombastyczny

Post autor: bombastyczny »

Takie farmazony tak naprawdę można wytknąć każdemu chociażby dla sentence/malika/diha o pierdoleniu o ciezkim zyciu i trudnym starcie, po udawanie hustlera przez Belmonmdziaka, i tak by wymieniac bez konca i troche nie czaje przypierdolki ze typ podkoloryzowal niektore sprawy.
LuckyStrike

Post autor: LuckyStrike »

@up

Chodzi o to, że typ podkoloryzował głównie siebie, a finalnie wyszło, że jest zwykłym frajerem. To jeszcze forum hiphopowe? Jak można w ogóle bronić tego pajaca :lol:
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

dobre filmiki nagrywał i jakby samemu nie miał nic za uszami, to by to dobre było i pożyteczne dla sceny
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
LuckyStrike

Post autor: LuckyStrike »

@up

Tak, tak, zwłaszcza te tryhardowe wysrywy, pisane rzekomo w 5 minut :lol:

Jeszcze dorzućmy do tego, jego analizy społeczne i geopolityczne z dupy.

Wyszło, że to zwykły kasztan jest i tyle.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

no te tryhardowe wysrywy i ruska propaganda to dajcie spokój, ale Śliwe np. dobrze wyjaśnił
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
Slatty+

Post autor: Slatty+ »

𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Burak pisze: 22 sty 2026, 19:44 no te tryhardowe wysrywy i ruska propaganda to dajcie spokój, ale Śliwe np. dobrze wyjaśnił
I Buddę
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Oświadczenie dotyczące projektu o zdrowiu psychicznym.

Hej twardzielu,
w związku z tym, że jakieś bydle oskarża mnie o oszustwa i pomawia pragnąc reklamy, chciałem jasno zaznaczyć, że nigdy nikogo nie oszukałem i nie skrzywdziłem. Ten głąb ma na myśli nasz program na temat zdrowia psychicznego pt. „od chodnika do gwiazd” xD. Początkowo miało to być 10 filmów z których 4 zostały opublikowane. Mógłbym opublikować kolejne 6 na tymczasowej platformie i sprawa by była zamknięta. Jednak w trakcie tworzenia tego projektu początkowy pomysł przerodził się w zrobienie książki, która zostanie nagrana na wideo. Już o tym mówiłem. To bardzo czasochłonny proces, który trwa kilka lat. Zwłaszcza, że to musi być zweryfikowana wiedza i metody radzenia sobie. Jak zobaczy to jakikolwiek specjalista to nie będzie miał się do czego przyczepić. Nikt nie pisze książki w rok, chyba że zajmuje się tylko tym, a tu dochodzi jeszcze jej nagranie na wideo. Proces jest na ukończeniu. Ja nie jestem YouTuberem jak twierdzi ta ameba. Bo wrzucanie jednego filmu na 6 miesięcy, który dostaje ograniczenia to nie jest żaden biznes xD. Pracuje nad tym w wolnym czasie.

Nie wyobrażam sobie jak miałbym kogokolwiek oszukać. To co myślę o sobie sam jest dla mnie najważniejsze. Sam wiesz, że odrzucam kampanie reklamowe za kilkaset tysięcy zł i nigdy niczego nie reklamowałem. Gdybym chciał zysku to wystarczyłoby lokowanie produktu. Projekt to jest "chwalebne" przedsięwzięcie.

Nie chciałem wrzucać czegoś na odwal tylko być przekonanym, że każdy kto zamówił uzna to za jedną z lepszych inwestycji w swoim życiu. Nie wrzucę byle czego żeby potem błazny robiły sobie z nas bekę. Szanujmy się XD. Tym osobom, które chciały zwrot, pieniądze zostały zwrócone. Chociaż byłem stratny podatek, bo zwrotu nie dało się wykonać przez tą zwaloną platformę tymczasową i odsyłałem na konto całość. Natomiast inni potraktowali to po prostu jako wsparcie naszej społeczności i na pewno się nie zawiodą.

Do jednego maila straciłem dostęp, a niektóre wiadomości mogły trafić do spamu. Tam przychodzi dużo powiadomień i nie mam czasu wszystkiego sprawdzać. Nie posiadam obsługi klienta. Natomiast strona jest już postawiona. A na projekt łącznie wpłynęło niecałe 20 tysięcy zł, co też już publikowałem. Te pieniądze na taki projekt to jest ułamek kwoty. Jednak doceniam każde wsparcie i dziękuję za zaufanie. Parę istotnych rzeczy wpłynęło na to, że wszystko się wydłużyło, ale ja nie zamierzam się żalić.

Nie pozwólmy jakimś frajerom nas skłócać xD. Ja nie jestem jakąś gwiazdeczką tylko przypadkowym człowiekiem w Internecie tak samo jak i Ty. Mówimy o tym o czym większość myśli ale nie ma odwagi tego powiedzieć na głos. Odwracanie kota ogonem, manipulowanie prawdą i przedstawianie sprawy w fałszywym świetle, nie sprawi, że fakty które wypluwamy stanął się nieaktualne. Najbardziej boli ich fakt, że są jeszcze ludzie, którzy nie robią wszystkiego tylko dla pieniędzy i dużo ryzykują aby tworzyć taką rzeczywistość jaką chcą widzieć i ostrzec parę jednostek przed zejściem na złą drogę.

Na koniec dodam, że wielu się jeszcze zdziwi jak nasi przeciwnicy i ich przydupasy się zbłaźnili XD. Mnie to nie dotyka, bo wiem kim jestem. Prawda wyjdzie na jaw. Tymczasem dajmy patusom się chwilę podniecać xD. Pozdrawiam widzów.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
wryyyyn

Post autor: wryyyyn »

Obrazek

To wygrało :lol:
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

dobra schizofrenia w komciach pod tym postem. tłumaczę sobie to tym, że to chyba beskitu były w młodości jakieś ofiary tyrane przez rycerzy ortalionu z bluzami rpk i stąd tera taka napinka żeby WYJAŚNIĆ ciemną strefę wszelkim kosztem.
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
ODPOWIEDZ