Quebonafide - Krętacz z Ciechanowa mixtape (2025)
Re: Quebonafide - Krętacz z Ciechanowa mixtape (2025)
@VBSW przetlumaczysz nam ten post wyzej?
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
@bronek No chłop pyta czy ma wrzucić mixtejp na serwer czy już ktoś to zrobił
MalinowyJogurt 2
Dziekujemy za tlumaczenie, tak wiec dalej trzeba bo zaden sie nie podjal tego dzialania do tej pory niestety
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- Pomiot_Liryczny
miało być na święta kuhwa
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

kto chce ten mixtape w formacie FLAK jak Tede palec pod budkę, bo za minutkę się wrzuci
Dodano po 6 minutach 32 sekundach:
W sumie to mixtape jest:
https://pixeldrain.com/u/x4XivdxY
żeby pobrać klikasz trzy kropki po prawej na plejerze i pobierz. Jest to prawdziwy Fiflac, a nie jakieś fejki z chomika.
Dodano po 6 minutach 32 sekundach:
W sumie to mixtape jest:
https://pixeldrain.com/u/x4XivdxY
żeby pobrać klikasz trzy kropki po prawej na plejerze i pobierz. Jest to prawdziwy Fiflac, a nie jakieś fejki z chomika.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- Pomiot_Liryczny
a czy ten flac jest z oryginalnej płyty? bo mp3 zmienione na flac to chuja jest warte
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

Full legit, no scam
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
wiem ze to scam ale i tak sciagnalem, szkoda ze nie pociete i nie otagowane tak zebym mogl sobie to zuploadowac na spotka i sluchac ale no burak jest tylko spoko gosciem ze slizgawki a nie goatem jak kuba zeby takie rzeczy od razu ogarnac dla nas czyli jego najlepszych przyjacieli... (ofc dziekuje slicznie za upload na serwery burakson, sto bowdownow dla ciebie)
Gdzie można odsłuchać? Na priv możecie linki podsyłać
jest w moim poście wyżej
to rapowy goat tego nie podzielił na fizyku i w odtwarzaczu jest jeden track przez całą płytębronek pisze: ↑17 sty 2026, 0:36 wiem ze to scam ale i tak sciagnalem, szkoda ze nie pociete i nie otagowane tak zebym mogl sobie to zuploadowac na spotka i sluchac ale no burak jest tylko spoko gosciem ze slizgawki a nie goatem jak kuba zeby takie rzeczy od razu ogarnac dla nas czyli jego najlepszych przyjacieli... (ofc dziekuje slicznie za upload na serwery burakson, sto bowdownow dla ciebie)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- marmolad_k2
No bo tape jest w nazwie, więc trzeba przewijać ręcznie, nie ogarniacie tak prostej symboliki w dziele Geniusza?
Niezla wymowka @Burakson zeby przeniesc odpowiedzialnosc na kogos innego ale to nic ze nie pociales i tak cie kochamy pozdro
Czy kogoś to dziwi, że ten, który skończył karierę nie da o sobie zapomnieć?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- marmolad_k2
Co dwa tygodnie nowy utwór z mikstejpu, a w czerwcu pożegnalny koncert, bo poprzedni odbył się jeszcze przed ostatnim materiałem, jakim był Krętacz.
Czy odpowiedź to Quebonafide?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- marmolad_k2
Dziekujemy faust ze przypominasz nam o jakubonafide, bo sam autor zapomnial nam w swojej manii o samym sobie przypomniec (a z tego co pisze konionowicz to nawet chyba nie mial intencji tego zrobic
) wiec ktos musial za niego to zrobic. Dziekuje tez uzytkownikowi @oldschool za bycie na strazy i wrzucenie kawalka zaraz po jego publikacji (to pewnie w ramach nieprzypominania o atencjuszach celebrytach taka akcja czuwania na wyjscie jego muzyki na streamingach) bo ja jako wielki (mam 1m70) fan bym przegapil
To dzieki wam nigdy nie zapimnimy o wspanialym jakubie z ciechanowa
To dzieki wam nigdy nie zapimnimy o wspanialym jakubie z ciechanowa
Halo Faust wrzuć ten kawałek na Spotify tylko nie wpisuj mnie jako autora, potem powiemy że ja tego nie chciałem żeby ludzie nie gadali, no dobra dzięki cześć
Popi.jaku
i pozniej jeszcze jak cie Faust zapytaja to powiedz obowiazkowo ze to twoj pomysl a nie moj, ci glupi fani to lykna na 100% a my mastermindzi bedziemy spijac smietanke ze streamingow, dogadamy sie pod stolem
Kurde wiedzialem ze Kuba jest przebiegly ale faktycznie przechodzi moje oczekiwania, no jak tu go nie kochac czekam na kolejne odcinki serialu informujcie mnie prosze na bierzaco bo ja nie nadazam za tym wszystkim