niepopularne/kontrowersyjne zdanie o amerykańskim rapie
Re: niepopularne/kontrowersyjne zdanie o amerykańskim rapie
https://youtu.be/5acCXN8xCQQ?si=fCRkqHG8kbx-7OaA
11k wyświetleń pod trackiem z takim bitem xd chyba po prostu ma wyjebane i woli dawać bity czarnuchom z surf gangu i okolic. Chociaż chyba coś dal kendrikowi ale nie wiem bo przecież nie będę skrzata słuchał nawet jakby nagrał na najbardziej anielskim gównie ever
11k wyświetleń pod trackiem z takim bitem xd chyba po prostu ma wyjebane i woli dawać bity czarnuchom z surf gangu i okolic. Chociaż chyba coś dal kendrikowi ale nie wiem bo przecież nie będę skrzata słuchał nawet jakby nagrał na najbardziej anielskim gównie ever
Ale basicowe gówno z generatora, przecież jakby Clams coś takiego zrobił to od razu delete, bo szkoda nawet szuflady z unreleased tracks zaśmiecać, z czym do ludzi 
Z tym do ludzi ze evilgiane oprócz tego ma milion pińcet różnych bitow w większości kosy jak huj a makaroniarz od ponad dekady oprócz 32 levels (które nie jest na poziomie instrumentals/rainforest i też było dawno) daje rocznie 2-3 bity. A ich kolaboracja u earla raczej świadczy o tym że game recognizes game. A i clams pierdow miał sporo xd shes hot albo cold world z instrumentals vol 1 np to przecież insta skip
Weźcie podeslijcie te najlepsze bity evilgainea bo dla mnie to brzmi jak odrzuty sgp z 2016-17
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Evilgiane kozak. Ślizgawka jak zwykle niegotowa.
Najbardziej znany bit to oczywiście:
Dorzucam:
Najbardziej znany bit to oczywiście:
Dorzucam:
przesłuchałem pobieżnie wszystkie te bity co wrzuciliście, ten pierwszy z posta wyżej no jedyny któremu mogę dać uznanie oczami, ale jeśli mówicie, że to jest takie dope asf to uwierzę wam na słowo, może jestem po prostu w tyle.
no i doceniam, że jest tu kreatywny sampling, ale efektywne to to nie jest, a lubię minimalizm w produkcji.
no i doceniam, że jest tu kreatywny sampling, ale efektywne to to nie jest, a lubię minimalizm w produkcji.
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Kobieta zmienną jest.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Należy zmieniać się by jakim jest się pozostać
- ConeyIsland
nic nie warte znajomości po czasie tracą wartość
Jakie swinia taki schab
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
fakty są po to żeby je zmieniać
- scam_sakawa
rodzimy się by żyć, żyjemy by umierać
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
na dwoje babka wróżyła
tylko krowa nie zmienia zdania
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Niggaz4Life jest lepsze niż Straight Outta Compton jako album całościowo. Lepsze bity, lepsze zwrotki, status klasyka wcześniejszej płyty nie powinien wg mnie przesłaniać tego, że to N4L jest poziom wyżej.
soc napewno wiekszy impact na kulture, ale to prawda co piszesz
ja lubie w chuj n4l zwlaszcza produkcyjnie, duzo fajnych dzwiekow/sampli, jest mrocznie i zajebiscie. czuc, ze dre jako mózg i kierownik rozpierdoli, co stało się rok później przy the chronic. no i szkoda, ze doc se rozjebal ten glos, bo ciekawe jakby brzmial na tych bitach.
ja lubie w chuj n4l zwlaszcza produkcyjnie, duzo fajnych dzwiekow/sampli, jest mrocznie i zajebiscie. czuc, ze dre jako mózg i kierownik rozpierdoli, co stało się rok później przy the chronic. no i szkoda, ze doc se rozjebal ten glos, bo ciekawe jakby brzmial na tych bitach.
BOUT IT BOUT IT
oczywiście że niggaz4life lepsze niż straight outta compton
zero kontrowersji. elif4zaggin wpierdala soc tak samo jak 187 um killa wieśniackie eazy duz it