[serial][HBO] Rodzina Soprano / The Sopranos (1999 - 2007)
Moderatorzy: gogi, con shonery
- genocidegeneral
Re: [Serial] The Sopranos
tylko niech pizzy na dach nie wrzuca
Tam, gdzie pesymista widzi okrucieństwo wojny, optymista dostrzega okazję do zadenuncjowania żyda.

z takim to nigdy nie wiadomo
ciekaw jestem czy glut z nosa w scenie w basenie z AJ'em był zauważony czy po prostu przypadkowy i james z tego elegancko wybrnął
Właśnie skończyłem pierwszy raz w życiu to arcydzieło. Jeśli chodzi o przekrój postaci, ich rozwój osobowości i cała ich historia przez te kilka lat to chyba najlepszy serial jaki widziałem.
Jakie są wasze ulubione postacie? Czy jest jakaś, która od początku do końca wzbudzała waszą sympatię?
Jakie są wasze ulubione postacie? Czy jest jakaś, która od początku do końca wzbudzała waszą sympatię?
No ciężko z tym, kazdy z biegiem serialu tracił, bo się okazywalo ze wiekszosc jest jebanymi egoistami i skurwysynami. Kiedyś ulubiona postacia Paulie, ale idealnie sie wpisuje w powyższe. Po ostatnim rewatchu chyba Silvio
Mój ulubieniec to Phil Leotardo. Jego kurwice są przekomiczne i mimo tego, że Sopranos skończyłem oglądać lata temu to do tej pory wracam do kompilacji jego scen
John Sack też śmiesznie się zawsze odpalał 
-
Alberto 11+
- Zbanowany
John Sack tutaj
Spoiler
Jedna z lepszych postaci według mnie. Junior też top
- Rozpierdalator
Skończyłem wczoraj kurde szkoda że już koniec, wspaniały serial
Spoiler
w sprawie zakończenia jestem team, że niby Tony wygrał z Philem i w ogóle ale dalej ma przejebane, bo z bliskich kolegów ma już tylko Paulieg, Melfi go wyjebała i ciągle musi pilnować żeby nie dojechały go służby/wrogowie
w zyciu sa tylko dwie metryki oceniania serialow jedna przed obejrzeniem sopranos druga po
planuję na 40 urodziny zrobić sobie rewatch
Spoiler
po prostu spisali to samo o czym gadali w podcascie czy to coś więcej ?