Tatuaże
Moderator: wrubel
Re: Tatuaże
Nie kumam fazy na tatuaże zwłaszcza u dupek.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
TDW jakieś problemy psychiczne czy skąd taki wpis?
Mój styl życia to Piątkowo
też nie jestem fanem tatuaży, duża część ludzi nie ma w ogóle pomysłu na tatuaż i tatuuje sobie coś znalezione wyszukiwając "tattoo pinterest" w google obraski, i się tatuuje jak bydle, bo tysiące ludzi lata z takimi tatuażami, w ogóle nie jestem fanem tatuażów bez żadnego głębszego znaczenia, wśród narkomanów typowe jest dziaranie sobie struktury chemicznej narkotków, nie jestem święty i ja też przez chwilę myślałem że jakbym się dziarał, to tatuowałbym sobie schemat kety czy DMXu w małym rozmiarze w jakimś ukrytym miejcu, ale szybko otrzeźwiałem i to jest kurwa absolutnie debilny pomysł
w sumie się zesrałem, a to ich skóra ich problem
w sumie się zesrałem, a to ich skóra ich problem
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE JONGMEN
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE JONGMEN
Bardzo ciekawe spostrzeżenia.
Z tatuażami jest jak z hiphopem - 90% chujni, 9% spoko, 1% naprawdę spoko, a że jest moda teraz to też spoko bo moja przyjaciółka tnie becel na tatuowaniu jezusów, dzieci, husarii, kompasów, zegarów, gór i lasów.
Z tatuażami jest jak z hiphopem - 90% chujni, 9% spoko, 1% naprawdę spoko, a że jest moda teraz to też spoko bo moja przyjaciółka tnie becel na tatuowaniu jezusów, dzieci, husarii, kompasów, zegarów, gór i lasów.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Beka, że chyba wróciła moda na te kurwa ala tribale (jak źle opisałem to nie bijcie, chuja wiem o tatuażach poza tym, że większość jest obleśna, a rzadko który zajebisty), coraz częściej na X to widzę.
Przecież za 5 lat to znowu będzie w chuj obciachem, a nawet jak za jakieś 15 ponownie wróci do mody, to taka laska będzie miała 40 lat i wyglądała obleśnie jak te, które teraz mają 40 lat, a tatuowały takie coś 20 lat temu
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Chyba już ludzie tak nie rozkminiaja
Pokolenie młodych osób ma wyjebane i wyglądają jak ostatnia strona zeszytu od przyrki
Jak jest na tym forum ktoś kto nie ma żadnego tatuaż to witam w klubie i przesyłam ci duże elo/pozdro
Pokolenie młodych osób ma wyjebane i wyglądają jak ostatnia strona zeszytu od przyrki
Jak jest na tym forum ktoś kto nie ma żadnego tatuaż to witam w klubie i przesyłam ci duże elo/pozdro
- zemsta1camzata
Duże elo
Tatuaże obleśne oczywiście
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tatuaże obleśne oczywiście
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
2 kolejne dziary zrobione
mam juz 4 (tribal, kotek, [...])
next goal: jakis pokemon; biohazard; I smok na lewej lapie od zgiecia aż pod dlon
imo tatuaze sa git, nie wadzą ani nie jakoś ekscytują, sama mam ciarki wiec, jak się zrobi pierwsza to się zacznie robić kolejne bo to trochę uzależnia, ale generalnie są spoko, nie przepadam za gadaniem ze "na starość zostanie" a co mi tam, będę stara babka z dziarami /shrug
mam juz 4 (tribal, kotek, [...])
next goal: jakis pokemon; biohazard; I smok na lewej lapie od zgiecia aż pod dlon
imo tatuaze sa git, nie wadzą ani nie jakoś ekscytują, sama mam ciarki wiec, jak się zrobi pierwsza to się zacznie robić kolejne bo to trochę uzależnia, ale generalnie są spoko, nie przepadam za gadaniem ze "na starość zostanie" a co mi tam, będę stara babka z dziarami /shrug
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
-
scam_sakawa
Duże elo/pozdro
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
takie coś popełniłem na bliźnie, co slizg mysli?

Spoiler

tout comprendre c’est tout pardonner
wie goed doet, goed ontmoet
wie goed doet, goed ontmoet