King Tomb
-
WesolyJozek
Re: King Tomb
Jesli za pare lat obecni 12-13 latkowie beda mieli w dupie ze jakiś pedał feat onlyfansiara nie pisza sobie tekstów, to taki Tomb bedzie pisał w AI teksty i brał za to wiecej niz samo AI, bo bedzie sie liczyła etykietka "napisal to czlowiek".
może jeśli zwrotki tomba prezentowały jakąś niezwykłą wartość liryczną to miałoby jakąś przyszłość ale jego teksty to taki freestyle-bragga-rap bazujący na prostych grach słownych i podobno są technicznie(nie wiem, nie znam się na tym), więc jest to typ tekstu, z którym czat radzi sobie najlepiej, bo taki rodzaj tekstów jest dość generyczny. poza tym gość ma 40 lat, więc wątpie że nastolatek będzie chciał mieć tekst napisany przez jakiegoś zgreda, który nie wie co w młodzieżowej trawie piszczy. co nie zmienia faktu, że pewnie trochę chętnych się znajdzie, więc jako taki side-hussle imo spoko opcja, koszty są żadne, a może znajdzie się jakiś jeleń, któremu się sieknie zwrotkę w 5 minut.
btw w obecnych czasach większy sens miałaby agencja tworząca od 0 industry-planta (ale to musiałaby być po prostu oddział w majorsie, bo pewnie ciężko byłoby ogarnąć to samemu). w sensie że agencja pisałaby nie jakiś losowy pojedynczy kawałek, tylko projektują wykonawcę jak w rpgu- wybierają określoną stylistykę, pod to bity, wymyślają flow/melodię i piszą cały spójny album z jakimiś charakterystycznymi motywami przewodnimi, tak żeby stworzyć kogoś kto posiada atrapę osobowości wśród zalewu generycznego szajsu. to może być czynnik, który przyciągnie słuchacza
btw w obecnych czasach większy sens miałaby agencja tworząca od 0 industry-planta (ale to musiałaby być po prostu oddział w majorsie, bo pewnie ciężko byłoby ogarnąć to samemu). w sensie że agencja pisałaby nie jakiś losowy pojedynczy kawałek, tylko projektują wykonawcę jak w rpgu- wybierają określoną stylistykę, pod to bity, wymyślają flow/melodię i piszą cały spójny album z jakimiś charakterystycznymi motywami przewodnimi, tak żeby stworzyć kogoś kto posiada atrapę osobowości wśród zalewu generycznego szajsu. to może być czynnik, który przyciągnie słuchacza
- Oportunistycznyebaka
Mnie od tych ghostwritingow bardziej interesuje jak udała się inwestycja Tomba która sie chwalił.
Kto nawinął wersy teoembe chuj ci w gebe?
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
A czemu by nie wygenerować industry planta w AI? Np. zamiast w ogóle chodować jakiegoś ziomka, to zaprojektować np. jakąś babeczke zajebistą dla dzieciaków i niech nawija, koncerty w formie musicali, jakichś filmów animowanych, może nawet niech ma swoja kreskówkę.
Jakby Aria Ariusia nie pokazała twarzy, tylko cały czas pozostała za tym rysowanym hologramem, to byście do teraz się zastanawiali czyj to projekt. O coś takiego mi hodzi tylko w meju.
Jakby Aria Ariusia nie pokazała twarzy, tylko cały czas pozostała za tym rysowanym hologramem, to byście do teraz się zastanawiali czyj to projekt. O coś takiego mi hodzi tylko w meju.
- Pomiot_Liryczny
a chuja tam prawda zazwyczaj, rapować potrafią ci co dużo rapują a ci do dużo rapują dużo dropią
poza tym tomb wcale jakieś ponad przeciętnej nawijki imo nie ma, tekstami nadrabia
poza tym tomb wcale jakieś ponad przeciętnej nawijki imo nie ma, tekstami nadrabia
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

miał w chuj jako nieokrzesany szczyl, lubię sobie przypomnieć ten popis stylu
Spoiler
nikt się tak stylowo nie wypierdalał z bitu jak on
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- scam_sakawa
zajebiste to jest
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Może ktoś wrzucić inne kandydatury w #tombchallenge niż ta z poprzedniej strony? Jak szukam na instagramie wyskakują mi same cosplaye Lary Croft albo urbex z latarkami...
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Spoiler

FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Relacja z Bitwy o Południe. Tomb napisał Fagacie trzy kawałki???
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Co to za ghost, który zdradza komu pisze utwory
A dobra Fagata sama w wywiadzie o tym mówiła, że Tomb jej pisał
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
o jakich ghostach w ogóle mowa w przypadku Fagaty jak jej kawałki mają normalnie zgłoszonych autorów tekstów w zaiksie. Chyba że teoembe walizeczka jeszcze pisał tym typom co są zgłoszeni w zaiksie
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Zarobki Tomba za ghostwriting w zeszłym roku wzrosły o 45% względem 2024 (w 2024 sprzedał jeden kawałek za 100zł, a w 2025 jeden kawałek i jeden fit za 45zł)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Nie no to jest niemożliwe żeby jakiś młody szczupak raper z pokolenia z pomyślał teoembe napisze mi dojebany kawałek pełen punchlinow i zapłaciłby munza to więcej niż 24zl blikiem
jak 24 zł jak mówi że 180 tysięcy, niedługo bootcampy dla ghostwriterow i będzie 18 milionów rocznie
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu