Bambi - Trap or die (5 pkt) Ten Typ Mes - Bukowski (4 pkt) Tede - Ep.itafium (3 pkt) Fisz Emade - 25 (2 pkt) Frosti x ERNE100 - Ewa Farna EP (1 pkt)
2025 ŚLIZGAWKA PLHH PLAYLIST
Bambi - 101 dalmatyńczyków Bambi - Trap or die Bambi - Ruw Bambicze Bambi - Pierwszy Diament Bambi - Fomo Ten Typ Mes - Jeszcze wiele walk Ten Typ Mes - Ksywa to Mes Zabson - Cowabonga Fagata - Wow Bambi - Widziałam już wszystko
RAPER/RAPERKA ROKU
Bambi (3 pkt) Tede (2 pkt) Bedoes (1 pkt)
PRODUCENT ROKU
Francis (3 pkt) Ten Typ Mes (2 pkt) CrackHouse (1 pkt)
DISS ROKU
Bedoes - Hit 'Em Up Bedoes - Helikopter w ogniu Ten Typ Mes - Suka Wini- Przytul Jacka Young Leosia - Dobranoc
WYDARZENIE ROKU
Beef Ten Typ Mes vs Tede
Ostatnio zmieniony 11 sty 2026, 19:00 przez kociao, łącznie zmieniany 4 razy.
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
donGURALesko - ATLAS (5 pkt) Pezet - Muzyka Popularna (4 pkt) Na Pół Etatu - Materiał Krótkometrażowy (3 pkt) Fisz Emade Tworzywo - 25 (2 pkt) Slums Attack - SLUG (1 pkt)
donGURALesko - ATLAS Pezet - Odległość Na Pół Etatu - Zwariuję Fisz Emade Tworzywo - Niemoc Slums Attack - Czarny Skorpion W.E.N.A. & Amatowsky - KRÓL Bonson - Póki to trwa O.S.T.R. - SAM PRO8L3M - Nie bój się bać (feat. Anita Lipnicka) Zeus - Gdy zobaczymy się znów
Taco Hemingway - Latarnie Wszędzie Dawno Zgasły (5 pkt) Żyto - Nowy Dobry Co Nie Spina (4 pkt) Ten Typ Mes - Bukowski (3 pkt) W.E.N.A. & Amatowsky - Wytrych (2 pkt) Pr08l3m - Ex Umbra Ad Libertatem (1 pkt)
WYDARZENIE ROKU
Beef Ten Typ Mes vs Tede
Ostatnio zmieniony 31 sty 2026, 12:00 przez scarz, łącznie zmieniany 2 razy.
Żabson - HOLLYWOOD SMILE (5 pkt) 9P - II (4 pkt) Żyto - Nowy dobry co nie spina (3 pkt) Lemik Golemik - czyste południe (2 pkt) Sentino - APOROFOBIA II (1 pkt)
Tede - Wylotówka Żabson - COWABONGA Okekel - Poczeka 9P - ZASADY Frosti & ERNE100 - Ewa Farna Ziomcy - Idiota Żyto - ART DILER Lemik Golemik - daj mi ten koks Biak - W kółko Ten Typ Mes - KSYWA TO MES
RAPER/RAPERKA ROKU
Żabson (3 pkt) Sentino (2 pkt) Pikers (1 pkt)
PRODUCENT ROKU
Cool P (3 pkt) Karuzelkaaa (2 pkt) Pikers (1 pkt)
DISS ROKU
Ten Typ Mes - Suka Bedoes - Helikopter w ogniu Tede - 64 LAJNY Tede - 88 LAJEN Wini - PRZYTUL JACKA
WYDARZENIE ROKU
Beef Ten Typ Mes vs Tede
Ostatnio zmieniony 31 sty 2026, 18:28 przez CeHaTeHaCe, łącznie zmieniany 2 razy.
TdW pisze: ↑11 gru 2019, 23:28
Chciałbym nominować słowo rondlarz do młodzieżowego słowa roku
Gruby Mielzky - Zaraz wracam (5 pkt) Konrad Brzos/Smokin - Acta Est (4 pkt) Żyto - Nowy dobry co nie spina (3 pkt) Kościey/Jig Magger - So True (2 pkt) Biak - Chwasty (1 pkt)
kotolga - finlandia kotolga - mewa beukot - paola Andrzej Szewczyk - Słabe serce Gruby Mielzky - Może mogłem Konrad Brzos - Zimna fala Żyto - Art dealer Mada x Ryfa - Półbiedy MŁODY ZGRED/PIKERS - ANGST Gruby Mielzku - Baśka
Taco Hemingway - Latarnie wszędzie dawno zgasły (5 pkt)
Ten Typ Mes - Bukowski (4 pkt)
Gruby Mielzky - Zaraz wracam EP (3 pkt)
Żyto - Nowy dobry co nie spina (2 pkt)
Ziomcy - Skarb państwa (1 pkt)
Ostatnio zmieniony 26 sty 2026, 12:05 przez kurator, łącznie zmieniany 2 razy.
HST ,,PAIN INTO POWER CZ. 1″ (5 pkt) Gruby Mielzky - Zaraz wracam (4 pkt) Żyto - Nowy, dobry, co nie spina (3 pkt) Pelson - Linie papilarne EP (2 pkt) donGURALesko - Atlas (1 pkt)
Riskbreakers - Pasja HST - TRYB WALECZNY Mielzky - Timberlandy Mielzky - CMTB Pelson - Co robimy? DGE - Tu i teraz Żyto - Miasto Śpi Ero/Włodi- Czarne Chmury Jakub Jan Bryndal - Kukurydza Shellerini- Po lecie
RAPER/RAPERKA ROKU
Mielzky (3 pkt) Żyto (2 pkt) Jakub Jan Bryndal (1 pkt)
BonSoul - Do picia i mordobicia (5 pkt) Andrzej Szewczyk - Piosenki hip-hopowe LP (4 pkt) donGURALesko - Atlas (3 pkt) Gruby Mielzky - Zaraz wracam EP (2 pkt) Konrad Brzos x Smokin - Acta Est (1 pkt)
BonSoul - Ooo ooo Gruby Mielzky - Baśka Yaro Nie Yaro - Nic od siebie nie chcę Andrzej Szewczyk - Jest OK Andrzej Szewczyk - XXL donGURALesko - Gdzie Jest Hip Hop? Frosti - DZIECI MIASTA Małpa - Święte słowa Pelson - Heksaemeron Thierry Genadie - Altana na gabaryty
RAPER/RAPERKA ROKU
Małpa (3 pkt) donGURALesko (2 pkt) Bonson (1 pkt)
PRODUCENT ROKU
Soulpete (3 pkt) The Returners (2 pkt) Smokin (1 pkt)
Saalfrat Alarhaji - Angelina Jolie (feat. Cichoń) Saalfrat Alarhaji - że sie da Saalfrat Alarhaji - kawa na ławe (feat. Salsa) Fisz Emade - Sedno wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł
Kotolga - Jara mnie to Kotolga - Finlandia Kotolga - Mewa BonSoul - Jutro będziemy się z tego śmiać Sentino - 200KM/H Żabson - Cowabonga Żabson - Drip Cheap Gang BonSoul - Ooo Ooo Żabson - Przekaz myśli Sentino - Bando
RAPER/RAPERKA ROKU
Bedoes (3 pkt) Kotolga (2 pkt) Żabson (1 pkt)
DISS ROKU
Bedoes - Hit Em Up Bedoes - Helikopter w ogniu Kotolga - Co się dzieje? Fagata, Leosia powiecie mi? Fagata - Dzień dobry Fagata - Diss na różową
WYDARZENIE ROKU
Rozpoczęcie kariery Kotolgi
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
LEMIK GOLEMIK- EP (5 pkt) CRANK ALL/COOL P BEUKOT (4 pkt) Mes - Bukowski (3 pkt) Kościey/Jig Magger - So True/b] (2 pkt) Sentino - King Sento 2 (1 pkt)
LEMIK GOLEMIK- WSZYSTKIE MOJE DUPY MNIE KOCHAJĄ BAJORSON BAJLANDO lemik golemik- wchodzimy aaaa lemik golemik tak widze spazma dope sentino casablancai lemik golemik- cały swiat2 lemik golemik tylko po to lemik golemik same bajki macias- nie rozumiem
MARIC JR PULEWICZ (3 pkt) cool p (2 pkt) camzat/b] (1 pkt)
DISS ROKU
bedoes hit me up- tytuł - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł
WYDARZENIE ROKU
Beef Eripe vs Bedoes Beef Fagata vs Young Leosia Beef Ten Typ Mes vs Tede ICONIC zdjęcie 150 polskich raperów Książka Sokoła Rozpoczęcie kariery Kotolgi Współpraca Wiza Khalify i Żabsona Zakończenie kariery Quebonafide
BIT ROKU
beukot nie uciekne/b] sentino casablanca sentino barrio lemik golemik losy dawno podzielone sippin on melina- ćpaj stajl