Malik Montana

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
scam_sakawa

Re: Malik Montana

Post autor: scam_sakawa »

oyama pisze: 02 sty 2026, 0:22 straszna zenada, ale moze bookerzy TVP jeszcze nie dojrzeli do takich utworow jak Casablanca, LATO, Skandal lub Loewe. Nawet Szampana do reki z Diho by rozjebalo i zamknelo caly ten sylwester, no niestety to nie jest ta kultura, predzej Sylwester z NBC w New York City.
Sentino musiałby najpierw być na tyle poważnym człowiekiem, żeby ktoś sensowny chciał z nim podpisać umowę wartą więcej niż 100zł.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

bcn pisze: 01 sty 2026, 19:59
Props dawno nie widzialem i poprawilo mi humor :lol:
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

scam_sakawa pisze: 02 sty 2026, 10:43 Sentino musiałby najpierw być na tyle poważnym człowiekiem, żeby ktoś sensowny chciał z nim podpisać umowę wartą więcej niż 100zł.
kiedys byl bozyszczem SLG, wiec proponuje zrzutke po 10pln i Sylwester z Republika ze Slizgawka w przyszlym roku, gdzie na main stage bedzie Sentino. Lokalizacja do dogrania, ale zeby nie doplacac to zasugerowalbym Schodki Nad Wisla. Dobra akustyka i klimat do Pistolet Akustycznie.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
edenmar

Post autor: edenmar »

Może to teoria z dupy, ale czy wytłumaczeniem obecności Malika w TVP nie jest po prostu taki prozaiczny fakt, że buja się z tą Blanką? Wątpię żeby ktoś odpowiedzialny za line up tego przedsięwzięcia rozkminiał to w inny sposób, zastanawiając się kogo tu dobrać jeszcze do Maryli, Mandaryny i zespołu Kombii, i wpadł na to, że fajnie byłoby usłyszeć Malika. IMO to wyglądało jakoś tak, że ta jego dupa zaproponowała TVP, że wykonają jakiś utwór wspólnie, ktoś tam się kapnął, że niewielkim kosztem mogą dorzucić typa z innej bańki z zasięgami, więc zrobili mu slot na jakiś mix przebojów posklejany z w miarę bezpiecznych zwrotek i refrenów
adso

Post autor: adso »

Malik grał już np. na festiwalu Polsatu i w duecie z Majką Jeżowską, więc nie jest na pewno dla telewizyjnych bookerów anonimem. Poza tym większość polskich raperów nadal brzydzi się występowaniem w telewizji, tym bardziej na takich eventach jak sylwester obok discopolowców, a Malik ma w to wyjebane i pieniądze mu nie śmierdzą, więc pewnie w kategorii raper do wynajęcia miał małą konkurencję.

Znajomość z Blanką oczywiście pomogła też.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Malik Montana komentuje swój występ na Sylwestrze w TVP:
- Mordo, ja jestem chłopakiem z ulicy, jestem chłopakiem z warszawskiego Wrzeciona, który grał sylwester w państwowej telewizji, mordo. Ja jestem typem do którego mówili, że nic mi się nie uda, żebym wracał do swojego kraju. Ja grałem sylwester w telewizji polskiej, dostałem za to jeszcze kasę. Moja mamusia to oglądała i była ze mnie dumna.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

oldschool pisze: 02 sty 2026, 15:53 Ja grałem sylwester w telewizji polskiej, dostałem za to jeszcze kasę.
No ale trzeba zbowdownować mu to, że zagrał 5 minut i zgarnął pewnie dobry kwit
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

2rzyn pisze: 02 sty 2026, 6:15 No chujnia max , srogi festyn odjwbal :bag:
jeszcze z trzy takie same posty w tym temacie od ciebie i ktoś w końcu ci zbije żółwia, nie poddawaj się
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

Haha a ten jak mu wygodnie, raz zwykły prosty chłopaczyna z warszawskiego wrzeciona, kiedy indziej tajemniczy rzezimieszek z berlina, a w jeszcze innych sytuacjach nieobliczalny bandzior z peryferii afganistanu :rotfl: ojjj ty misiu malisiu ;)
SLAFF

Post autor: SLAFF »

Tajemniczy rzezimieszek z Berlina to ten schizofrenik z Marbelli czy innej Malagi. Malik z Hamburga. Sam występ spoko, małolaty się bujały, a januszerka lekko w szoku jak Marysia.
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

edenmar pisze: 02 sty 2026, 12:59 Może to teoria z dupy, ale czy wytłumaczeniem obecności Malika w TVP nie jest po prostu taki prozaiczny fakt, że buja się z tą Blanką? Wątpię żeby ktoś odpowiedzialny za line up tego przedsięwzięcia rozkminiał to w inny sposób, zastanawiając się kogo tu dobrać jeszcze do Maryli, Mandaryny i zespołu Kombii, i wpadł na to, że fajnie byłoby usłyszeć Malika. IMO to wyglądało jakoś tak, że ta jego dupa zaproponowała TVP, że wykonają jakiś utwór wspólnie, ktoś tam się kapnął, że niewielkim kosztem mogą dorzucić typa z innej bańki z zasięgami, więc zrobili mu slot na jakiś mix przebojów posklejany z w miarę bezpiecznych zwrotek i refrenów
Za Blanka stoi bardzo mocne siano z Sony z tego co kojarze.
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Na slumsach wrzecionia mieszkania juz od 20k za metr, to nie wies gdzie dzieci głaszczą krowki
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

cloud pisze: 02 sty 2026, 17:10
2rzyn pisze: 02 sty 2026, 6:15 No chujnia max , srogi festyn odjwbal :bag:
jeszcze z trzy takie same posty w tym temacie od ciebie i ktoś w końcu ci zbije żółwia, nie poddawaj się
Żółwie od głuchych zbędne
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

Mordo tam nie ma miękkiej gry, możesz dostać mandat za parkowanie na przejeździe pożarowym i nawet nie ogarniesz kiedy to sie stało…
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

Widziałem jego dwa wykony „na żywo”, jeden w Polsacie, drugi teraz w TVP, oba chujowe, myślę że na koncertach w klubach nie jest lepiej, ale mniejsza. Natomiast ta Blanka to jakiś ewenement, niczym się nie wyróżnia a ślizga się po tych wykonawcach muzyki rap-pop. Ciekawe do kogo następnego się przyczepi.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Blanka top
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Mordo wiesz o co chodzi, ja z ulicy mordo wiesz o co chodzi, mnie nie obchodzi, mordo oni mówili a ja wiesz o co chodzi. Dlatego teraz mordo wiesz o co chodzi, gm2l Malik Montana wiesz?? O co chodzi???
Popi.jaku
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Obrazek
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

To o co chodzi?

Dodano po 31 sekundach: