Sentino musiałby najpierw być na tyle poważnym człowiekiem, żeby ktoś sensowny chciał z nim podpisać umowę wartą więcej niż 100zł.oyama pisze: ↑02 sty 2026, 0:22 straszna zenada, ale moze bookerzy TVP jeszcze nie dojrzeli do takich utworow jak Casablanca, LATO, Skandal lub Loewe. Nawet Szampana do reki z Diho by rozjebalo i zamknelo caly ten sylwester, no niestety to nie jest ta kultura, predzej Sylwester z NBC w New York City.
Malik Montana
- scam_sakawa
Re: Malik Montana
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
kiedys byl bozyszczem SLG, wiec proponuje zrzutke po 10pln i Sylwester z Republika ze Slizgawka w przyszlym roku, gdzie na main stage bedzie Sentino. Lokalizacja do dogrania, ale zeby nie doplacac to zasugerowalbym Schodki Nad Wisla. Dobra akustyka i klimat do Pistolet Akustycznie.scam_sakawa pisze: ↑02 sty 2026, 10:43 Sentino musiałby najpierw być na tyle poważnym człowiekiem, żeby ktoś sensowny chciał z nim podpisać umowę wartą więcej niż 100zł.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Może to teoria z dupy, ale czy wytłumaczeniem obecności Malika w TVP nie jest po prostu taki prozaiczny fakt, że buja się z tą Blanką? Wątpię żeby ktoś odpowiedzialny za line up tego przedsięwzięcia rozkminiał to w inny sposób, zastanawiając się kogo tu dobrać jeszcze do Maryli, Mandaryny i zespołu Kombii, i wpadł na to, że fajnie byłoby usłyszeć Malika. IMO to wyglądało jakoś tak, że ta jego dupa zaproponowała TVP, że wykonają jakiś utwór wspólnie, ktoś tam się kapnął, że niewielkim kosztem mogą dorzucić typa z innej bańki z zasięgami, więc zrobili mu slot na jakiś mix przebojów posklejany z w miarę bezpiecznych zwrotek i refrenów
Malik grał już np. na festiwalu Polsatu i w duecie z Majką Jeżowską, więc nie jest na pewno dla telewizyjnych bookerów anonimem. Poza tym większość polskich raperów nadal brzydzi się występowaniem w telewizji, tym bardziej na takich eventach jak sylwester obok discopolowców, a Malik ma w to wyjebane i pieniądze mu nie śmierdzą, więc pewnie w kategorii raper do wynajęcia miał małą konkurencję.
Znajomość z Blanką oczywiście pomogła też.
Znajomość z Blanką oczywiście pomogła też.
Malik Montana komentuje swój występ na Sylwestrze w TVP:
- Mordo, ja jestem chłopakiem z ulicy, jestem chłopakiem z warszawskiego Wrzeciona, który grał sylwester w państwowej telewizji, mordo. Ja jestem typem do którego mówili, że nic mi się nie uda, żebym wracał do swojego kraju. Ja grałem sylwester w telewizji polskiej, dostałem za to jeszcze kasę. Moja mamusia to oglądała i była ze mnie dumna.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
No ale trzeba zbowdownować mu to, że zagrał 5 minut i zgarnął pewnie dobry kwit
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
jeszcze z trzy takie same posty w tym temacie od ciebie i ktoś w końcu ci zbije żółwia, nie poddawaj się
- TooMuchSmoke
Haha a ten jak mu wygodnie, raz zwykły prosty chłopaczyna z warszawskiego wrzeciona, kiedy indziej tajemniczy rzezimieszek z berlina, a w jeszcze innych sytuacjach nieobliczalny bandzior z peryferii afganistanu
ojjj ty misiu malisiu 
Tajemniczy rzezimieszek z Berlina to ten schizofrenik z Marbelli czy innej Malagi. Malik z Hamburga. Sam występ spoko, małolaty się bujały, a januszerka lekko w szoku jak Marysia.
-
WesolyJozek
Za Blanka stoi bardzo mocne siano z Sony z tego co kojarze.edenmar pisze: ↑02 sty 2026, 12:59 Może to teoria z dupy, ale czy wytłumaczeniem obecności Malika w TVP nie jest po prostu taki prozaiczny fakt, że buja się z tą Blanką? Wątpię żeby ktoś odpowiedzialny za line up tego przedsięwzięcia rozkminiał to w inny sposób, zastanawiając się kogo tu dobrać jeszcze do Maryli, Mandaryny i zespołu Kombii, i wpadł na to, że fajnie byłoby usłyszeć Malika. IMO to wyglądało jakoś tak, że ta jego dupa zaproponowała TVP, że wykonają jakiś utwór wspólnie, ktoś tam się kapnął, że niewielkim kosztem mogą dorzucić typa z innej bańki z zasięgami, więc zrobili mu slot na jakiś mix przebojów posklejany z w miarę bezpiecznych zwrotek i refrenów
Żółwie od głuchych zbędne
- TooMuchSmoke
Mordo tam nie ma miękkiej gry, możesz dostać mandat za parkowanie na przejeździe pożarowym i nawet nie ogarniesz kiedy to sie stało…
- Oportunistycznyebaka
Widziałem jego dwa wykony „na żywo”, jeden w Polsacie, drugi teraz w TVP, oba chujowe, myślę że na koncertach w klubach nie jest lepiej, ale mniejsza. Natomiast ta Blanka to jakiś ewenement, niczym się nie wyróżnia a ślizga się po tych wykonawcach muzyki rap-pop. Ciekawe do kogo następnego się przyczepi.
Mordo wiesz o co chodzi, ja z ulicy mordo wiesz o co chodzi, mnie nie obchodzi, mordo oni mówili a ja wiesz o co chodzi. Dlatego teraz mordo wiesz o co chodzi, gm2l Malik Montana wiesz?? O co chodzi???
Popi.jaku
To o co chodzi?
Dodano po 31 sekundach:
Mordo
Dodano po 31 sekundach:
Mordo
Wiesz o co chodzi
Światem kręcą pieniądze