Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
taki murzyn to aż krzyczy unitedem
kurde mi się wydaje że to jest grajek takiego kalibru że każdy powinien po niego pójść mając możliwość
imo zaraz będzie napierdalał jak Olise/Raphinha w lepszym klubie
mega żałuje że Arsenal nie sprobuje chociaż, na lewe skrzydło to by był taki kot
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Semenyo już blisko here we go, dziś ostatni taniec przeciwko Chelsea, w takim wypadku City wypchnie Oscara Bobba do Borussi Dortmund.
Po ostatnim meczu niedzielnym Tottenham dogadał się z Palace na sprzedaż Brennana Johnsona za 33 mln funtów, ale w grze o niego są jeszcze Bournemouth, Everton czy Sunderland, a i o możliwym powrocie do Forest gdzieś się mi przewinęło.
Po ostatnim meczu niedzielnym Tottenham dogadał się z Palace na sprzedaż Brennana Johnsona za 33 mln funtów, ale w grze o niego są jeszcze Bournemouth, Everton czy Sunderland, a i o możliwym powrocie do Forest gdzieś się mi przewinęło.
- ConeyIsland
Nie ukrywam że jak przychodził do WHU to spodziewałem się easy 10+ goli w sezonie a tu klops.Niclas Füllkrug z West Hamu United został zarejestrowany w Lega Serie A jako nowy zawodnik Milanu.
Zgodnie z podawanymi wcześniej informacjami, blisko 33-letni piłkarz trafił do Milanu w ramach wypożyczenia z West Hamu United z zawartą opcją wykupu za zaledwie około pięć milionów euro.
- rozklad_gaussa
west ham to niszczarka napastnikow, w jego miejsce jakis brazol ma przyjsc chociaz cos sie mowilo o strandzie larsenie
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- ebismolarek
Taty castellanos ma wbić do whu taki ziutek co strzelil kiedyś 4 gole realowi madryt to @gambler pewnie kojarzy..
- rozklad_gaussa
cos mi sie pojebalo z tym brazolem 
- ebismolarek
Nie no romano nawijał o castellanosie i brazolu pablo, nwm skąd info o larsenie
- rozklad_gaussa
od ornsteina ale to juz z 2 tyg temu i sie wycofali z dealu
pamiętamyebismolarek pisze: ↑02 sty 2026, 12:25 Taty castellanos ma wbić do whu taki ziutek co strzelil kiedyś 4 gole realowi madryt to @gambler pewnie kojarzy..
Spoiler
wg mnie to nie jest ten profil, ale warto spróbować CZEGOKOLWIEK, może akurat złapie flow z Paqueta.
Chociaż ten Pablo z Gil Vicente wygląda mi na papierze na dużo lepszy ruch, ale poza kompilkami to go nie oglądałem.
Fullkrug wiedziałem zawsze że będzie flopem, ale zdrowie nie pomogło. W Milane jeżeli nie będzie kontuzji to spokojnie sobie postrzela
yer a wizard, Harry
A za to do Brighton wraca Pascal Gross i coś mi mówi, że to już nie będzie to, parę razy widziałem go w BVB i nie wyglądało to dobrze
Pietuszewski_Porto na ostatniej prostej, wygląda na to że bez rekordu Ekstraklasy i bez powrotnego wypożyczenia na pół roku o czym była też mowa.
kompromitacja z tą ceną, chyba że jest jakiś gruby procent potem
- ConeyIsland
Bzdura. Mowa podobno o 11 mln Euro, to gdzie tu kompromitacja? Chłopak bez debiutu w kadrze grający na co dzień w POLSKIEJ lidze. Cena adekwatna, props Jaga.
poniżej rekordu ekstraklasy to nie moze byc 11 mln euro, nie w temacie jesteś.
kompromitacja z tą ceną2
kompromitacja z tą ceną2
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
- zemsta1camzata
No przecież rekord to 11 mln
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
no i taka była pierwsza oferta porto ale obniżyli ją, poza tym 11 to bez rekordu, crnac tyle kosztował i kozłowski (chociaż ten drugi z tego co mówi haditaghi to o wiele mniej xD)
świadomość swojej ignorancji