LUCKY DICE MUSIC. CO POSZŁO NIE TAK? | FILM DOKUMENTALNY
Re: LUCKY DICE MUSIC. CO POSZŁO NIE TAK? | FILM DOKUMENTALNY
Materiał bardzo fajny, ale brakuje mi jakiegoś epilogu gdzie by nam opowiedział co się dzieje z tymi wszystkimi ludźmi teraz.
- Oportunistycznyebaka
Śmieszne i jakże wymowne, że minęło 10 lat a Sitek wydał jedną płytę

Temu Sitkowi to nie.poszlo bo był chujowy jak nieszczęście.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Sitek na tych starych nagraniach ma vibe takiego szkolnego piłkarzyka. Ładny chłopiec, modnie ubrany, niby trenuje i faktycznie dużo potrafi, ale więcej wysiłku wkłada w szpanowanie tym jaki to jest kozak niż w faktyczną pracę. Mijają lata i mniej zdolni koledzy ciężką pracą dochodzą do czegoś a on dalej wyrywa loszki na bycie lokalną gwiazdą ligi okręgowej, bez realnych osiągnięć. Wszyscy go namawiają żeby przycisnął i poszedł gdzieś wyżej, ale mu się nie chce bo nie będzie miał tyle czasu na flexowanie się w towarzystwie. Tak mniej więcej widzę jego karierę przed pierwszym solo.
Szkoda mi tak po ludzku zmarnowanego talentu, faktycznie mógł dużo osiągnąć. Nie żeby teraz jakoś biedował czy coś, ale nie poszedł tak szeroko jakby mógł. A miał wszelkie atuty muzyczne i fizyczne jak dobra morda żeby być bożyszczem nastolatek jak Quebonafide czy Taco.
Szkoda mi tak po ludzku zmarnowanego talentu, faktycznie mógł dużo osiągnąć. Nie żeby teraz jakoś biedował czy coś, ale nie poszedł tak szeroko jakby mógł. A miał wszelkie atuty muzyczne i fizyczne jak dobra morda żeby być bożyszczem nastolatek jak Quebonafide czy Taco.
- oKulTywowany
W punkt
This page is no longer available.
Dwie maOportunistycznyebaka pisze: ↑09 lis 2025, 8:49 Śmieszne i jakże wymowne, że minęło 10 lat a Sitek wydał jedną płytę
![]()
trochę tak, mi z kolei takie jego maniery w gadce czy ruchach, mimice i ogólnie mowie ciała + to takie naspidowanie(które niektórzy biorą jako naćpanie) kojarzą się z kimś kto jest zestresowany/nieśmiały i ma taką atypową rekację na ten stres- w sensie nie że staje się małomówny i wycofany ale dostaje pobudzenia lękowego, niepokój jest maskowany hiperaktywnością i ogólnie niepewność siebie jest ukrywana przez taką sztuczne gwiazdorzenie. więc strzelam że rzeczywiście może coś w tym być, że jednak to nie lenistwo ale presja go zjadłaSionek pisze: ↑09 lis 2025, 10:37 Sitek na tych starych nagraniach ma vibe takiego szkolnego piłkarzyka. Ładny chłopiec, modnie ubrany, niby trenuje i faktycznie dużo potrafi, ale więcej wysiłku wkłada w szpanowanie tym jaki to jest kozak niż w faktyczną pracę. Mijają lata i mniej zdolni koledzy ciężką pracą dochodzą do czegoś a on dalej wyrywa loszki na bycie lokalną gwiazdą ligi okręgowej, bez realnych osiągnięć. Wszyscy go namawiają żeby przycisnął i poszedł gdzieś wyżej, ale mu się nie chce bo nie będzie miał tyle czasu na flexowanie się w towarzystwie. Tak mniej więcej widzę jego karierę przed pierwszym solo.
Spoiler

Ostatnio zmieniony 09 lis 2025, 16:09 przez zuperhero, łącznie zmieniany 1 raz.
- Oportunistycznyebaka
A przepraszam, dwie, nawet nie widziałem o istnieniu tej drugiej.
Pamiętam ten numer u górala, który jest tu wspomniany. Ogólnie w rocznikach okołositkowych to była z tego beka „góral mówił że mogę sięgać gwiaaazd” czy jakoś tak.
Pamiętam ten numer u górala, który jest tu wspomniany. Ogólnie w rocznikach okołositkowych to była z tego beka „góral mówił że mogę sięgać gwiaaazd” czy jakoś tak.
noo sitek miał w chuj potencjał na bycie nowym bożyszczem nastolatek i kosić w chuj pengi, a nawet już wtedy dużo 15 latek miało gdzieś tam jego zdjęcia na facebookach i budował jakiś fanbejs. Mi tam nawet podobały sie jego gościnki, ale wtedy miałem z 16 lat i w sumie nawet wtedy podjarany nawet włączyłem sobie jego chyba pierwszy solowy numer i to była tragedia, chyba zabrakło ghostwritera
ta, pamietam jak sie natknalem na sitka i tedego z ferajna na rynku we wrocku, w zyciu takiego szczekoscisku nie widzialem na oczy 

- Oportunistycznyebaka
fajny dokument ten buszu wydaje sie OK
ta, tuniziano tam był z nimi, ale chyba jeszcze przed kopem w dupeOportunistycznyebaka pisze: ↑13 lis 2025, 14:05To jak sie nie mylę miałeś może okazję zobaczyć słynne wydarzenie z Tunizianem.

- oKulTywowany
Tego peta zabolało coo 
This page is no longer available.
jebany jak fruwa na tej pętli