VNM
- zemsta1camzata
- marmolad_k2
Re: VNM
Najpierw to, a teraz nowy kawałek VNM, nie wiem, co gorsze.
dokladnie to. Brak rozwoju ale tez i zajawki slychac, ot taki rap na sile, cale zycie robilem, dawalo hajs wiec co tu innego robic, musi jakos zarabiacKrzysztof_ pisze: ↑19 gru 2024, 20:16 Myślę, że sukcesem VNM-a jest to, że nie musiał (chyba) jeszcze wrócić do normalnej pracy. Mam wrażenie, że on mentalnie niespecjalnie się rozwija albo po prostu nie jest w stanie przeskoczyć pewnego poziomu, a jego słuchacze dorośli i w efekcie mamy 40 letniego faceta, który tekstowo zatrzymał się jakieś 15 lat temu, a jego target dawno wyrósł z jego muzyki i została wyłącznie garstka psychofanów.
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
Kurde, a on właśnie już nie był na etapie, że jakąś firmę założył?Krzysztof_ pisze: ↑19 gru 2024, 20:16 Myślę, że sukcesem VNM-a jest to, że nie musiał (chyba) jeszcze wrócić do normalnej pracy.
Niezwiązaną z rapem ofc
cleaning service
https://glamrap.pl/vnm-uzaleznil-sie-od ... ubstancji/
na początku zastanawiałem się czy nie czytam artykułu o Mesie, zastanawiam który z nich się bardziej mentalnie stoczył
na początku zastanawiałem się czy nie czytam artykułu o Mesie, zastanawiam który z nich się bardziej mentalnie stoczył
- marmolad_k2
Nie wiem ogolnie czy ten post jest gorszy i tak od sposobu w jaki wpierdalał reklamy jakis czas temu
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
No i jak tam u Tomka? Czyżby w końcu zmądrzał, pierdolnął ten rap i poszedł do normalnej roboty?
Szybko przejrzałem Google i zapytałem czata GPT. I nie znalazłem informacji, żeby on cokolwiek zrobił albo powiedział ciekawego w 2025 roku. Ma profil na FB i pierdoli tam jakieś gówno o grach czy anime. No przecież nie będę tego czytał.
Trochę poczytałem jednak i jest info, że będzie nowa płyta
Ktoś w komentarzach zapytał kiedy i V odpisał, że niebawem. Wygląda na to, że tak bardzo to nikogo nie obchodzi, że nawet żaden glamrap ani ślizgawkowicz się tym nie zainteresował.
No ale kurwa chyba musi chodzić do roboty, nie? Przecież jego już nikt nie słucha. Wątpię, żeby grał dużo koncertów, a przecież żreć trzeba.
Szybko przejrzałem Google i zapytałem czata GPT. I nie znalazłem informacji, żeby on cokolwiek zrobił albo powiedział ciekawego w 2025 roku. Ma profil na FB i pierdoli tam jakieś gówno o grach czy anime. No przecież nie będę tego czytał.
Trochę poczytałem jednak i jest info, że będzie nowa płyta
No ale kurwa chyba musi chodzić do roboty, nie? Przecież jego już nikt nie słucha. Wątpię, żeby grał dużo koncertów, a przecież żreć trzeba.
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
Krzywousty gdzieś mówił, że to denekstbest działa jako agencja marketingowa, nie tylko jako wydawnictwo i z tego jest hajs.
Ale jak oni reklamują w taki sposób jak twórczość VNMa, to klienci raczej niezadowoleni.
Ale jak oni reklamują w taki sposób jak twórczość VNMa, to klienci raczej niezadowoleni.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Ktoś potrafi wskazać moment w którym kariera VNMa zaczęła sie pierdolić? Co poszło nie tak? Pisze to jako słuchacz który zna go tylko z featów
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111