[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
-
Bizon Twoja Strata
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Ostatnio zmieniony 04 mar 2026, 3:36 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 1 raz.
-
arystokrata91
Teraz nie znajdę, ani sobie nie przypomnę, ale jest na YT singiel (chyba nie Mesa), na którym mes wystąpił gościnnie i ma akurat podbite oko, więc waleczności w realu i podskakiwania do innych odmówić mu nie można, na pewno dostał wpierdol nie raz, pytanie ile razy wyszedł zwycięsko. Tak czy owak, dla kogoś, kto nigdy nie spotkał się z sytuacjami bitewnymi w realu, stanowi to zagrożenie tylko z uwagi na te sytuacje właśnie, więc nie dziwię się Jackowi, że siedział obsrany.
- marmolad_k2
Najebany i oszczany potknął się na schodach.
Najgorsze że kojarzę ten klip bo to było kogoś z alko nie wiem czy nie Basi Flow i ta scena o której mowa wyżej jest na jakimś bazarze
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- gods bidness
Najlepsze, że ten dumny wywód o wyjebaniu liścia kobiecie nie wynika jak u Peji z głęboko zakorzenionej patologii, tylko z fascynacji westcoastem i środowiskiem pimpów.Truten pisze: ↑28 gru 2025, 21:09 Aż sobie przypomniałem, że 2cztery7 to byli ostre chłopaki i ręce rozpuszczali chętnie:
Zwrotka 3: Ten Typ Mes "Skąd mogłem wiedzieć?" By
2cztery7
Dziewczyny nawet kwiatkiem, też tak kiedyś myślałem
Póki jedna nie pojechała mi po matce
Wtedy znaczy Heyah wklejam, hmm niech policzę
Po jednej czerwonej łapce na policzek
Pierdolona suka, jak mogłem dać się oszukaćZwrotka 4: Pjus Stasiak
To trudne wiem, był blady, ale dobrze
Wie, że zna zasady każdy kto gra w tą grę
Podszedł do Mesa, zbił pionę, miało być tak
A ta dziwka (he) dostała z liścia
Mes wypłacający liście jakims bi-a-tch w tej swojej białej marynarce i kapelutku to obraz ktory nie wyjdzie mi juz z glowy sluchajac go
Spotkanie z Mezo - to dla Piotra było szokiem
Straszył chujem na twarzy, skończył z pizdą pod okiem
Wielkie 5 dla niego
Straszył chujem na twarzy, skończył z pizdą pod okiem
Wielkie 5 dla niego

-
Bizon Twoja Strata
Ostatnio zmieniony 04 mar 2026, 3:36 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 1 raz.
O, i to z tego klipu jakby co:
2:23 - strasznie niekorzystne ujęcie xd
Jeżozwierz też gdzieś w tle
Małe sprostowanko - owa pizda została podobno nabita przez Resta z Dixonów.
Wielkie 5 dla niego
Wielkie 5 dla niego
https://youtu.be/VMAG7KQ-99w?si=i8HZeHeBEmZsDg6Xarystokrata91 pisze: ↑28 gru 2025, 22:31 Teraz nie znajdę, ani sobie nie przypomnę, ale jest na YT singiel (chyba nie Mesa), na którym mes wystąpił gościnnie i ma akurat podbite oko, więc waleczności w realu i podskakiwania do innych odmówić mu nie można, na pewno dostał wpierdol nie raz, pytanie ile razy wyszedł zwycięsko. Tak czy owak, dla kogoś, kto nigdy nie spotkał się z sytuacjami bitewnymi w realu, stanowi to zagrożenie tylko z uwagi na te sytuacje właśnie, więc nie dziwię się Jackowi, że siedział obsrany.
8:40...jeżeli łykacie od Tedego się nigdy nie bił to gratuluje
tego, ktorym Maserak wytarł podłogę?
Na tym zdjęciu wygląda jak trochę odchudzony Zarzeczny
- gods bidness
Faktycznie zajebiste źródło, wujek samo zło, który się łudził, że zarobi na "walce" z Tede, więc rzucał głodne kawałki. Jako że on sam nie umie się bić, to dla niego "duży chłop który potrafi machać rękami" to faktycznie nie lada wyzwanie.spoken pisze: ↑28 gru 2025, 23:58https://youtu.be/VMAG7KQ-99w?si=i8HZeHeBEmZsDg6Xarystokrata91 pisze: ↑28 gru 2025, 22:31 Teraz nie znajdę, ani sobie nie przypomnę, ale jest na YT singiel (chyba nie Mesa), na którym mes wystąpił gościnnie i ma akurat podbite oko, więc waleczności w realu i podskakiwania do innych odmówić mu nie można, na pewno dostał wpierdol nie raz, pytanie ile razy wyszedł zwycięsko. Tak czy owak, dla kogoś, kto nigdy nie spotkał się z sytuacjami bitewnymi w realu, stanowi to zagrożenie tylko z uwagi na te sytuacje właśnie, więc nie dziwię się Jackowi, że siedział obsrany.
8:40...jeżeli łykacie od Tedego się nigdy nie bił to gratuluje
Dodano po 5 minutach 10 sekundach:
W ogóle wyobraziłem sobie te bitewne akcje Tedego i WSZ i szczerze i serdecznie zaniosłem się śmiechem, jeszcze pewnie CNE stał w odwodzie jak rywali trzeba było ostatecznie poskładać i wbić w chodnik.
Nie trzeba sobie nic wyobrażac. Starcie z karpiem jest udokumentowane
- marmolad_k2
Karp do dziś leczy rany.
still, słaby rekord jak na potężnego zabijakę: 2-4-1
wygrane z Wrotasem i Matheo (rzekomo)
porażki z dresami, psami (oszczany), Mezo i Restem
remis z domofonem - niby mu wyjebał, ale się nie przewrócił
wygrane z Wrotasem i Matheo (rzekomo)
porażki z dresami, psami (oszczany), Mezo i Restem
remis z domofonem - niby mu wyjebał, ale się nie przewrócił
Jaka jest historia z Matheo ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
https://www.youtube.com/watch?v=XG4Z26CXyh0
0:55
Matheo dostał za rzekome zajebanie bitu do To jeszcze nie koniec z The Game - Hate it or love it, chociaż ja tu inspiracje słyszę co najwyżej, a i ta inspiracja to mocno naciągana
0:55
Matheo dostał za rzekome zajebanie bitu do To jeszcze nie koniec z The Game - Hate it or love it, chociaż ja tu inspiracje słyszę co najwyżej, a i ta inspiracja to mocno naciągana
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111