[beef] Eripe - Bedoes

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Re: [beef] Eripe - Bedoes

Post autor: oldschool »

Tak, tu zdjęcie z idolem
Spoiler
Obrazek
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

Ja sie zgodze z Windowsem o tyle, ze panczy w tym beefie wielu uzytkownikow tego szacownego forum nie za bardzo analizuje, bedoes wygrywa fejmem i swoja pozycja na scenie w oczach tutaj zgromadzonych. Ogolnie widze na forumku duza niechec do tego bragga-punchline'owego rapu z okolic 2010-2014, zreszta juz wtedy prowadzilem na fb dyskusje z ludzmi ktorych wkurwiala przewozka rapera Solar/Białas.

Moim zdaniem kazdy z tu zgromadzonych jakby dostał strzała z partyzanta (do czego Bedoes nieswiadomie przyznaje sie w kawałku) bedac najebanym to by sie poskładał. Tym bardziej ze Bedoes nie poszedł w to dalej na zywo, tylko spanikował, przepraszał - to tez raczej nie ulega watpliwosci.

Natomiast jesli kogos nie lubisz, to na psa kij zawsze sie nzjadzie. Pewnie gdybym nie lubił rapu Eripe i wkurwiało mnie jego wyzywanie to też pisałbym teraz, że haha fajnie ze zebrał po ryju.
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

WesolyJozek pisze: 22 gru 2025, 15:36 kazdy z tu zgromadzonych jakby dostał strzała z partyzanta (do czego Bedoes nieswiadomie przyznaje sie w kawałku) bedac najebanym to by sie poskładał
pewnie by tak było, ale w takim wypadku nie przyjmowałbym przeprosin i nie podawał ręki a następnie zapierdalał do studia nagrywać dissu
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

jakbym dostał na pizdę to bym się nie pucował z tego na tracku tylko zawstydził xD
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
WesolyJozek

Malloy pisze: 22 gru 2025, 15:38
WesolyJozek pisze: 22 gru 2025, 15:36 kazdy z tu zgromadzonych jakby dostał strzała z partyzanta (do czego Bedoes nieswiadomie przyznaje sie w kawałku) bedac najebanym to by sie poskładał
pewnie by tak było, ale w takim wypadku nie przyjmowałbym przeprosin i nie podawał ręki a następnie zapierdalał do studia nagrywać dissu
Z drugiej strony co bys zrobił jakby na miejscu była policja i tak dalej? Plus mowie, byl najebany, psy gończe na oriencie, wstajesz i zbierasz sie z gleby, spanikowany Bedi majacy w oczach deale reklamowe przeprasza - mowisz dobra spoko luz, idziesz spac a potem wstajesz i na trzezwo myslisz sobie "kurwa, co za chuj".

Tylko oczywiscie Bedi ma taka pozycje, ze moglby nawet zgwalcic jakas dziewczyne a bedoesiary by za nim stanely.
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

nie mam pojęcia, bo staram się nie wpierdalać w takie sytuacje zwłaszcza jak jestem najebany
E-42

Post autor: E-42 »

Ta gadka „dostał z partyzanta” jest bez sensu, w przykładowym zk nikt się raczej nie zastanawia czy sympatyczny Tuptuś miał szansę się obronić przed dwoma zwyrolami, tylko z automatu do wora jest schowany. Stało się i już taka kolej losu
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

WesolyJozek pisze: 22 gru 2025, 15:40 Z drugiej strony co bys zrobił jakby na miejscu była policja i tak dalej?
Policja jak przyjeżdża na miejsce pobicia to wymagają żeby pobici sobie podali ręce a agresor przeprosił bo inaczej są zwijani na dołek i sprawa trafia do prokuratury?

Nie interesuje mnie kto zaczął, to sąd ustali!
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

E-42 pisze: 22 gru 2025, 16:45 Ta gadka „dostał z partyzanta” jest bez sensu, w przykładowym zk nikt się raczej nie zastanawia czy sympatyczny Tuptuś miał szansę się obronić przed dwoma zwyrolami, tylko z automatu do wora jest schowany. Stało się i już taka kolej losu
Pełna zgoda, jak lew upoluje antylopę to też sie nie liczy bo z zaskoczenia i powinien ją wypuścić? To nie jest jakies fame mma dla cweli z sędziami i w rękawicach
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

Tym bardziej, że Patokalipsa raz już się tłumaczyła partyzantem w 2014 roku po akcji z Miuoshem.

https://glamrap.pl/miuosh-wyjasnia-bojk ... ie-bedzie/

Jaka jest szansa, że to się wydarzyło dwa razy XD Że członkowie tej samej grupy dostali w pizdę dwa razy. Na przestrzeni jedenastu lat. Od dwóch różnych gości. I ci dwaj niepowiązani ze sobą goście w bitwach dzielących jedenaście lat wykorzystali tę samą niehonorową metodę na partyzanta.

Wygląda, jakby to była ich standardowa karta wychodzisz wolny z więzienia. Tylko niezbyt to inteligentne. Jeżeli zaczepiają obcych ludzi na odległość i są jednocześnie pizdami na strzała, to mogliby wymyślić kilka kół ratunkowych. Bo tak przypał jest za duży, kurwa kto to kupi XD
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Obrażani raperzy po prostu nie rozumieli ich konwencji rondel rap, nie powinni tego brać do siebie że ich obrażają, to tylko rap mordo
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Chuj z tym partyzantem
Te mordercze punche Ripa w tym beefie ssą i te wysilone gierki słowne mało teraz robią na kimś wrażenie w szczególności że brzmisz jednostajnie jak piła z tartaka
No kurwa
Dla potwierdzenia tego wrzuccie sobie tekst z tych 3 dissów do jakiegoś AI to sztuczna inteligencja nawinie to lepiej od autora :sleep:
This page is no longer available.
WesolyJozek

Burak pisze: 22 gru 2025, 16:49
WesolyJozek pisze: 22 gru 2025, 15:40 Z drugiej strony co bys zrobił jakby na miejscu była policja i tak dalej?
Policja jak przyjeżdża na miejsce pobicia to wymagają żeby pobici sobie podali ręce a agresor przeprosił bo inaczej są zwijani na dołek i sprawa trafia do prokuratury?

Nie interesuje mnie kto zaczął, to sąd ustali!
Jeśli nie chcesz żeby policja zajmowala się sprawa to tak, stwierdzenie nic się nie stało, wszystko sztywniutko git to tak, to najlepszy sposób.

Dodano po 1 minucie 43 sekundach:
aleksy pisze: 22 gru 2025, 17:05 Tym bardziej, że Patokalipsa raz już się tłumaczyła partyzantem w 2014 roku po akcji z Miuoshem.

https://glamrap.pl/miuosh-wyjasnia-bojk ... ie-bedzie/

Jaka jest szansa, że to się wydarzyło dwa razy XD
Taka, że trafilo na dwóch mega zakłamanych typow. Gdyby mieli spine z jakimś nie wiem, Guralem czy Słoniem, ale mowimy o Miuoshu czyli totalnym hipokrycie i kłamcy, facet wziął 2mln z publicznych pieniędzy bo niby stracil dochody przez covid i kupił fure za pol bani

Dodano po 43 sekundach:
jajca pisze: 22 gru 2025, 16:52
E-42 pisze: 22 gru 2025, 16:45 Ta gadka „dostał z partyzanta” jest bez sensu, w przykładowym zk nikt się raczej nie zastanawia czy sympatyczny Tuptuś miał szansę się obronić przed dwoma zwyrolami, tylko z automatu do wora jest schowany. Stało się i już taka kolej losu
Pełna zgoda, jak lew upoluje antylopę to też sie nie liczy bo z zaskoczenia i powinien ją wypuścić? To nie jest jakies fame mma dla cweli z sędziami i w rękawicach
Ty normalny kurwa jesteś że porownujesz zwierzeta do ludzi? XD Bedoes może jest bydlakiem ale jednak nie zwierzęciem (chociaz wyglada jak knur i dojada po psie)
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

Windowy pisze: 22 gru 2025, 9:35 15 lat temu miałem konto na hip-hop.pl i od zawsze sie z was śmialiśmy
jak ty ćpun jesteś
Windowy pisze: 22 gru 2025, 9:35 Nawinął ze nie bylo partyzanta a za chwile "miałem cie ostrzec?"
bo między tymi dwoma istnieje spektrum. kiedy ty ostatnio miałeś sprzeczkę na ulicy? jeśli jest żywiołowa wymiana zdań z jakimś typem to liczysz się z tym, że jedno słowo za dużo może sprowadzić sytuację do bójki.
Windowy pisze: 22 gru 2025, 9:35 Kolejne co to to ze ten przygłup został rozjebany tak prostym zabiegiem z ugryzieniem w jajca przez żmije
że niby ten wersik wyprowadza ripa na prowadzenie po tym jak wielki wpierdol liryczny wyłapał? aha.

no książkowy przykład copium. książkowy kuźwa

Dodano po 2 minutach 31 sekundach:
WesolyJozek pisze: 22 gru 2025, 15:36 bedoes wygrywa fejmem i swoja pozycja na scenie w oczach tutaj zgromadzonych
nie, to ty sobie to wymyśliłeś. bedoes wygrywa tym, że wjebał ripa jak ostatniego łaka, którym de fakto jest.
vampmoney pisze: 04 lis 2020, 14:44 ja strasznie lubię duże miasta pod warunkiem że są brzydkie
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
d3luge1

Post autor: d3luge1 »

Skąd w ogóle wiadomo, że Eripe był z ekipą? Bo jeśli źródłem jest pierwszy diss Bedoesa
Gdy Twoi ludzie stali obok i walili w chuja
To czemu chwilę wcześniej nawinął
Było nas trzech: ja, Ty i sraka w Twoich majtach
?
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

w oby tych relacjach jest tyle nieścisłości, że nie ma sensu rozkmianiać co się tam działo, bo to wiedzą tyko dwie osoby ( z czego jedna napierdolona a druga ze skłonnościami do kłamania) więc zostańmy przy warstwie muzyczno-lirycznej a nie otoczce
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

d3luge1 pisze: 22 gru 2025, 22:58 To czemu chwilę wcześniej nawinął
?
poniewaz eripe zesral sie w gacie
mam nadzieje ze pomoglem
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
WesolyJozek

d3luge1 pisze: 22 gru 2025, 22:58 Skąd w ogóle wiadomo, że Eripe był z ekipą? Bo jeśli źródłem jest pierwszy diss Bedoesa
Gdy Twoi ludzie stali obok i walili w chuja
To czemu chwilę wcześniej nawinął
?
Nie było tam nikogo z Pato poza Ripem

Dodano po 39 sekundach:
Malloy pisze: 22 gru 2025, 23:00 w oby tych relacjach jest tyle nieścisłości, że nie ma sensu rozkmianiać co się tam działo, bo to wiedzą tyko dwie osoby ( z czego jedna napierdolona a druga ze skłonnościami do kłamania) więc zostańmy przy warstwie muzyczno-lirycznej a nie otoczce
Ale masz relacje Koro, który tam był, nie jest czlonkiem pato i nie dal chyba wiele powodow żeby uwazac go za farmazona
WladcaSlimakow

Post autor: WladcaSlimakow »

TY SERIO PADŁEŚ NA STRZAŁA I O TYM NAGRAŁEŚ DISS? XD
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

baqlashan pisze: 22 gru 2025, 22:33
Windowy pisze: 22 gru 2025, 9:35 Nawinął ze nie bylo partyzanta a za chwile "miałem cie ostrzec?"
bo między tymi dwoma istnieje spektrum. kiedy ty ostatnio miałeś sprzeczkę na ulicy? jeśli jest żywiołowa wymiana zdań z jakimś typem to liczysz się z tym, że jedno słowo za dużo może sprowadzić sytuację do bójki.
Eripe i jego obrońcy z tym całym partyzantem brzmią jakby byli odklejonymi od rzeczywistości bananowcami, którzy nigdy w życiu nie wyszli poza strzeżone osiedle. Co Wy kurwa myślicie, że to są powiatowe mistrzostwa judo dla przedszkolaków? Że przyjdzie pan sędzia i powie GOTOWY? GOTOWY? NO DOBRA, TO TRZY-CZTE-RY!

Tak nie będzie, bo życie tak nie wygląda. Kiedy dwóch dorosłych typów kłóci się na ulicy to jest zupełnie normalne, że jeden z nich może pierdolnąć strzała i nikt nie będzie czekał aż zawiążesz sobie sznurowadła ty jebana ciamajdo. A jak nie zawiązałeś, to się tym potem nie chwalisz, bo to tłumaczenie jest jeszcze większym przypałem. Czuję się wręcz zażenowany, że muszę wyjaśniać takie oczywistości, bo normalnie mężczyzna uczy się tego w podstawówce przy pierwszym starciu, w jakim uczestniczy albo jakie obserwusje.

Sam fakt, że są ludzie, którzy kupują to tłumaczenie z partyzantem i jeszcze je powielają, pokazuje, że Eripe dorobił się sekty, która łyknie dosłownie wszystko. Małej, ale sekty. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić sytuacji, w której Eripe skompromitowałby się bardziej niż tutaj. Chyba musiałby się publicznie zesrać w gacie. Ale może wtedy sekta by tłumaczyła, że to żaden wstyd a nawet dobrze, bo zobaczcie jaką zdrową i dużą kupę zrobił, a Bedoes pewnie takie małe bobki wali.
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
ODPOWIEDZ