Taco Hemingway - LATARNIE WSZĘDZIE DAWNO ZGASŁY (2025)
- scam_sakawa
Re: Taco Hemingway - LATARNIE WSZĘDZIE DAWNO ZGASŁY (2025)
ja z oldschoolem szukamy tylko okazji, żeby nie wprost pocisnąć się od cweli nawzajem, muzyka to tylko dodatek
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Świetna płyta, chyba najlepsza płyta Taco i jedyna płyta która może zagrozić Kukonowi w tym roku.
Ślizgawka się nie jara? Nie dziwi mnie to, bo macie tyle wspólnego ze Ślizgiem co Żabson z rapem.
Ślizgawka się nie jara? Nie dziwi mnie to, bo macie tyle wspólnego ze Ślizgiem co Żabson z rapem.
Zostawiłem sygnet,
w twojej starej,
spadł mi z palca,
przez chwilę była coś warta.
w twojej starej,
spadł mi z palca,
przez chwilę była coś warta.
najchujowszy ragebait w historii
scam_sakawa pisze: ↑19 gru 2025, 13:12 ja z oldschoolem szukamy tylko okazji, żeby nie wprost pocisnąć się od cweli nawzajem, muzyka to tylko dodatek

oldschool i cyniu vs Tacoskar Pam Pam i dupcona baba (Pezet)
Co to znaczy bronek/10?
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
tyle samo co 10/bronek
jajca = penis
bile = jądra
bronek/10 = 10/bronek
bile = jądra
bronek/10 = 10/bronek
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
bo to tam sie kupuje xanax i hydroksyzyne potrzebne by przetrwac w krwiozerczym, brudnym i mrocznym miescie takim jak wwa gdzie dzieci nie glaszcza krowek tylko przesiąkają syfem i gównem pijąc wódę na pasterce
- scam_sakawa
to oznacza, że cokolwiek by chujowego nie było na płycie to bronek znajdzie nań masę pozytywów
coś jak SiNi na dwudziestej ósmej płycie Kukona o tym, że jedzie furą nocą, a one modeleczki
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
dobra płytka,
produkcje mocno klimatyczne I w pewnym momencie zaczęły mi dawać noonem, ale tu po prostu returenersi się popisali. tekstowo ładnie, troche corny, ale trudno przy takiej, a nie innej tematyce. trójkąt mega lubię przez to, jaka świeża na tamten moment, śmieszna raczej z trzeciej osoby i taka szczeniacka(?) jest to historia, duzy sentyment. W ogóle się nie nudziłem przy nawijce, ciągle się łapałem przy jakichś ciekawszych kombinacjach i rymach.
polski drake już wszystko, co miał do udowodnienia, to udowodnił i teraz, jak pozytywny kanadyjczyk, robi już fan serwis za co nieskończony props.
mniej moralizatorsko niż na oświeceniu, lepiej niż na jarmarku
jeszcze tylko przedszkolanek się zesra i można zamykać
btw nie kumam gadania o tym że to samo
przez forsowanie eksperymencikow macie śpiewającego oskara i jakiś obrzydliwy musical
produkcje mocno klimatyczne I w pewnym momencie zaczęły mi dawać noonem, ale tu po prostu returenersi się popisali. tekstowo ładnie, troche corny, ale trudno przy takiej, a nie innej tematyce. trójkąt mega lubię przez to, jaka świeża na tamten moment, śmieszna raczej z trzeciej osoby i taka szczeniacka(?) jest to historia, duzy sentyment. W ogóle się nie nudziłem przy nawijce, ciągle się łapałem przy jakichś ciekawszych kombinacjach i rymach.
polski drake już wszystko, co miał do udowodnienia, to udowodnił i teraz, jak pozytywny kanadyjczyk, robi już fan serwis za co nieskończony props.
mniej moralizatorsko niż na oświeceniu, lepiej niż na jarmarku
jeszcze tylko przedszkolanek się zesra i można zamykać
btw nie kumam gadania o tym że to samo
przez forsowanie eksperymencikow macie śpiewającego oskara i jakiś obrzydliwy musical
Ostatnio zmieniony 19 gru 2025, 13:54 przez mailo, łącznie zmieniany 1 raz.
cmaz pisze: opanuj się dzieciaku, schowaj nóż, pogoń torbę cracku
Wielki artystya, który robi to co chce zmienił nazwy tracków, bo brzydko wyglądały
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Świetne bity, dawno mnie tak instrumentalnie żaden album nie wkręcił.
Jestem tylko ciekawy ile lat jeszcze można lecieć na patencie : zarapuję, że jestem z WWA, znam miasto i opakuję to w lekko upośledzone flow bo tak jest oryginalnie.
I tak kurwa od 12 lat już
Jestem tylko ciekawy ile lat jeszcze można lecieć na patencie : zarapuję, że jestem z WWA, znam miasto i opakuję to w lekko upośledzone flow bo tak jest oryginalnie.
I tak kurwa od 12 lat już
-
zbiegiokolicznosci
Tu nie ma bitów Returnersów
Zostawić Was na chwilę samych a Wy sobie zięcia lisa płytę ogarniacie ?!
Ps. Czytając na szybko trackliste producenta przeczytałem Runiek. Mój mózg doznał erroru jak Tomasz
na wieść z kim jego córka jest.
Ps. Czytając na szybko trackliste producenta przeczytałem Runiek. Mój mózg doznał erroru jak Tomasz
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- mlody_jedi
w sumie to napisałem to w trakcie słuchania jednego utworu i tam był jakiś fragment gdzie dziwnie akcentował ale potem nic już takiego się mi nie rzuciło w uszy
Wróciłem do Latarnie Wszędzie Dawno Zgasły, bo śmieszy mnie to flow ala Pezet z Ukryty w Mieście Krzyk, tyle że z Temu.
męczyły mnie single z tego dzisiaj w radiu, chyba ze 3 poleciały
Dodano po 58 sekundach:
ta i żyto jeszcze
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
zajebiste bity tutaj są one