Żabson
Re: Żabson
Grubo, Wiz Khalifa udostępnił Żabsona
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- Pomiot_Liryczny
fani bedoesa znają tylko playboy carti i travis scott
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

Jaja będą jak Wiz dropnie ten track na którym jest Żabson, to już w ogóle będzie kosmos
Światem kręcą pieniądze
spoko ten numer z Wizem, reszta deluxa niestety skip dla mnie
te wywiady z Żabsonem też dość spoko są, przesłuchałem ze dwa ostatnio i w sumie dobrze gada w większości tematów
ciekaw jestem czy faktycznie się zdecyduje odpuścić lekko muze na jakiś czas i spróbuje razem z godwifi coś podziałać w branży klipów w Stanach
złej roboty nie robią i tak jak zresztą mówił są w stanie to ogarniać z w chuj mniejszym budżetem niż tam sobie liczą przez to jak rynek wygląda więc może ma to jakiś sens i long term też by się to mogło przełożyć na jakieś ciekawe kolaboracje
te wywiady z Żabsonem też dość spoko są, przesłuchałem ze dwa ostatnio i w sumie dobrze gada w większości tematów
ciekaw jestem czy faktycznie się zdecyduje odpuścić lekko muze na jakiś czas i spróbuje razem z godwifi coś podziałać w branży klipów w Stanach
złej roboty nie robią i tak jak zresztą mówił są w stanie to ogarniać z w chuj mniejszym budżetem niż tam sobie liczą przez to jak rynek wygląda więc może ma to jakiś sens i long term też by się to mogło przełożyć na jakieś ciekawe kolaboracje
-
WesolyJozek
Jak kurwa mozna sluchac czegos takiego dla przyjemnosci xD sprawdzam, chlop z glosem zmodulowanym na dwadziescia sposobow nawija o rolexie i samochodzie. W 2025 roku kurwa xD
Zdelegalizowac rap
Zdelegalizowac rap
-
georgefloyd
Kiedyś nawijali o butach, dziś nawijają o rolexach i sportowych furach. Dobrze, że Weezy nie nawijał na zmodulowanym głosie. 2025 i nadal ludzie piszą takie wysrywy jak ty.
Ja też nie potrafię Żabsona słuchać przez to jak często modeluje głos, no nie daje rady i mnie to męczy
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
-
nescafeklasyg
Kurde czytam, że to kolabo takie mocarne, żaba trendestter nagrał z murzynem z topu murzynów a to nawet bańki wyświetleń nie ma 
Polscy raperzy są gotowi oblodzić dla jakiegoś murzynka żeby tylko feat z nim nagrał. Po co? Nie wiem
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
bo feat od murzyna to najwyższa forma uznania oczami jaką może dostać polski raper
-
georgefloyd
To jest akurat fakt. Pamiętam kiedyś te reakcje czarnych na polskie rapy. To tam się taka dzicz działa, że to szok. Jakby bogowie zeszli na ziemię. W ogóle zawsze śmieszne jest jak ktoś mówi, że Polacy uważają się za chuj wie kogo. Fakty są, że większość jest tak strasznie zakompleksiona, że nie przyznają się do bycia Polakami jak są za granicą. Nie wiem jaki jest tego powód ale to chyba mainstreamowe media wbiły taki kompleks niższości.
I to jest właśnie sztuka dla sztuki. Klip nie może nawet 700 tys zrobić przez 5 dni xddd. Były udostępnienia - zero komentarzy na YouTube od amerykańskich fanów, każdy zagraniczny fan ma wyjebane w ten feat xd.
Problem polega na tym, że niestety nasz polski język jest na tyle pojebanym, trudnym, nie mainstreamowym językiem, że żaden zagraniczniak tego najprawdopodobniej nie przesłucha. To tylko u nas napierdolone milion postów i te wszystkie popkillery, glamrapy i lil konony podochodziły z wrażenia. Może niech mu jeszcze klucze do Opoczna dadzą za ten feat. Jest 2025 rok i ten feat to chyba raczej w ramach ciekawostki co najwyżej, bo nie jest to jakiś 2017 rok i przecieranie szlaków. Dla takiego Wiza w 2025 roku ta dogrywka to jest przebitka mniej więcej taka jak Quebonafide dogrywający się do jakiegoś ziutka typu Omega Sapien.
Problem polega na tym, że niestety nasz polski język jest na tyle pojebanym, trudnym, nie mainstreamowym językiem, że żaden zagraniczniak tego najprawdopodobniej nie przesłucha. To tylko u nas napierdolone milion postów i te wszystkie popkillery, glamrapy i lil konony podochodziły z wrażenia. Może niech mu jeszcze klucze do Opoczna dadzą za ten feat. Jest 2025 rok i ten feat to chyba raczej w ramach ciekawostki co najwyżej, bo nie jest to jakiś 2017 rok i przecieranie szlaków. Dla takiego Wiza w 2025 roku ta dogrywka to jest przebitka mniej więcej taka jak Quebonafide dogrywający się do jakiegoś ziutka typu Omega Sapien.
Światem kręcą pieniądze
-
WesolyJozek
Do tego polski język jest niestety mało melodyjny. Super w prozie, ale słaby w muzyce. Chociaż żabson w tym numerze to mało go używa, glownie wymienia zagraniczne marki
-
nescafeklasyg
Ogólnie ten kawałek jest chujowy i nawet zmartwychwstały 2pac w trzeciej zwrotce by tego nie zmienił.Spoko że nagrał z wizem itd ale wyszed kutos
- marmolad_k2
Jak ten Wiza Kalifat ma na nowych utworach wyświetelnia gorsze od nowego Ostrego 
nijaki bit, nijaki refren, nijakie zwrotki
bo wiz to już dziadek mógł się na yachtyego szarpnąć
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Kurwa dalej nie wbił bańki ten klip xd
Dodano po 2 minutach 32 sekundach:
Nastała era streamingów
Dodano po 2 minutach 32 sekundach:
Nastała era streamingów
Światem kręcą pieniądze